Przesunięty przez: Robertlodz09 2015-04-18, 22:32 |
Autor |
Wiadomość |
 |
SamSobieSzefem
|
Wysłany: 2015-04-18, 21:16 Pomoc w wyborze pistoletu dla Âśrednio zaawansowanego
|
0
|
|
|

|
Panowie pytanie.
Do bazy i bezbarwnego
sÂłyszaÂłem Âże najlepiej sata HVLP
bardzo interesuje mnie coÂś co pomoÂże uciec w mĂŞce ze srebrami
chcê po³o¿yÌ nim i bazê np srebrn¹ i wylaÌ ³¹dn¹ morkê ale bardzo delikatn¹ klaru
mam juÂż iwate, mam tigera xrp 1,4 mam teÂż adlera do podkladĂłw 1,7
chcĂŞ czegoÂś wiĂŞcej, chĂŞtnie zaiwestujĂŞ
na ile siĂŞ przygotowaĂŚ oraz co wybraĂŚ
jeÂśli sata to jak jehst z kubkami? |
|
 |
KK
|
Wysłany: 2015-04-18, 21:36
|
0
|
|
|

|
JakÂą IwatĂŞ masz? Nie kÂładzie ona dobrze sreber? |
|
 |
SamSobieSzefem
|
Wysłany: 2015-04-18, 23:07
|
0
|
|
|

|
najpierw poczytam opinie bêd¹c postronny potem powiem co mam i czy widzê ró¿nicê. |
|
 |
KK
|
Wysłany: 2015-04-18, 23:22
|
0
|
|
|

|
No, ale jakie opinie... albo doradzÂą Ci satĂŞ hvlp, ewentualnie iwatĂŞ wbx, lub supernovĂŞ.
Co nie wybierzesz powinno byĂŚ dobrze. |
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2015-04-19, 14:31
|
0
|
|
|
|
SamSobieSzefem napisał/a: | bardzo interesuje mnie coÂś co pomoÂże uciec w mĂŞce ze srebrami |
Sata 3000 hvlp z dysza wsb.
B³êdem by³o sprzedanie mojej.
MoÂżesz kupiĂŚ nowszy model z ta dysza, ale patrzÂąc na Twoje rewolwery... SamSobieSzefem napisał/a: | mam juÂż iwate, mam tigera xrp 1,4 mam teÂż adlera do podkladĂłw 1,7 |
To zacz¹³em od modelu 3000. |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
 |
Robertlodz09
|
Wysłany: 2015-04-19, 14:44
|
0
|
|
|

|
Lackdoctor napisał/a: | patrzÂąc na Twoje rewolwery... |
Eeeee sie Doctor czepiasz .... |
|
|
|
 |
unek
|
Wysłany: 2015-04-20, 09:37
|
0
|
|
|
|
SamSobieSzefem, Spr tego do podk³adu z dysz¹ 1.7. Kiedyœ takie sobie testy robi³em na Ja6111 i przy lufie 1.7 mo¿na przyzwoicie ogarn¹Ì srebro Fakt materia³u idzie ale s¹ te¿ ,,kolory,, gdzie trzeba czasem 3-4 warstwy po³o¿yÌ wiêc mikronami bym siê nie przejmowa³ i zapadanie klaru jak i tak robisz na g³adko klar.
WaÂżne aby zgodnie z systemem aplikowaĂŚ ale to juÂż chyba wiesz. I daĂŚ przerwy na odparowanie miedzy warstwami bazy i wylaĂŚ a nie napylaĂŚ .. albo napylaĂŚ ale w mokrÂą ale to juÂż myk .. spr kartĂŞ tech twojej bazy i bĂŞdziesz miaÂł podglÂąd..
I najwa¿niejsze dobry rozcieùczalnik do bazy... czasem lepiej wzi¹Ì lepszej marki i najlepiej normalny a nie szybki.. |
|
|
|