Autor |
Wiadomość |
 |
gti18
|
Wysłany: 2014-11-10, 13:09 Problem przy konserwacji-popekany baranek
|
0
|
|
|
|
Witam, ostatnio zabraÂłem siĂŞ za oczyszczenie z rdzy moich progĂłw w mk3. Progi wyczyÂściÂłem do goÂłego metalu odtÂłuÂścilem poÂłoÂżyÂłem na to ÂśnieÂżke unikorn i na to Âśrodek do konserwacji z bolla w spray, w niektĂłrych miejscach pojawiÂły siĂŞ takie pajĂŞczynki. Co moÂże byĂŚ przyczynom i jak zlikwidowaĂŚ coÂś takiego. WystĂŞpuje to tylko w niektĂłrych miejcach nie na caÂłej dÂługoÂści progu .
Przepraszam za zdjĂŞcia ale robione telefonem |
|
|
|
 |
kzychu
|
Wysłany: 2014-11-10, 16:40
|
0
|
|
|
|
Pierwsza farba nie polubiÂła bola, albo odwrotnie. Sam taki system wymyÂśliÂłeÂś?
Tak naprawdê to nawet nie wiadomo czego u¿y³eœ , w tytule baranek ,póŸniej œrodek konserwacji i co za œnie¿ka. |
|
|
|
 |
gti18
|
Wysłany: 2014-11-10, 19:18
|
0
|
|
|
|
najpierw podk³ad antykorozyjny œnie¿ki, póŸniej na to œrodek do konserwacji boll.
Na jednej stronie sÂą takie pojedyncze pajenczynki a na drugiej stronie tylko w 1 miejscu |
|
|
|
 |
kzychu
|
Wysłany: 2014-11-10, 20:18
|
0
|
|
|
|
J.w. zastosowaÂłeÂś materiaÂły nie przewidziane do stosowania razem ,nie napisaÂłeÂś jeszcze jakie przerwy w nanoszeniu miĂŞdzy warstwami - ale to tylko tak z ciekawoÂści czy czekaÂłeÂś jak troche wyschnie?
Powinno siĂŞ zerwaĂŚ do goÂłej blachy i poÂłoÂżyĂŚ warstwy jak technologia naprawy przewiduje i
nie myl baranka z Âśrodkiem konserwacji , bo teÂż wyjdzie kicha. |
|
|
|