Witam!Mam ostatnio troszkê czasu i tak dumam sobie ¿eby zrobiæ sobie dodatkowy stojaczek.Tak my¶lê ¿e chyba zrobiê co¶ takiego bo przydaje siê.A mój jest przy ma³y(mie¶ci tylko 1 drzwi, max maska).
Co¶ takiego mam na my¶li
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=86823916
Je¶li macie jakie¶ patenty na podobne u³atwiacze przy pracy to podajcie bo nie wiem,mo¿e co¶ jest lepszego od tego.Chodzi mi o wygodny porêczny(w miarê mo¿liwo¶ci) stojaczek który nie bêdzie tylko sta³ jako mebel ale ¿eby by³ uniwersalny do ró¿nych prac.
Ten jest najlepszy i ma bardzo dobr± cenê.Kupuj polecam.
Mam za du¿o czasu i materia³u wiec sobie wyspawam(szczegó³ ¿e nie bêdzie to aluminium ale zawsze to tañszym kosztem i przy okazji pozbêde siê zbêdnych profili które zalegaj± od 3 lat.Chodzi³o mi tylko czy zmieniliby¶cie co¶ w nim czy jest wporz±dku.
Ja te¿ ostatnio sobie zrobi³em dwa takie stojaki
Dok³adnie identyczne, jedyna przeróbka to ta górna pozioma belka co siê obraca jest u mnie przed³u¿ona dodatkowo jeszcze w drug± stronê i jest 3 - czê¶æiowa tzn cz. ¶rodkowa i dwie dok³adki ( u¿ywane w razie potrzeby )
Czyli na jednym stojaku mogê zawiesiæ 3 elementy.
Mo¿e to ma³o kiedy przydatne ale mia³em materia³ to co mi szkodzi³o dostawiæ
A haki to ju¿ w trakcie prac wyjdzie jakie s± potrzebne, ja narazie mam te co na zdjêciu s± z regulowan± poprzeczk±.
Autor Wiadomo¶æ
looqasch
Do³±czy³: 15 Lip 2005
Sk±d: Stary Zamo¶æ
Przy okazji porobi³em kilka fotek
Nie wiem jak niektóre szczegó³y s± wykonane w "fabrycznym" bo nie mia³em dobrego zdjêcia aby je by³o widaæ dobrze.
U mnie jest tak (pomys³ w³asny):
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum