Autor |
Wiadomość |
 |
bartus776
|
Wysłany: 2015-01-15, 09:46
|
0
|
|
|
|
Co do zbieżności na temat kabiny. Tak tata wyuczył większość lakierników kilku z nich ma swoje kabiny reszta robi po garażach. A że jest to miasto okolo 35k mieszkańców wiec nie ma 100 lakierników tylko z 15. Więc czasem jest taka sytuacja że ktoś u nas pomaluje w kabinie ale jest to raz hmm na miesiąc może rzadziej. |
|
|
|
 |
bartus776
|
Wysłany: 2015-01-15, 13:57
|
0
|
|
|
|
|
|
|
 |
rogal-master1
|
Wysłany: 2015-01-15, 14:18
|
0
|
|
|
|
Kolego Delikatny Burdelik |
|
|
|
 |
barteek933
|
Wysłany: 2015-01-15, 15:17
|
0
|
|
|
|
powiem Ci że syf jak uj. najpierw to trzeba wszystko z tamtą wyrzucić i posprzątać. bo w takim brudzie nie da się robić. robiąc na powietrzu pewnie wyszło bo to samo niż tam ...
ogarnąć to, kupić trochę sprzętu, powiększyć swoją wiedzę (szkolenia itp itd) i można pracować bo macie gdzie |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2015-01-15, 16:23
|
0
|
|
|
|
W pewnym momencie bytu takiego warsztatu z epoki wczesnego kapitalizmu z widocznym byłym dobrobytem (pistolet, kabina, polerka) trzeba odciąć się od tego przywyczajenia że wszystko jest pod ręką
Wywalił bym wszystko na plac i zorganizował pomieszczenia od nowa.
Niekoniecznie musza to byc zaraz nowe półki i inne, lecz po prostu musza byc puste.
Segregacja tego co zalega od dziesięcioleci... jeśli cos zalega kilka lat (bo może sie przydać) to kosz, kosz i wyjazd na smietnisko.
Zostanie 90% miejsca i okaże sie że zostało 10% tego bałaganu.
Odświeżyć pomieszczenia to chyba nie problem, wydzielic miejsce na magazynek .
Gwarantuje ze w otoczeniu po nowemu ojcu zacznie sie ... chcieć.
Potem to już wszystko w Twoich i ojca rękach. |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo różne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
 |
ursus1992
|
Wysłany: 2015-01-15, 17:25
|
0
|
|
|
|
wszystko do odswiezenia posprzatac pomalowac sciany itd |
|
|
|
 |
bartus776
|
Wysłany: 2015-01-16, 09:58
|
0
|
|
|
|
Lackdoctor napisał/a: | W pewnym momencie bytu takiego warsztatu z epoki wczesnego kapitalizmu z widocznym byłym dobrobytem (pistolet, kabina, polerka) trzeba odciąć się od tego przywyczajenia że wszystko jest pod ręką
Wywalił bym wszystko na plac i zorganizował pomieszczenia od nowa.
Niekoniecznie musza to byc zaraz nowe półki i inne, lecz po prostu musza byc puste.
Segregacja tego co zalega od dziesięcioleci... jeśli cos zalega kilka lat (bo może sie przydać) to kosz, kosz i wyjazd na smietnisko.
Zostanie 90% miejsca i okaże sie że zostało 10% tego bałaganu.
Odświeżyć pomieszczenia to chyba nie problem, wydzielic miejsce na magazynek .
Gwarantuje ze w otoczeniu po nowemu ojcu zacznie sie ... chcieć.
Potem to już wszystko w Twoich i ojca rękach. |
Wszystko niedługo będzie posprzątane Specjalnie wrzuciłem te zdjęcia i tata widział jak je robiłem to mówi do mnie że co będę taki syf pokazywał to mu powiedzialem nich zobaczą jak pracujesz... i troche mu się głupio zrobiło i powiedział że trzeba to zmienić ;D |
|
|
|
 |
aprilka1
|
Wysłany: 2015-01-22, 19:02
|
0
|
|
|
|
Kabina nieźle zasyfiona i te ściany.... |
|
|
|
 |
keon
|
Wysłany: 2015-03-02, 20:39
|
0
|
|
|
|
|
|
|
 |
bartus776
|
Wysłany: 2015-04-28, 11:23
|
0
|
|
|
|
Postęp jest ogromny. Obecnie jestem na etapie wyboru firmy z którą będę współpracował. Odsyłam do tematu na drugim forum.
Pozdrawiam |
|
|
|