Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
notme 
Wysłany: 2013-08-21, 00:53   Jak rozjaÂśniĂŚ lakier
0
UP DOWN

Witam, kupi³em dzisiaj bia³y lakier akrylowy do swojego golfa. Niestety, po pomalowaniu czêœci klapki lakier siê wyró¿nia - jest za ciemny. Da³oby siê go jakoœ rozjaœniÌ? Jeœli tak to jak?
SÂłyszaÂłem teÂż, Âże lakiery, na ktĂłre nie nakÂłada siĂŞ klaru po pewnym czasie siĂŞ rozjaÂśniajÂą - prawda to? MoÂże ten lakier jest dobry, tylko muszĂŞ poczekaĂŚ po pomalowaniu Âżeby siĂŞ 'zlaÂł'?
Kod lakieru to L90E.

diablo74 
Wysłany: 2013-08-21, 08:54   
0
UP DOWN

podjedÂź do mieszalnika w ktĂłrym robiÂłeÂś zakupy niech ci skorygujÂą jeÂżeli masz zÂły odcieĂą to juÂż tak zostanie nic siĂŞ samo nie zmieni

notme 
Wysłany: 2013-08-21, 12:34   
0
UP DOWN

Ale ja zamawiaÂłem po kodzie, nie byÂł dorabiany :/ taki lakier teÂż da radĂŞ skorygowaĂŚ? Albo moÂże we wÂłasnym zakresie czegoÂś daÂłoby radĂŞ dolaĂŚ?

diablo74 
Wysłany: 2013-08-21, 20:37   
0
UP DOWN

we wÂłasnym zakresie nic nie zrobisz raczej co do zamĂłwienia po kodzie no to widzisz jakie kwiatki nigdy nie zamawiam po kodzie element i do mieszalnika, pewnie w necie kupiÂłeÂś?

notme 
Wysłany: 2013-08-22, 01:17   
0
UP DOWN

nie, zamawiany by³ w Sikkensie po kodzie bo by³o taniej ni¿ dorabianie. myœla³em, ¿e nie bêdzie a¿ tak tragicznie, a ¿e auto ma 30 lat to nie zaszkodzi mu drobna ró¿nica lakieru. dzisiaj pyta³em znajomego, który zamawia³ lakier i powiedzia³, ¿e goœciu sprawdza³ lakier z klapk¹ i mu siê zgadza³.. mo¿liwe, ¿e ja coœ Ÿle zmiesza³em? rozrabia³em odrobinkê farby na oko, tylko na próbê, wiêc sk³adniki nie by³y w idealnych proporcjach

Bombel
Wysłany: 2013-08-22, 15:36   
0
UP DOWN

Dobrze ci mĂłwiÂą. IdÂź do mieszalni z klapkÂą, dopÂłaĂŚ kilka zÂłotych i poproÂś niech ci skoryguje.

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Systemy mieszalnikowe

Odpowiedz do tematu