Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomo¶æ
matheo_86
Wys³any: 2013-07-07, 22:09   malowanie felg stalowych, jaki podk³ad??
0
UP DOWN

witam kolegów:) chcia³bym pomalowaæ swoje felgi stalowe bo s± mocno zmêczone, i mam kilka pytañ co i jak:)
na pocz±tek felgi zostan± wypiaskowane , i teraz pytanie na " go³e" felgi po³o¿yæ podk³ad reaktywny czy epoksydowy? który bêdzie lepszy? na to podk³ad akrylowy, baza i klar.
my¶lê , ¿e to dobry sposób chyba , ¿e kto¶ ma jaki¶ inny skuteczny sposób obrony przed rdz±:)

killerx
Wys³any: 2013-07-07, 22:32   
0
UP DOWN

Nie my¶la³e¶ o proszkowym malowaniu felg skoro bêdziesz mia³ ju¿ wypiaskowane ? Po znajomych widzê, ¿e ca³kiem nie¼le siê proszek trzyma na stalówkach i do tego kolorystyka te¿ do wyboru do koloru.

matheo_86
Wys³any: 2013-07-07, 22:41   
0
UP DOWN

my¶la³em , ale to jest spory koszt samego malowania proszkowego, a zale¿a³o by mi ¿eby zrobiæ to jak najtaniej.
za malowanie 1 felgi powiedzieli 100-120 z³ pomno¿yæ to razy 4 i piaskowanie to za ta cena aluski sobie na zimê kupie:)

Lackdoctor 
Wys³any: 2013-07-07, 22:58   
0
UP DOWN

Pomóg³: 40 razy
matheo_86,

Ja to mam szczê¶cie i nieszczê¶cie, bo wszystkie us³ugi tu le¿± na dupie
Zobacz ceny.
http://tablica.pl/oferta/...wo-ID2lesP.html

kadafi 
Wys³any: 2013-07-08, 05:40   
0
UP DOWN

Sk±d: Tarnowskie Góry
W Tarnowskich Górach piaskowanie + malowanie proszkowe kpl. 15 - 150PLN - mia³am sam lakierowac ale nie warto siê bawiæ. Widzia³em ju¿ gotowe po lakierowaniu - prawie jak ze sklepu.

Kropka
Wys³any: 2013-07-20, 09:02   
0
UP DOWN

kadafi napisa³/a:
W Tarnowskich Górach piaskowanie + malowanie proszkowe kpl. 15 - 150PLN - mia³am sam lakierowac ale nie warto siê bawiæ. Widzia³em ju¿ gotowe po lakierowaniu - prawie jak ze sklepu.

Jeszcze jak kto¶ pierwszy raz lakierujê, to firanki ulepi i bida.

LAKIEROWANKO Strona G³ówna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Pomoc dla amatorów

Odpowiedz do tematu  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Skocz do: