Autor |
Wiadomość |
 |
adrian2788
|
Wysłany: 2015-03-17, 12:24 Odkurzacz do szpachli
|
0
|
|
|
|
Witam. Mam pytanko ..... Jaki kupiĂŚ odkurzacz do szpachli interesuje mnie nowy rupesa, mirka, 3M, festool??? Jakiej firmy wybraĂŚ??? Ja osobiÂście zastanawiam sie nad mirka ale niewiem czy to dobry pomysÂł czekam na wasze opinie |
|
|
|
 |
kalbi
|
Wysłany: 2015-03-17, 15:07
|
0
|
|
|
|
w APP jest jakaÂś chiĂąszczyzna N-tools za 350zÂł z tego co wiem - ale masz gwarancjĂŞ wiĂŞc moÂże to nie takie gÂłupie bo jak Ci coÂś padnie to naprawiÂą za free |
|
 |
keon
|
Wysłany: 2015-03-17, 19:10
|
0
|
|
|
|
Stoje przed takim samym wyborem ,mirka odpada bo nie trzesie filtrem ,3m jakos sie nawet nie zastanawialem.
Zostaje mi festool i rupes ,raczej sklaniam sie na rupesa 260 eps tanszy od festoola ma dwa wyjscia elektryczne i dwa pneumatyczne i tÂą nakladke na urzadzenia i papiery ,w festoolu trzeba jeszcze doplacic za to ,i jak ma pneumatyke i elektryke to tylko po jednym gniezdzie w standardzie.
Nie wiem tylko jak dlugo pochodzi ten rupes ,bo festoola znam i wiem ze raczej zywotny.Ze jak ktos cos moze powiedziec na ten temat to smialo,zebym sie pozniej nie rozczarowal. |
|
|
|
 |
mieszalnia
|
Wysłany: 2015-05-22, 23:57
|
0
|
|
|
|
Festool faktycznie wychodzi dro¿ej bior¹c pod uwagê ¿e musisz dokupic zetsaw do pneumatyki ale oferuje 3 letni serwis all inclusive i nie jest to zwyk³a gwarancja dotycz¹ca naprawy ale tak¿e wymiana za darmo czêœci eksplotacyjych(akumulatory, szczotki, ³o¿yska). Z tego co s³ysza³¹m bez problemu serwisuj¹ co by sie nie dzia³o a wiec nie jest to tylko chwyt reklamowy.. niestety chyba nie ma opcji automatycznego czyszczenia filtra a wiêc jednak jestem za rupesem.. taùszy, równie dobry , opcja czyszczenia, a co do serwisu fajna sprawa chocia¿ festool jest nie do zajechania, a jak sie coœ sie stanie to pewnie po 3 latach |
|
|
|