Szukaj FAQ Album

Zamkniêty przez: Robertlodz09 2014-03-19, 20:01
Autor Wiadomo¶æ
Budyñ
Wys³any: 2014-03-19, 00:37   Akcesoria potrzebne lakiernikowi
0
UP DOWN

Witam wszystkich. Proszê was o pomoc, chcê zacz±æ malowaæ tylko mam problem... Co kupiæ co bêdzie mi dok³adnie potrzebne, Jaki kompresor jaki pistolet czy patrzeæ pod parametry kompresora?? wiem ¿e jeszcze szlifierkie i polerkie bêdê potrzebowa³.. hmm nie wiem sam a nie chcê kupiæ zle, Wiêc proszê was pomórzcie mi wybraæ i powiedzieæ czego jeszcze bêdê potrzebowa³, chcia³bym siê zmie¶ciæ w 2 tysi±cach je¿eli sz³o by. Z góry dziêkuje wszystkim :)

KK 
Wys³any: 2014-03-19, 01:59   
0
UP DOWN

Pomóg³: 23 razy
2 ty¶ Ci styknie...
Na s³ab± sprê¿arkê.

My¶lê, ¿e 5 ty¶ to takie minimum, aby cokolwiek zacz±æ, ale to i tak za nied³ugo bêdziesz po³owe z tych rzeczy wymienia³. Z dych± to mo¿na co¶ tam ju¿ kupiæ. Sprê¿arka 3500-4000. Pistolet 500-1000 i drugi do podk³adu 300. Filtry, wê¿ê, reduktory 1000. Szlifierka oscylacyjna 500-1400. M³oteczki, hebelki 500. Odkurzacz 700-1500. Polerka 200-500.
O przygotowaniu pomieszczenia nie wspomnê, kilka nowych lamp, ogrzewanie, promiennik to jest kilka tysiêcy.

Nie pisz tylko, ¿e przegl±da³e¶ forum, jakby¶ to robi³ to wiedzia³by¶, ¿e za 2 ty¶ to ciê¿ko cokolwiek zacz±æ.

LAKIEROWANKO Strona G³ówna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Pomoc dla amatorów

Ten temat jest zablokowany bez mo¿liwo¶ci zmiany postów lub pisania odpowiedzi  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Skocz do: