Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
kalbi 
Wysłany: 2014-05-01, 18:05   Devilbiss gti pro lite 1.3 T10

Sprzedam Devilbiss Gti Pro Lite 1,3 t10, zakupiony w tym roku od App z ich logo. Pistolet po kilkunastu lakierowaniach wiĂŞc stan praktycznie wzorcowy. Nadaje siĂŞ do bazy oraz bezbarwnego. Dla mnie za wolny. Cena 999zÂł

DodajĂŞ zdjĂŞcia:

KK 
Wysłany: 2014-05-01, 19:54   

Hej,
I jak ten zestaw naprawczy kupiÂłeÂś?

sÂłuchaj a co do tego devilbissa to tym pistoletem jest moÂżliwe naÂłoÂżenie bazy w gorÂące dni bez przesuszenia? KiedyÂś miaÂłem kupiĂŚ sobie takiego gtika zeby sprawdziĂŚ jaki to ten devilbiss zÂły.
Na forum ciÂągle byÂł wysmiewany.
Powiedz coÂś wiĂŞcej o nim. MĂłwisz, Âże jest za wolny? do czego go porĂłwnujesz?

kalbi 
Wysłany: 2014-05-01, 20:19   

KK napisał/a:
Hej,
I jak ten zestaw naprawczy kupiÂłeÂś?

sÂłuchaj a co do tego devilbissa to tym pistoletem jest moÂżliwe naÂłoÂżenie bazy w gorÂące dni bez przesuszenia? KiedyÂś miaÂłem kupiĂŚ sobie takiego gtika zeby sprawdziĂŚ jaki to ten devilbiss zÂły.
Na forum ciÂągle byÂł wysmiewany.
Powiedz coÂś wiĂŞcej o nim. MĂłwisz, Âże jest za wolny? do czego go porĂłwnujesz?

jestem na "Majówce" zestawem zainteresuje siê po powrocie, jeszcze raz dziêki za info w tym temacie. Co do Dev Gti to mam porównanie do Saty 3000RP bo wzi¹³em go z przeznaczeniem do lakieru bezbarwnego i dla mnie jednak jest za wolny ale za to jest du¿o bardziej oszczêdny i mniejsze ma pylenie, daje tak¿e drobniejsz¹ ³uskê. Do bazy u¿ywam Saty 3000 hvlp i dev GTI jest w sumie nawet do bazy bardzo dobry ale jestem przyzwyczajony i tak do Saty Hvlp, która te¿ wydaje mi siê ciut szybsza od Dev. Wg mnie jest to dobry pistolet dla bardziej pocz¹tkuj¹cego lakiernika, który chce mieÌ dok³adniejsz¹ kontrolê nad natryskiem.
Pistolet jest ok, bo liczy siê wykoùczenie, które jest bardzo dobre w jego wykonaniu ale liczy siê te¿ szybkoœÌ aplikacji akurat dla mnie.
Co do suchego natrysku w gorÂące dni to chyba mit - trzeba kombinowaĂŚ z odpowiednimi rozcieĂączalnikami do danej temp, a w wodzie to chyba juÂż w ogĂłle mit ;)

Trzeba kupiĂŚ i sprĂłbowaĂŚ, cena atrakcyjna, duÂżo niÂższa od ceny zakupu, a gun praktycznie jak nĂłwka

YAMAHER
Wysłany: 2014-05-04, 21:17   

Kalbi --> kiedy wstawiasz jakies fotki swoich prac ? :) Fajnie wychodziÂły :)

kalbi 
Wysłany: 2014-05-05, 06:10   

YAMAHER napisał/a:
Kalbi --> kiedy wstawiasz jakies fotki swoich prac ? :) Fajnie wychodziÂły :)
kurde ciĂŞÂżko, Mam jakieÂś fotki ale mam teraz robione kalkulatorem bo na lakierni uÂżywam na razie niezniszczalnego Samsunga Solid, a on zjĂŞcia robi sÂłabiutkie.

LAKIEROWANKO Strona Główna » POZOSTAÂŁE » OgÂłoszenia » Rodzaj ogÂłoszenia » Sprzedam

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi