Autor |
Wiadomo¶æ |
|
mar1712
|
Wys³any: 2013-07-15, 08:24 pomoc dla zupe³nego amatora
|
0
|
|
|
|
Witam, pracowa³em jaki¶ czas z koleg±, malowali¶my auta, jedno kupili¶my, niestety kolega umar³ zanim zd±zy³ pomalowaæ, on by³ lakiernikiem ja tylko pomocnikiem, auto nie zosta³o dokoñczone, zdaje sobie sprawê ze koszt polakierowania w zakladzie bêdzie bardzo wysoki, czy kto¶ z okolic Radomia, nie podj±³ by siê polakierowania? oczywi¶cie nie za darmo. |
|
|
|
|
PROJEKTER
|
Wys³any: 2013-07-15, 09:32
|
0
|
|
|
Pomóg³: 15 razy Posty: 1837 Sk±d: MODULAR - equipment
|
mar1712 ... nie wiem jak oceniæ twój post bo jest przera¿aj±cy w swej wymowie ... albo to jakie¶ "jaja" na poziomie dowcipu "bez granic" ?
mar1712 napisa³/a: | niestety kolega umar³ zanim zd±¿y³ pomalowaæ, on by³ lakiernikiem ... |
|
_________________ Chcesz wiedzieæ wiêcej ? ... projekter@projekter.pl
|
|
|
|
|
mar1712
|
Wys³any: 2013-07-15, 10:28
|
0
|
|
|
|
Nie s± to jaja, nie znasz mojej sytuacji, kolega chorowal na raka, bardzo tesknie za nim, mial 38 lat, umarl miesi±c temu, niestety ja mu pomagalem w przygotowaniu auta, caly czas go wspieralem, ze wyjdzie z tego, jednak nie udalo sie. Ale musze myslec o rodzinie, on nie mial zadnej, na pogrzebie bylo kilku znajomych, niestety ale takie zycie jest. |
|
|
|
|
PROJEKTER
|
Wys³any: 2013-07-15, 18:58
|
0
|
|
|
Pomóg³: 15 razy Posty: 1837 Sk±d: MODULAR - equipment
|
Koszmarna historia. No có¿ ... szukaj lakiernika, albo spróbuj sam to zrobiæ. |
_________________ Chcesz wiedzieæ wiêcej ? ... projekter@projekter.pl
|
|
|
|
|
maddict
|
Wys³any: 2013-07-15, 19:05
|
0
|
|
|
|
No przykra historia. Mowisz, ze byles pomocnikiem, wiec pewnie cos czaisz. Moze sam sprobujesz to dokonczyc ? Przeciez z tego co piszesz wynika, ze sprzet jest. |
|
|
|