Autor |
Wiadomo¶æ |
|
bartx
|
Wys³any: 2013-10-12, 13:39 Sprzedam zestaw naprawczy SATA 4000 RP 1.2W
|
|
|
|
Witam.
Sprzedam zestaw naprawczy dysza, rozpylacz, iglica do Saty 4000 RP 1.2W.
Zestaw praktycznie nowy, u¿yty do trzech lakierowañ. Je¿eli kto¶ ma jeden pistolet do bazy i klaru, to ta opcja jest ok. Sprzedajê, bo zostajê przy dyszy 1.3.
Cena 450 z³. |
|
|
|
|
Lackdoctor
|
Wys³any: 2013-10-12, 16:58
|
|
|
|
bartx,
Dam z 300z³ |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
|
bartx
|
Wys³any: 2013-10-13, 09:33
|
|
|
|
Czekam na powa¿ne oferty. |
|
|
|
|
Lackdoctor
|
Wys³any: 2013-10-13, 09:45
|
|
|
|
bartx napisa³/a: | Czekam na powa¿ne oferty. |
Z dysz± 1.2W bêdziesz mia³ problem ze sprzeda¿±.
To nie jest uniwersalna dysza do bazy i klaru.
Jest strasznie wolna przy klarze.
A i aplikacja bazy t± dysz± nie jest tak bezproblemowa jak przy dyszy wsb, gdzie chmura nie grozi.
Tu niestety aby chmurki nie by³o, trzeba jednak uwa¿aæ.
bartx napisa³/a: | Je¿eli kto¶ ma jeden pistolet do bazy i klaru, to ta opcja jest ok. Sprzedajê, bo zostajê przy dyszy 1.3. |
Skoro Ty siê na niej przejecha³e¶, to myslisz ¿e zejdzie jak bu³eczki i ka¿dy j± chêtnie przygarnie?
Powodzenia.
Jak nie pogonisz to pisz... dam 250 z³.
Pozdrawiam. |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
|
|
|
|
PROJEKTER
|
Wys³any: 2013-10-13, 10:13
|
|
|
|
Lackdoctor napisa³/a: | Z dysz± 1.2W bêdziesz mia³ problem ze sprzeda¿±.
To nie jest uniwersalna dysza do bazy i klaru. |
Dzia³ sprzeda¿y. Taki ... kupiê sprzedam .... a tu sru ... Expert Macierewicza znawca SATA siê wzi±³ i zes ra³ do¶wiadczeniem ..... wyci±gniêtym z nory
Co to s± za Qurwa bzdury ??????????
Lepiej pajacu nie zabieraj g³osu w tematach o których nie masz kompletnie ¿adnego pojêcia ...
Zwyczajnie sied¼ cicho. Nie musisz co jaki¶ czas przypominaæ ¿e jeste¶ najg³upszym gównozjadem w tej bran¿y.
Co za dureñ |
_________________ Chcesz wiedzieæ wiêcej ? ... projekter@projekter.pl
|
|
|
|
|
bartx
|
Wys³any: 2013-10-13, 10:18
|
|
|
|
Kupi³em pistolet w komplecie z dwoma dyszami. Jedna jest mi nie potrzebna, ale nie a¿ tak bardzo, ¿eby siê jej pozbyc za taki ¶mieszny grosz. |
|
|
|
|
Lackdoctor
|
Wys³any: 2013-10-13, 17:47
|
|
|
|
bartx napisa³/a: | ¿eby siê jej pozbyc za taki ¶mieszny grosz. |
Sorki.
Mia³o byæ 350 zl a nie 250... jak by siê nie sprzeda³a to zawsze mo¿esz na pw do mnie napisaæ.
Pana fajfusa nie bêdê komentowa³. PROJEKTER napisa³/a: | Zwyczajnie sied¼ cicho. |
Buhahahahaaaaa.
A Ty ch³opcze co?
Wychowanek partii komunistycznej? |
|
|
|