Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomo¶æ
jpatryk125
Wys³any: 2015-03-31, 19:01   SAGOLA JUNIOR G
0
UP DOWN

Witam kolegów.

Mam mo¿liwo¶æ kupiæ pistolet Sagola JUNIOR G.
W zwi±zku z czym chcia³bym zapytaæ, czy ma kto¶ jakie¶ do¶wiadczenie z tym sprzêtem ( http://sagola.com/es/02/carroceria/4/junior-g.html ) ?

Oczywi¶cie s±dz±c po samej nazwie (JUNIOR) nie spodziewam siê jako¶ci, dziêki której polakierujê Ferrari czy Porsche... Stawiam raczej na lakierowanie elementów lub ich czê¶ci, ale wiadomo lepiej mieæ zapas, który w awaryjnej sytuacji pozwoli na polakierowanie nieco wiêkszej po³aci. S³ysza³em, i¿ w.w. producent sprzedaje pistolety wysokiej jako¶ci. Allegro w cenie do 80-200 z³ proponuje jedynie Auritê, czy Sico, co do jako¶ci których mam powa¿ne w±tpliwo¶ci.
Pistolet mia³by s³u¿yæ mi do typowo amatorskiego lakierowania.

Kompresor jaki posiadam (Wydajno¶æ rzeczywista 250l/min, zbiornik 100l) nie powinien mieæ problemów z tym sprzêtem.

Wszelka wymiana do¶wiadczeñ oraz pomocnych rad bêdzie dla mnie nieoceniona.

Pozdrawiam.

jpatryk125
Wys³any: 2015-04-01, 15:00   
0
UP DOWN

Widzê, ¿e co¶ s³abo z odpowiedzi±.

W takim razie napiszê to, czego sam siê dowiedzia³em.
Otó¿ SAGOLA JUNIOR G nie ma nic wspólnego z firm± Sagola poza nazw±. Jest to typowa marketowa chiñszczyzna.
Dowiedzia³em siê tego od firmy sprowaszaj±cej Pistolety w.w. firmy do polski.

Mo¿e opisane tu informacje bêd± przydatne komu¶ innemu

Temat do zamkniêcia.

misias
Wys³any: 2015-04-02, 16:36   
0
UP DOWN

Pomóg³: 2 razy
jpatryk125, S³uchaj nie odpisa³ ci nikt bo nikt go nie u¿ywa i chyba nie u¿ywa³.
Sagola to markowy sprzêt a ten o który tu pytasz to pierwszy raz widzê w ich katalogu,to chyba nie jest sprzêt do samochodówki.

Np.Sagola 3300 kosztuje z rabatem 680z³.to dosyæ sporo jak na pistolet tej klasy.

O 200z³.taniej mo¿na siê zaopatrzyæ ju¿ w Airgunsa Az3 HTE,Walcome slim HTE.

Ten kompresor spokojnie ci uci±gnie.

GMC
Wys³any: 2015-04-02, 19:28   
0
UP DOWN

Pomóg³: 4 razy
No to fajnie, importer wstydzi siê swoich produktów ^^

misias
Wys³any: 2015-04-02, 20:37   
0
UP DOWN

GMC, Co ty masz na my¶li?Jaki importer?

Jak bym by³ posiadaczem Sagoli to na pewno bym siê tego nie wstydzi³ bo to bardzo dobry sprzêt rodem z Hiszpanii,tylko W³osi go wypieraj± bo robi± trochê taniej jak to w³osi.

Ch³opak pyta³ nikt mu nie odpowiada³ to mu napisa³em albo mu siê przydadz± te info albo nie. :)

GMC
Wys³any: 2015-04-02, 22:41   
0
UP DOWN

Pomóg³: 4 razy
misias napisa³/a:
GMC, Co ty masz na my¶li?Jaki importer?

To nie by³o do ciebie tylko jpatryk125, napisa³ ¿e tak powiedzieli mu w firmie która sprowadza te pistolety do PL czyli to importer ;)

jpatryk125 napisa³/a:
Otó¿ SAGOLA JUNIOR G nie ma nic wspólnego z firm± Sagola poza nazw±. Jest to typowa marketowa chiñszczyzna.
Dowiedzia³em siê tego od firmy sprowaszaj±cej Pistolety w.w. firmy do polski.

Maciek_RK
Wys³any: 2015-04-03, 07:28   
0
UP DOWN

Ja jestem szczê¶liwym posiadaczem Sagoli 4500 Xtreme i z³ego s³owa powiedzieæ nie mogê. Gwarancja 3 lata, atomizacja klasy Sata i DV. Generalnie polecam sagole. Ale tego juniora to pierwszy raz widzê, Ju¿ lepiej od³ó¿ na Sagolê 3300 i bêdziesz mia³ dobry pistolet na lata

misias
Wys³any: 2015-04-06, 09:18   
0
UP DOWN

GMC, A to zwracam honor :spoko:

misias
Wys³any: 2015-04-06, 09:21   
0
UP DOWN

Maciek_RK, Dobrze mówisz,nie ma siê co pchaæ w ten model.Na alledrogo siê pojawi³y w 3300 pro Sagola w naprawdê w dobrej cenie. :D

LAKIEROWANKO Strona G³ówna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Pomoc dla amatorów

Odpowiedz do tematu  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Skocz do: