Potrzebuje siê skontaktowaæ z lakiernikiem Jerzy Chlebisz z Olzy woj. ¶l±skie który ma swój zak³ad / warsztat przy ul. Szkolnej 2a.
Nr tel (32) 451 17 48 który pojawia siê na stronach jest nieaktualny.
Potrzebuje siê z nim skontaktowaæ, malowa³ on samochód poprzedniemu w³a¶cicielowi, ja teraz potrzebuje pomalowaæ nadkola jednak problem jest w tym ¿e lakier to orygina³ BMW MadeiraViolett z magicznym dodatkiem którego w moich okolichach nikt nie zna SILVER LIQUID ( jak twierdzi poprzedni w³a¶ciciel ) Jest to co¶ typu Xyrallic dodawany do bezbarwnego jednak on twierdzi ¿e tamten specyfik by³ dodawany do bazy.
Ró¿nica miêdzy xyrallikiem a Silver Liquid jest taka ¿e mieni± siê niby w podobnych kolorach ale Xyralik jest punktowy a Liquid robi tak jakby ca³± fale na lakierze widoczn± tylko w s³oñcu.
Bardzo proszê o pomoc. Mo¿e kto¶ z was mia³ z tym styczno¶æ albo mo¿e kto¶ zna tego lakiernika i u¿yczy nr tel.
Tutaj specjalnie jest co¶ dodane bo w³a¶ciciel chcia³ siê wyró¿niæ. Nie mam nawet kiedy zrobiæ zdjêcia bo ci±gle pada ale mam dwie fotki na których widaæ o co mi chodzi.
Najbardziej jest to widoczne na boku zderzaka widaæ jak leci taka fala od czerwonego do zielono niebieskiego koloru.
Kto¶ mia³ doczynienia z czym¶ takim ? Bo to raczej nie jest zwyk³a per³a.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum