Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomo¶æ
adrian2788 
Wys³any: 2015-03-17, 12:24   Odkurzacz do szpachli
0
UP DOWN

Witam. Mam pytanko ..... Jaki kupiæ odkurzacz do szpachli interesuje mnie nowy rupesa, mirka, 3M, festool??? Jakiej firmy wybraæ??? Ja osobi¶cie zastanawiam sie nad mirka ale niewiem czy to dobry pomys³ czekam na wasze opinie

kalbi 
Wys³any: 2015-03-17, 15:07   
0
UP DOWN

Pomóg³: 32 razy
Sk±d: Warszawa
w APP jest jaka¶ chiñszczyzna N-tools za 350z³ z tego co wiem - ale masz gwarancjê wiêc mo¿e to nie takie g³upie bo jak Ci co¶ padnie to naprawi± za free

keon
Wys³any: 2015-03-17, 19:10   
0
UP DOWN

Stoje przed takim samym wyborem ,mirka odpada bo nie trzesie filtrem ,3m jakos sie nawet nie zastanawialem.
Zostaje mi festool i rupes ,raczej sklaniam sie na rupesa 260 eps tanszy od festoola ma dwa wyjscia elektryczne i dwa pneumatyczne i t± nakladke na urzadzenia i papiery ,w festoolu trzeba jeszcze doplacic za to ,i jak ma pneumatyke i elektryke to tylko po jednym gniezdzie w standardzie.

Nie wiem tylko jak dlugo pochodzi ten rupes ,bo festoola znam i wiem ze raczej zywotny.Ze jak ktos cos moze powiedziec na ten temat to smialo,zebym sie pozniej nie rozczarowal.

mieszalnia
Wys³any: 2015-05-22, 22:57   
0
UP DOWN

Pomóg³: 1 raz
Festool faktycznie wychodzi dro¿ej bior±c pod uwagê ¿e musisz dokupic zetsaw do pneumatyki ale oferuje 3 letni serwis all inclusive i nie jest to zwyk³a gwarancja dotycz±ca naprawy ale tak¿e wymiana za darmo czê¶ci eksplotacyjych(akumulatory, szczotki, ³o¿yska). Z tego co s³ysza³±m bez problemu serwisuj± co by sie nie dzia³o a wiec nie jest to tylko chwyt reklamowy.. niestety chyba nie ma opcji automatycznego czyszczenia filtra a wiêc jednak jestem za rupesem.. tañszy, równie dobry , opcja czyszczenia, a co do serwisu fajna sprawa chocia¿ festool jest nie do zajechania, a jak sie co¶ sie stanie to pewnie po 3 latach :D

LAKIEROWANKO Strona G³ówna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Warsztat

Odpowiedz do tematu  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Skocz do: