Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
Bombel
Wysłany: 2014-04-26, 11:15   Du Pont tanie pigmenty przez internet
0
UP DOWN

Panowie mogê sobie zakupiÌ u¿ywan¹ ramê z konwencj¹ DP po dobrych pieni¹dzach razem ze starym kompem w którym jest program i wzornikami bez szafki ale to nie problem. Poniewa¿ nie bêdzie to oficjalny mieszalnik DP to nie bêdê mia³ uzupe³nieù itp ale zastanawia mnie czy nie bêdzie problemów z zakupem pigmentów? GoœÌ który chce mi to sprzedaÌ mówi ¿ebym siê nie martwi³ bo kupiê przez internet nawet w lepszej cenie na stronie
http://www.mobichem.pl/producer/dupont/lang/pl
Mam zatem pytanie, kupowa³ ktoœ tam i czy to nie podróbki bo goœÌ mówi mi ¿e cena jest du¿o ni¿sza, wiêc wolê siê upewniÌ.

lakierok 
Wysłany: 2014-04-26, 23:59   Re: Du Pont tanie pigmenty przez internet
0
UP DOWN

Bombel napisał/a:
Panowie mogê sobie zakupiÌ u¿ywan¹ ramê z konwencj¹ DP po dobrych pieni¹dzach razem ze starym kompem w którym jest program i wzornikami bez szafki ale to nie problem. Poniewa¿ nie bêdzie to oficjalny mieszalnik DP to nie bêdê mia³ uzupe³nieù itp ale zastanawia mnie czy nie bêdzie problemów z zakupem pigmentów? GoœÌ który chce mi to sprzedaÌ mówi ¿ebym siê nie martwi³ bo kupiê przez internet nawet w lepszej cenie na stronie
http://www.mobichem.pl/producer/dupont/lang/pl
Mam zatem pytanie, kupowa³ ktoœ tam i czy to nie podróbki bo goœÌ mówi mi ¿e cena jest du¿o ni¿sza, wiêc wolê siê upewniÌ.

Ile masz rabatu od tych cen ? no zresztÂą nie napiszesz ale powiem Ci Âże musisz dostaĂŚ duÂży bo ceny z kosmosu :sciana:

Bombel
Wysłany: 2014-04-27, 00:32   
0
UP DOWN

Nie wiem czy wogĂłle dostanĂŞ jakiÂś rabat, ponoĂŚ na tej stronie sÂą dobre ceny ale ja nie umiem tego oceniĂŚ bo nawet cennika DP nie widziaÂłem, moÂże ceny wysokie bo to mocne pigmenty.
Jedynie co wiem na pewno to ¿e goœÌ chce 6k pln za wszystko to co pisa³em wczeœniej a liczê ¿e da siê wyrwaÌ za 5k. W puszkach oceniam jest ³¹cznie ok 40-50% ca³ego wsadu tylko ¿e w niektórych puszkach jest ju¿ pusto.

maykel
Wysłany: 2014-04-27, 14:07   
0
UP DOWN

Bombel napisał/a:
Nie wiem czy wogĂłle dostanĂŞ jakiÂś rabat, ponoĂŚ na tej stronie sÂą dobre ceny ale ja nie umiem tego oceniĂŚ bo nawet cennika DP nie widziaÂłem, moÂże ceny wysokie bo to mocne pigmenty.
Jedynie co wiem na pewno to ¿e goœÌ chce 6k pln za wszystko to co pisa³em wczeœniej a liczê ¿e da siê wyrwaÌ za 5k. W puszkach oceniam jest ³¹cznie ok 40-50% ca³ego wsadu tylko ¿e w niektórych puszkach jest ju¿ pusto.

Jak sÂą puste to musisz dokupiĂŚ nowe, musisz obliczyĂŚ ile jest pustych i ile by ciĂŞ to kosztowaÂło , po cenach na tej stronie to widaĂŚ Âże jest drogo , ale tu na forum jest kilku wÂłaÂścicieli mieszalni z mieszalnikiem Duponta
wiêc mo¿e Ci podpowiedz¹ , Ja osobiœcie nie uwa¿am to za jak¹œ rewelacje, no ale faktycznie Dupont to bardzo dobry system wiêc popytaj najpierw przedstawiciela Duponta o ofertê i ceny i wtedy mo¿esz porównaÌ czy Ci siê op³aci czy nie .

barkley3434
Wysłany: 2014-04-27, 22:39   
0
UP DOWN

hm... porĂłwnaj sobie ceny na mobichem.pl a kolorysta.pl . Ja mogĂŞ ci tylko powiedfzieĂŚ ze na r-m majÂą dobrÂą cenĂŞ ( mĂłwiĂŞ o tej pierwszej firmie )

Bombel
Wysłany: 2014-04-28, 22:16   
0
UP DOWN

maykel napisał/a:
musisz obliczyĂŚ ile jest pustych i ile by ciĂŞ to kosztowaÂło , po cenach na tej stronie to widaĂŚ Âże jest drogo

No w³aœnie zacz¹³em siê zastanawiaÌ czy to bêdzie taki dobry deal. Teraz dok³adnie nie wiem ile by³o pustych ale myœlê ¿e z 10 by³o a mo¿e i do 15. Przy tej iloœci kwota na uzupe³nienie to kolejne 6 kpln i robi siê 12 kpln, trochê to zaczyna byÌ kosztowne a dalej nie mam pe³nego mieszalnika i mo¿e siê okazaÌ ¿e zacznê porabiaÌ i trzeba bêdzie dalej kupowaÌ te w których teraz jest 1/4 puszki :/

barkley3434 napisał/a:
porĂłwnaj sobie ceny na mobichem.pl a kolorysta.pl

Widzê ¿e ró¿nica jest spora zak³adaj¹c ¿e te ceny na mobichemie s¹ brutto, bo tego nigdzie nie widzê na tej stronie

barkley3434
Wysłany: 2014-04-28, 23:35   
0
UP DOWN

w regulaminie mobichemu jest jasno napisane ze ceny zawieraja podatek vat

No-limit
Wysłany: 2014-04-30, 16:54   
0
UP DOWN

Bombel napisał/a:
Mam zatem pytanie, kupowa³ ktoœ tam i czy to nie podróbki bo goœÌ mówi mi ¿e cena jest du¿o ni¿sza, wiêc wolê siê upewniÌ

Ceny sÂą korzystne,takie jak przy najwyÂższym rabacie u dystrybutora.Nie sÂą to raczej podrĂłbki -za duÂże ryzyko.TrafiÂł do mnie taki pigment.MoÂżna poznaĂŚ po braku naklejki z nazwÂą i nr pigmentu i braku tychÂże na dnie puszki.MoÂże sÂą u nas rozlewane oryginalne pigmenty?Pigment ktĂłry do mnie trafiÂł byÂł w porzÂądku.

Bombel
Wysłany: 2014-05-13, 19:26   
0
UP DOWN

Odpuszczam, po przeliczeniu wszystkiego wyszÂło Âże muszĂŞ wyÂłoÂżyĂŚ prawie 13 000 a i tak nie bĂŞdzie peÂłny mieszalnik :/

wd
Wysłany: 2014-07-23, 16:49   
0
UP DOWN

kupuje tam regularnie i nigdy nie miaÂłem problemu.towar jest oryginalny z tego co mi mĂłwiÂł wÂłasciciel to zopatruja siĂŞ tam nawet dystrybutorzy duponta

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Systemy mieszalnikowe

Odpowiedz do tematu