Autor |
Wiadomość |
 |
marcin lech
|
Wysłany: 2014-07-05, 08:12 produkty
|
0
|
|
|
|
witam chciaÂłbym siĂŞ was poradziĂŚ odnoÂśnie podkÂładu epoksydowego i akrylowego
dodam jeszcze ze podkÂłady bĂŞdÂą uÂżywane w warunkach garaÂżowych
T4W PodkÂład epoksydowy 2K czy novol 360
T4W 555 podkÂład akrylowy Hs czy novol 330
z t4w podkÂłady sÂą 2 razy taĂąsze niÂż novola .Czekam na wasze wypowiedzi wszystkim dziĂŞkuje za pomoc |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2014-07-05, 08:39
|
0
|
|
|
|
Za cena idzie jakosc.
Moze sa dwa razy gorsze ??? |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
 |
trzeÂźwy inaczej
|
Wysłany: 2014-07-05, 09:02
|
0
|
|
|

|
Speedway kosztuje 100zÂł a Sata 1700zÂł. Szynka w Tesco kosztuje dwa razy mniej niÂż z wiejskiej masarni. Leczenie reumatyzmu u Reumatologa 1000zÂł a u Harrego z Tybetu 100zÂł.
Jak wiĂŞĂŚ uwaÂżasz? SkÂąd bierze siĂŞ cena? |
_________________ ÂŻycie jest zbyt krĂłtkie Âżeby jeÂździĂŚ Dieslem... |
|
|
|
 |
marcin lech
|
Wysłany: 2014-07-05, 10:48
|
0
|
|
|
|
tak myÂślaÂłem ze novol bĂŞdzie lepszym wyborem moÂże ktos sie jeszcze wypowie
a jeszcze zapomniaÂłem potrzebuje jakiÂś bezbarwny novola tylko nie wiem jaki wybraĂŚ
przypomne ze do lakierowania garaÂżowego |
|
|
|
 |
YAMAHER
|
Wysłany: 2014-07-05, 23:13
|
0
|
|
|

|
Marcinie --> bierz novolka po caÂłosci A bezb polecam Ci 590 HS
Po lakierowaniu poczekaj sobie z miesiac i dop za papierek i na gÂładko
Bedziesz fest zadowolony Nie dodawaj rozpucha do niego to Ci nie poleci
w forelacjach znajdz sobie GOLFA iV ktoremu robilem pare elementĂłw tym |
|
|
|
 |
marcin lech
|
Wysłany: 2014-07-06, 07:32
|
0
|
|
|
|
a o podkladach novolka co sadzisz kolego |
|
|
|
 |
marcin lech
|
Wysłany: 2014-07-06, 07:39
|
0
|
|
|
|
a tego bezb novolka 590 HS dajesz na 1.5 warstwy czy robisz inaczej .I jeszcze 1 pytanko czy ten lakier da sie ladnie rozlac zeby go pozniej nie polerowac |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2014-07-06, 11:25
|
0
|
|
|
|
marcin lech napisał/a: | I jeszcze 1 pytanko czy ten lakier da sie ladnie rozlac zeby go pozniej nie polerowac |
Kazdy lakier da siĂŞ rozlaĂŚ a te novola sa bezproblemowe.
marcin lech napisał/a: | o podkladach novolka co sadzisz |
Nie mam uwag, bardzo fajnie siĂŞ rozlewajÂą i nie trzeba wkÂładaĂŚ duzo pracy przy ich obrabianiu. |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
 |
YAMAHER
|
Wysłany: 2014-07-06, 14:56
|
0
|
|
|

|
No na 1.5 jak w karcie. Daj wiêksze cisninie odpowiendia iloœÌ materia³u i lustro bedzie bez rozpucha po miesi¹cu lekko siada minimalnie i wtedy papierek i polera :-) w tej cenie nie ma równych upola widzialem ostatnio po czasie i sie trzyma zacnie |
|
|
|
 |
max2014
|
Wysłany: 2014-07-21, 17:30
|
0
|
|
|

|
ja pracuje na materia³ach firmy spectral mamy swój mieszalnik ostatnio dosta³em katalog od kolegi firmy troton obejrza³em kilka filmików to jest jakaœ odnowiona linia zapowiada siê nie Ÿle czy ktoœ na tym pracuje pracowa³ jak odczucia co do materia³ów |
|
|
|
 |
trzeÂźwy inaczej
|
Wysłany: 2014-07-21, 19:42
|
0
|
|
|

|
max2014 napisał/a: | ja pracuje na materiaÂłach firmy spectral mamy swĂłj mieszalnik ostatnio dostaÂłem katalog od kolegi firmy troton obejrzaÂłem kilka filmikĂłw to jest jakaÂś odnowiona linia zapowiada siĂŞ nie Âźle czy ktoÂś na tym pracuje pracowaÂł jak odczucia co do materia³ów |
http://so.pwn.pl/zasady.php?id=629736 |
|
|
|
 |
KK
|
Wysłany: 2014-07-21, 23:22
|
0
|
|
|

|
|
|
 |
max2014
|
Wysłany: 2014-07-22, 08:19
|
0
|
|
|

|
|
|
|
 |
trzeÂźwy inaczej
|
Wysłany: 2014-07-22, 12:11
|
-1
|
|
|

|
max2014 napisał/a: | http://so.pwn.pl/zasady.php?id=629736
ja nie mam czasu na przecinki i kropki ale fajnie Âże ktoÂś jeszcze zwraca na to uwagĂŞ
pozdro |
A my nie mamy czasu na semantycznÂą analizĂŞ Twojego postu. Szanuj nasz czas. |
|
|
|
 |
max2014
|
Wysłany: 2014-07-22, 12:32
|
0
|
|
|

|
trzeÂźwy inaczej napisał/a: | A my nie mamy czasu na semantycznÂą analizĂŞ Twojego postu. Szanuj nasz czas. |
mĂłw za siebie Âże nie masz czasu
albo nic nie wiesz na temat materia³ów o które pyta³em
wiec odpuÂści sobie te gÂłodne kawaÂłki |
|
|
|
 |
trzeÂźwy inaczej
|
Wysłany: 2014-07-22, 13:33
|
0
|
|
|

|
Jakieœ 7 postów temu, wkroczy³eœ w NASZ¥ forumow¹ rzeczywistoœÌ. Zrobi³eœ to bo masz w tym jakiœ cel. Nie jest pewnie dla Ciebie tajemnic¹, ¿e jeœli chcesz przynale¿eÌ do jakiejœ grupy etnicznej, spo³ecznej czy wyznaniowej, to musisz spe³niaÌ pewne kryteria, chocia¿by œwiatopogl¹dowe.
My tutaj, mamy parĂŞ kryteriĂłw. Jednym z nich jest higiena jĂŞzyka, ktĂłra niestety jest Ci obca.
JeÂżeli chcesz aby ktoÂś traktowaÂł Ciebie jako partnera w dyskusji - zadbaj o to we wÂłaÂściwy sposĂłb.... |
_________________ ÂŻycie jest zbyt krĂłtkie Âżeby jeÂździĂŚ Dieslem... |
|
|
|
 |
KK
|
Wysłany: 2014-07-22, 19:17
|
0
|
|
|

|
Jak nie masz czasu na interpunkcjĂŞ, to moÂże teÂż nie masz czasu na pracĂŞ. To rozwiÂązuje problem Twoich pytaĂą. Nie pracujesz, nie musisz posiadaĂŚ wiedzy. |
|
 |
Przemek
|
Wysłany: 2014-07-22, 22:56
|
0
|
|
|
Przemek

|
max2014 napisał/a: | trzeÂźwy inaczej napisał/a: | A my nie mamy czasu na semantycznÂą analizĂŞ Twojego postu. Szanuj nasz czas. |
mĂłw za siebie Âże nie masz czasu
albo nic nie wiesz na temat materia³ów o które pyta³em
wiec odpuÂści sobie te gÂłodne kawaÂłki |
Nie masz czasu, to zapewne tak samo niechlujnie podchodzisz do swojej pracy . Nic Ci siĂŞ nie stanie, jak bĂŞdziesz pisaÂł po POLSKU. |
|
|
|
 |
max2014
|
Wysłany: 2014-07-23, 07:55
|
0
|
|
|

|
jaka solidarnoœÌ
po drugie "Przemku" nie znasz mnie wiec wiĂŞc nie wypowiadaj siĂŞ na temat mojej pracy
to samo tyczy siĂŞ "KK" i "TrzeÂźwego inaczej" |
|
|
|
 |
trzeÂźwy inaczej
|
Wysłany: 2014-07-23, 09:22
|
0
|
|
|

|
PragnĂŞ tylko delikatnie przypomnieĂŚ, Âże moja skromna osoba nie wypowiedziaÂła siĂŞ na temat Twojej pracy.
Skoro jednak z uporem maniaka trwasz w bezkresnym samouwielbieniu autokreacji otaczajÂącej Ciebie rzeczywistoÂści, postaram siĂŞ zobrazowaĂŚ bardziej empirycznie istotĂŞ problemu ktĂłry poruszyliÂśmy z kolegami forumowiczami.
ByÂło tak:
ja pracuje na materia³ach firmy spectral mamy swój mieszalnik ostatnio dosta³em katalog od kolegi firmy troton obejrza³em kilka filmików to jest jakaœ odnowiona linia zapowiada siê nie Ÿle czy ktoœ na tym pracuje pracowa³ jak odczucia co do materia³ów
a powinno byĂŚ tak:
Ja pracujĂŞ na materiaÂłach firmy Spectral. Mamy swĂłj mieszalnik.
Ostatnio dosta³em, katalog od kolegi, firmy Troton. Obejrza³em kilka filmików. To jest jakaœ odnowiona linia. Zapowiada siê nieŸle. Czy ktoœ na tym pracowa³? Jak odczucia co do materia³ów:?:
I tak ciĂŞÂżko zrozumieĂŚ o co Tobie chodzi, ale uÂżywanie interpunkcji, dla wytrawnego forumowicza jest nieocenionÂą pomocÂą w rozszyfrowaniu Twojego postu. |
|
|
|
 |
KK
|
Wysłany: 2014-07-23, 22:48
|
0
|
|
|

|
|
|
 |
Dementor
|
Wysłany: 2014-07-23, 23:44
|
0
|
|
|

|
To Âże lakiernicy nie majÂą czĂŞsto szacunku do swojej pracy to wiem od dawna wiĂŞc tym bardziej miÂło przeczytaĂŚ jak upominacie Panowie mÂłodszego staÂżem kolegĂŞ Âżeby miaÂł przynajmniej szacunek do jĂŞzyka ojczystego |
|
|
|