Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
grzechoo2008 
Wysłany: 2013-03-19, 10:01   "ZÂŁOTE MYÂŚLI" -czyli najlepsze teksty uÂżytkownikĂłw
+1
UP DOWN

Witam!
Zachêcam do umieszczania w tym temacie najciekawszych (najzabawniejszych) g³êbokich wynurzeù i przemyœleù u¿ytkowników tego forum.
ÂŻyczĂŞ miÂłej zabawy ;) ^^

Jako pierwszy tekst Projektera ktĂłry puki co jest dla mnie nr 1.
"@Pumper podrapaÂł siĂŞ po du pie gdzie miaÂł mĂłzg"

Robertlodz09 
Wysłany: 2013-03-19, 13:14   
0
UP DOWN

grzechoo2008 napisał/a:
podrapaÂł siĂŞ po du pie gdzie miaÂł mĂłzg

Ten tekst to jest hit miesiÂąca u mnie w pracy ;) :spoko: :spoko: :spoko:
Teraz jak ktoÂś "coÂś odwali" to mĂłwi siĂŞ mu Âżeby -"nie drapaÂł siĂŞ po gÂłowie tylko po dup..ie bo tam ma mĂłzg..." ^^ :rotfl: :rotfl: :rotfl:

gugun 
Wysłany: 2013-03-19, 13:57   
0
UP DOWN

:spoko: to ja od siebie dodam na Âświezo wczorajszy text :

pyt: kzyho3 "CzeœÌ chcê pomalowaÌ plastiki w motocyklu sprayem, rok temu malowa³em baz¹ ale wyszed³ baran. Zdar³em klar i zmatowi³em bazê (niedosta³em siê do podk³adu), znajomy lakiernik powiedzia³ ¿e mogê na to na³o¿yÌ akryl w sprayu bez podk³adu, dobrze mówi?"

odp: hamir "kzyho3 napisaÂł/a:
malowaÂłem bazÂą ale wyszedÂł baran
skÂąd z Podhala ten baran byÂł?
I skÂąd wyszedÂł?bo niekumam "

hamir 
Wysłany: 2013-03-19, 18:02   
0
UP DOWN

gugun, po pierwszym dniu ide z PROJEKTEREM Âłeb w Âłeb 1:1 :spoko:

PROJEKTER
Wysłany: 2013-03-19, 22:05   
0
UP DOWN

Cytat:
To wiesz co koleÂś ... kup se SICO. Zajebista machina. Nastawiasz program 3, a tam masz lakierowanie po rysach jakie zrobiÂła Âżona. 3/A na parkingu. 3/B przy wjeÂździe do garaÂżu. Nastawiasz i za godzinĂŞ nie ma Âśladu.

PROJEKTER
Wysłany: 2013-03-19, 22:12   
0
UP DOWN

Technika Foliowa - czy ktoÂś ma z tym jakieÂś doÂświadczenie ?

Cytat:
Ty musieĂŚ mĂłwiĂŚ do nas inna jĂŞzyk ! MusieĂŚ umiĂŚ nazwa na te technozoologie. Ty musi umieĂŚ nazwaĂŚ i umiĂŚ pytadÂź. Wtedy My biali, heteroseksualni homo sapiens, objaÂśniaĂŚ tobie dymem i migowym machaniem pazurami i zdaniami jednoczÂłonowymi... co to byĂŚ, czym nakÂładaĂŚ i where wydaĂŚ bilety NBP Âżeby to miĂŚ razem z kurierem w swoim wigwamie. Moja nie migaĂŚ ku nami, sÂłowami z reklam bo my byĂŚ fizole i ni prÂącie nie rozumieĂŚ twoje posta.

juny 
Wysłany: 2013-03-19, 23:07   
0
UP DOWN

Cytat:

Cytat:
Ty musieĂŚ mĂłwiĂŚ do nas inna jĂŞzyk ! MusieĂŚ umiĂŚ nazwa na te technozoologie. Ty musi umieĂŚ nazwaĂŚ i umiĂŚ pytadÂź. Wtedy My biali, heteroseksualni homo sapiens, objaÂśniaĂŚ tobie dymem i migowym machaniem pazurami i zdaniami jednoczÂłonowymi... co to byĂŚ, czym nakÂładaĂŚ i where wydaĂŚ bilety NBP Âżeby to miĂŚ razem z kurierem w swoim wigwamie. Moja nie migaĂŚ ku nami, sÂłowami z reklam bo my byĂŚ fizole i ni prÂącie nie rozumieĂŚ twoje posta.

^^
W koĂącu mĂłgÂł siĂŞ wyÂżyĂŚ hahaha

grzechoo2008 
Wysłany: 2013-03-20, 09:29   
+1
UP DOWN

Trzeba na forum zaprosiÌ Piotrka ¯y³ê i wtedy bêdzie co cytowaÌ ^^ :rotfl:

PROJEKTER
Wysłany: 2013-03-20, 11:09   
0
UP DOWN

juny napisał/a:
^^ W koĂącu mĂłgÂł siĂŞ wyÂżyĂŚ hahaha

PROJEKTER napisał/a:
Mo¿e ostra formu³a wypowiedzi na forum nie bardzo ci siê podoba ? ... Gdy jednak pobêdziesz tu d³u¿ej i poczytasz durne posty, zabawne teorie, przebojowe koncepcje techniczne i zobaczysz sam jak nasrane maj¹ w g³owach niektóre uparte, zadufane i bezczelne "Cielêta", pier dz¹ce pos ranymi pomys³ami ... to szybko do³¹czysz do tych którzy jednym postem gasz¹ i kwituj¹ takie durnoty.

PROJEKTER
Wysłany: 2013-03-20, 11:25   
0
UP DOWN

Z tematu - DOBRZE ZROBIONA POLERKA KLARU

Cytat:
10 zasad ... jak zrobiĂŚ z siebie nieomylny autorytet na internetowym forum :

1. Musisz mieĂŚ gigantycznÂą wiedzĂŞ teoretycznÂą bo forum to litery ukÂładajÂące siĂŞ w zdania a nie prezentacja 3D lub spotkanie techniczne ....

2. Musisz byĂŚ praktykiem bo nawet doskonaÂły teoretyk zapĂŞtli siĂŞ w miejscu zderzenia siĂŞ praktyki z teoriÂą gdzie czĂŞsto teoria dostaje w dupsko i nie wytrzymuje takiej kolizji.

3. Musisz mieĂŚ zaplecze informacyjne do potwierdzania, lub sprawdzania kontrowersyjnych danych, informacji czy teorii ... tak szerokie zaplecze na ile szeroko chcesz operowaĂŚ na forum ....

4. Nigdy nie moÂżesz napisaĂŚ Âżadnej bzdury, nawet przez pomyÂłkĂŞ, bo stracisz autorytet w jeden dzieĂą ...

5. Nigdy nie wchodÂź do tematĂłw na ktĂłrych siĂŞ nie znasz, lub nie masz pewnoÂści podawanych przez siebie informacji tylko z praktyki w garaÂżu wydaje ci siĂŞ Âże tak jest bo "widzisz" ... a to bardzo mylne wraÂżenie ...

6. Potrzebna jest odwaga do obrony publicznie wÂłasnych racji gdy masz 100% pewnoÂści i dowody na swoje racje i to nawet jak naskoczy na Ciebie 10 czy 50 osĂłb.

7. Musisz mieÌ jakiœ cel / misjê / silnik napêdowy / do pisania postów i dzielenia siê swoj¹ wiedz¹ i doœwiadczeniem. Musisz wiedzieÌ o co ci chodzi w tych twoich postach, do czego d¹¿ysz.

8. Pisz posty przejrzyœcie konkretnie i staraj siê zamkn¹Ì temat w jednej wypowiedzi nawet jak to bêdzie 500 zdaù bo na forum temat przechodzi w w¹tki i nie bêdziesz mia³ szansy nakreœliÌ pe³nego stanowiska ...

9. Do peÂłni sukcesu potrzeba tylko jeszcze trochĂŞ szczĂŞÂścia, Âżeby forum omijali ci co teÂż przestrzegajÂą konsekwentnie identycznych zasad i majÂą podobny do Ciebie zasĂłb wiedzy i doÂświadczenia.

10. Najwa¿niejsza jednak sprawa ¿eby zostaæ "guru" .... Na forum konieczny jest co jaki¶ czas ... DUREÑ ... bez formowego Durnia z g³upi± teori±, kontr opini± do twojego stanowiska, nie masz szans dowie¶æ ¿e jeste¶ specjalist± i ¿e siê znasz na tym co robisz....

No ... karol2010 W zasadzie jak widzisz, to nie jest wcale takie niemoÂżliwe zostaĂŚ "wszystko wiedzÂącym" na internetowym forum . Wystarczy tylko pamiĂŞtaĂŚ na czym siĂŞ znasz, a na czym siĂŞ nie znasz, bo faktycznie nie ma takich co wiedzÂą wszytko ;) .

PROJEKTER
Wysłany: 2013-03-20, 13:05   
0
UP DOWN

Cytat:
... Durne koncepcje zawsze warte sÂą awantury ...

z tematu : Amatorski Warsztat

Cytat:
Hu, hu, ha, hu hu ha ... nasza zima zÂła. Tu poszczypie tam posypie i juÂż w norze, koniec z myciem. Koniec z myciem i natryskiem trzeba przetrwaĂŚ z pustym pyskiem. ByÂł czas Âżeby myÂśleĂŚ, byÂł czas by planowaĂŚ, teraz tylko - poÂżaÂłowaĂŚ.

Zim¹ "Koza" buchnie ¿arem w norach skoùczy, siê po¿arem. Gdzieœ coœ je bnie, gdzieœ siê spali, za rok komuœ znów odwali .... i tak w kó³ko rok po roku m¹dry pisze gdzieœ na boku ... Co Ty Durniu odpie rdalasz ? Pomyœl raz o porach roku, kup na raty ogrzewanie zamiast gównem paliÌ w norze ... Dureù warknie "Spadaj Chamie". Jak napalê przed œniadaniem to w po³udnie przy s³oikach, k³adê lakier swoim SICO . Efekt super, ciep³o w dupê, na cholerê kasy kupê, pchaÌ mi w profii ogrzewanie ? Nie pie prz mi tu Projekterek, ¿e mi sp³onie mój skuterek, weki mamy i ziemniaki, robiê tak od wielu latek i pomaga mi w tym Wacek. Jakoœ ¿yjê i ta nora !!! Czego piszesz na tych forach, ¿e siê spali jak wci¹¿ stoi ¿e siê w koùcu roz pier doli ... Palê - ciep³o, wiêc malujê, py³u w ch...j, no i dupa stoi dalej desek kupa.

Ej koleÂżko ... gĂłwnozjadzie ... to wprost z biedy sÂą durnoty, bezpieczeĂąstwa olewanie, zasad wszelkich obsry wanie. MÂądrowanie siĂŞ po kÂątach, negowanie praw natury ... choĂŚ samemu siĂŞ matury zrobiĂŚ jednak nie udaÂło.

Jak przestrzegaÌ i t³umaczyÌ kiedy dureù prawd zobaczyÌ wcale nie chce, nie potrafi, ma swój pomys³ i teorie choÌ wiadomo skoùczy marnie, s³ychaÌ o tym nie jest fajnie. Znacznie lepiej jest "KozaczyÌ" ni¿ spokojnie coœ policzyÌ, zaplanowaÌ, narysowaÌ, zdobyÌ kasê i wykonaÌ. K³opot w pe³ni zniwelowaÌ, raz na zawsze go pokonaÌ. Wiem to trudne .... Czy potrzebne ? Niech w tej kwestii ju¿ ludowa m¹droœÌ zabrzmi :

NosiÂł Wilk razy kilka .... ponieÂśli i cwanego Wilka !

( z tematu : Dogrzewanie garaÂżu )

Cytat:
Amatorskie myÂślenie koncentruje siĂŞ na cenie narzĂŞdzia. Profesjonalne myÂślenie na kosztach pracy tym narzĂŞdziem.

( z tematu :mini test Air Gunsa )

PROJEKTER napisał/a:
kret napisał/a:

... z tego co czytaÂłem to trzeba musze malowaĂŚ na kilka warstw i jak jedna lekko podeschnie dawac druga..i modliĂŚ siĂŞ Âżeby nie spÂływaÂło:)

To masz tu jeszcze rzetelnÂą, radĂŞ ÂżebyÂś przynajmniej wiedziaÂł do kogo siĂŞ modliĂŚ !

Patroni malarzy :

Jan z Damaszku (1 maja)
Jan z Fiesole (Fra Angelico - 18 marca)
Katarzyna z Bolonii (9 marca)
ÂŁukasz (18 paÂździernika)
Marek (25 kwietnia)

Wychodzi na to, Âże musisz trochĂŞ zaczekaĂŚ, najbliÂższy termin cudĂłw przypada na paÂździernik ... nie wiem jak wolisz ? ... ale moÂże lepiej zastosowaĂŚ jakieÂś Âświeckie podejÂście i nauczyĂŚ siĂŞ trochĂŞ lakierowaĂŚ ... np. potrenowaĂŚ na drzwiach od stodoÂły !

PROJEKTER napisał/a:
teat napisał/a:

Ja mam bronze 1.3 RP. Przy 10% rozpuchy na akrylu robi lustro

a w pozostaÂłej czĂŞÂści garaÂżu .... kolorowy mat

swietlik91 napisał/a:

Koledzy, chcialbym kupic ten pistolet pistolet Sico Bronz tylko powiedzcie dlaczego taka dysza a nie inna, jaka jest szerokosc miotly? Pozdrawiam:)

Bo innych dyszów nie ma ... wysz³y. Proszê przyjœÌ jutro mo¿e cóœ przywioz¹ z now¹ dostaw¹ ry¿u, a "Miot³a" ma szerokoœÌ ok 20 cm ... w zasadzie to bardziej œrednica bo Jasiek uk³ada patyczki jeden na drugim i œciska drutym... jak wypadnie ... to 20 centymetrów jezd.

@swietlik91 jak malujesz to maczasz w farbie i walisz miot³¹ o kija, czy tylko machasz jak ksi¹dz ? ... Ja wale o kija. Tylko mora wychodzi jebutna i du¿o potem jest szmyrglowania tym p³ótnem œcirnym.

grzechoo2008 
Wysłany: 2013-03-20, 21:23   
+1
UP DOWN

hematol napisaÂł:
Srzedam klamkĂŞ,kaliber 1.3,maÂło strzelany byÂł...i to z bliska...
..albo Srico sprzedam,duÂże pole raÂżenia... :D

YAMAHER
Wysłany: 2013-03-20, 23:54   
0
UP DOWN

^^ ^^ ^^ ^^

grzechoo2008 
Wysłany: 2013-03-23, 07:53   
0
UP DOWN

hamir napisaÂł:

...a tak serio to w tej cenie to niema 'pistoletĂłw lakierniczych'.Zgodnie z art.1278,ustep 12WC,Miedzynarodowego Kodeksu Uzytkowania Urzadzen Lakierniczych,ktory mowi;aparaty natryskowe wyprodukowane w Chinskiej Republice Ludowej nie maja statusu "pistoletĂłw lakierniczych" tylko "rozpylaczy" Ale to oczywiste,mysle ze koledzy po fachu jasniej Ci to sprecyzuja...
:spoko: :spoko: :spoko:

Robertlodz09 
Wysłany: 2013-03-29, 09:43   
0
UP DOWN

Kolejny tekst kolegi Projektera ktĂłry mi siĂŞ spodobaÂł ;) :D
-"jeden gĂłwnozjad robi laskĂŞ drugiemu gĂłwnozjadowi i razem zachwycajÂą siĂŞ swoimi prÂąciami w dupie"-

hamir 
Wysłany: 2013-03-29, 11:53   
0
UP DOWN

Robertlodz09 napisał/a:
robi laskĂŞ drugiemu gĂłwnozjadowi
Robertlodz09 napisał/a:
zachwycajÂą siĂŞ swoimi prÂąciami w dupie
ha.ha to kto kogo gdzie ma ^^ Bo juz sam sie pogubiÂłem :shock:

PROJEKTER
Wysłany: 2013-03-29, 13:32   
0
UP DOWN

PrzecieÂż to ... orgia ! ^^

juny 
Wysłany: 2013-03-29, 14:16   
-1
UP DOWN

PedaÂł jest w sÂądzie, sĂŞdzia siĂŞ go pyta.
- Dlaczego zgwaÂłciÂł pan ta zakonnice?
A homoseksualista na to.
- A to nie byÂł Zorro?!

Dementor
Wysłany: 2013-04-02, 11:35   
0
UP DOWN

trzeÂźwy inaczej napisał/a:

Opinie zaczynajÂące siĂŞ stwierdzeniem:
-zostaÂłem wychowany na R-M,
-mĂłj dziadek miaÂł warsztat,
-dwie ulice dalej mieszka lakiernik,
-malowaÂłem kiedyÂś rower,
-zajmuje stanowisko wyÂższe niÂż przedstawiciel handlowy,
-wÂąchaÂłem kiedyÂś rozcieĂączalnik,
dlatego siĂŞ znam...

czy nie jest tak z tym naszym lakiernictwem? :mrgreen:

hamir 
Wysłany: 2013-04-07, 10:37   
+2
UP DOWN

nort7 napisa³ "GoœÌ mi wcisn¹³ star¹ a ja nie poszed³em zwróciÌ bo nie wiedzia³em dlaczego tak siê dzieje." :spoko:

Dementor
Wysłany: 2013-04-11, 14:47   
0
UP DOWN

Nie ma bata, to wejdzie do kanonów tekstów o wspó³czesnym lakiernictwie :D

PROJEKTER napisał/a:
Kim jest obesrany gównozjad ? ... To taki nieudacznik ¿yciowy któremu siê uroi³o we ³bie ¿e maj¹c jak¹œ cuchn¹c¹ norê zrobi sobie biznes ... Ca³y ten biznes oprze o kapita³ ze œwinki i datki od rodziców. Gównozjad wszystko "se" robi sam. Wentylacje w norze, sprê¿arkê, rumuùski pistolet, filtry powietrza, ogrzewania z "Rumcajasa" ( do dziœ nie wiem co to w zasadzie jest ale pewnie jakiœ piec na wêgiel ). Gdy po¿eracz ka³u nie mo¿e czegoœ zbudowaÌ "se" sam to z bólem szuka na allegro z filtrem "poka¿ sprzêt do 100 z³ ". Przy czym tak okrutnie cierpi i wije siê przy rozwi¹zaniu tego wa¿nego problemu, ¿e anga¿uje do tego wielu innych gównozjadów na forum i wtedy mamy "sobór gównozjadów" rozwi¹zuj¹cy problem Jaki pistolet do 100 z³ . Gdy gównozjad ju¿ nie robi zacieków to zaczyna œwiadczyÌ us³ugi dla ludnoœci. Tandeta i syf jaki ma wko³o pozwala mu na osi¹gniêcie zawrotnych stawek 100 z³ za element, a jak trafi frajera z raz, czy dwa razy to nawet 150 z³ . Gównozjad przez ca³y ten czas ciska siê na forum ¿e nie jest ¿aden gównozjad tylko pocz¹tkuj¹cy dorabiaj¹cy amator. Szuka w ko³o usprawiedliwieù i poparcia swojego g³upiego postêpowania. Pisze cenzura ¿e ¿re ka³ w stodole z dziurami w dachu dlatego ¿e mieszka na wsi, a nie w mieœcie ... ¿e ASO pier doli robotê to on tym bardziej mo¿e, ¿e koledzy szczaj¹ w gacie jak widz¹ jego "wyroby" ... a klientów z 20-sto letnim z³omem na czterech ko³ach mu nie brakuje. Coœ tam gównozjad jeszcze piszczy, ¿e musi tak zarabiaÌ na rodzinê i ¿ycie ... jakby na œwiecie nie by³o innych zawodów znacznie ³atwiejszych i lepiej p³atnych. Gdy gównozjad osi¹ga ju¿ apogeum swoje g³upoty to rejestruje dzia³alnoœÌ gospodarcz¹ i od tego dnia myœli ¿e nagle ma lakierniê i warsztat, a to nadal nielegalna obesrana nora o czym gównozjad nie wie bo nic w tej bran¿y go nie interesuje szczegó³owo tylko wszytko powierzchownie ... Gdy ju¿ gównozjad tak podzia³a sobie z kilka lat w tym chlewie i ¿ycie go nie skopie, albo po postach kolegi PROJEKTERa nie jeb nie siê w ³eb tym gównianym Chiùskim pistoletem i nie pomyœli ... CO JA KU..WA ODWALAM ? :shock: ... to taki gównozjad hardzieje i na forum pisze bzdury.

M¹drzy ludzie zwracaj¹c mu uwagê ... Koleœ konfabulujesz, k³amiesz, mijasz siê z faktami, jesteœ nierzetelny w przekazywanych informacja ... przyhamuj bo siê oœmieszasz ... ale gównozjad jedzie cenzura z tzw. W³asnego bogatego doœwiadczenia zawodowego. Cztery lata wystarcza ¿eby gównozjad z obesranej nory zapomnia³ ¿e z zawodu jest X, a z lakiernictwem ³¹czy go króciutka przygoda. Epizod. Czasami coœ tam b¹knie ¿e leje na dane z katalogów, czy informacje z ksi¹¿ek bo ksi¹¿ki to syf i on rzuca³ nimi w szko³ê ( taki gównozjadowy ¿art na durnym poziomie ) ... Gdy zapomni kim jest durny mato³ z zawodu, albo ¿e nie ma ¿adnego zawodu to ... struga specjalistê na forum przez swój archaiczny komputer ( gównozjad ma wszytko w ko³o gówniane i tanie i z oszczêdnoœci sra do szafy bo nie ma w domu WC ).

Efekt wypocin gĂłwnozjada na forum jest taki Âże ... zostaje Forumowym Durniem ... Durniem miesiÂąca, albo Durniem Roku zaleÂżnie od iloÂści wypisywanych durnot. ... czasami gdy zwykÂły durny gĂłwnozjad jest mega bezczelny moÂże nawet zostaĂŚ KrĂłlem GĂłwnozjadĂłw ... Wzorcem do wskazywania w normalnych krĂŞgach lakiernictwa jak przebiega kariera gĂłwnozjada ... oczywiÂście z przewidywalnym koĂącem.

glover
Wysłany: 2013-04-12, 11:39   
0
UP DOWN

To jest dobre :spoko:

Bombel napisał/a:
PROJEKTER napisał/a:
Powolny postĂŞp byÂł i rozwĂłj przez doÂświadczenie ... aÂż wreszcie nastÂąpiÂła rewolucji

Fajnie powiedziane ;) Ci ktĂłrzy szli na czele tej rewolucji niewÂątpliwie zyskali i z maÂłych rzemieÂśliniczych warsztatĂłw powstaÂły prawdziwe lakiernie, a ci co zostali na barykadach ugrzĂŞÂźli w gĂłwnie na wiele lat. Teraz ci co byli na pierwszym froncie wykrwawiajÂą siĂŞ i walczÂą o przetrwanie a ci co zostali, okopali siĂŞ i co prawda gĂłwno zalewa ich jeszcze bardziej ale jest nadzieja Âże przeÂżyjÂą. SmrĂłd po tej rewolucji bĂŞdzie unosiÂł sie jeszcze dÂługo aÂż dopiero prawnuki zmyjÂą z siebie resztki Âłajna. sorki ale fajnÂą trawke kolega podrzuciÂł ^^

YAMAHER
Wysłany: 2013-05-12, 22:44   
0
UP DOWN

gugun napisał/a:
okoĂą napisał/a:
Lepiej siê rozej¿yj za dobrym lakiernikiem. Jedziesz pacjentem do lakiernika i siê pytasz o koszt us³ugi (przyblizony) pytasz na jakich materia³ach robi itp itd. a po chwili siê pytasz czy mo¿esz zobaczyÌ warsztat w którym ma byÌ robiony a tam patrzysz czy ma kabine jakiego sprzêtu u¿ywa czy ma po¿¹dek na stanowisku pracy itp itd. Po takim czymœ mo¿esz stwierdziÌ czy ten lakiernik to lakiernik czy po prostu paprusrobi¹cy na handel. Równie¿ mo¿esz mu zaproponowaÌ np wycena na twoich materia³ach np jednego systemu który sobie wybierzesz jeœli lakiernik ok to siê podejmie tego wyzwania a jeœli dupa to Ciê gdzieœ odeœle. Zreszt¹ niech wypowiedz¹ siê lakiernicy co robi¹ na co dzieù i maj¹ do czynienia z klientami :tak: bo ze mnie ¿aden lakiernik :cool:
sorrrry kolego ale palnij sie w glowe....co ty wgl za cuda na kiju opowiadasz? gosciu,z calym szacunkiem dla niego ma auto warte mniej jak lakierowanie a ty mu karzesz jeszcze sprawdzac stanowisko pracy i wywiad srodowiskowy zrobic jakby mial mesia za 200k ^^ ^^ ^^ ^^ a co do materialow to robert ma racje...no ale tez sÂą wyjÂątki ze klient zazyczy se lakier za 500-1000l to wtedy mu sie maluje czym chce,ale nie ku... passata b4 ^^ ^^ ^^

gugun --> powiniens zrobic jescze gwiazdki za jajcarstwo ^^ :spoko:

grzechoo2008 
Wysłany: 2013-05-13, 23:08   
+1
UP DOWN

Trzy teksty z dnia dzisiejszego ^^ ^^ ^^ :

rogal-master1 napisał/a:
Tak moÂże byĂŚ sico 1.4RP, Hdmi, usb, HD,

936 napisał/a:
PoĂączocha na zdjĂŞciu to samonoÂśna czy z klinem ? MoÂże Perfekcyjnej Pani Domu ?

936 napisał/a:
.. nylonowa perwersja

rogal-master1
Wysłany: 2013-05-14, 08:45   
0
UP DOWN

:rotfl:

Siekiera
Wysłany: 2013-05-14, 10:06   
0
UP DOWN

grzechoo2008 napisał/a:
Trzy teksty z dnia dzisiejszego ^^ ^^ ^^ :

EXTRA :spoko:

Dementor
Wysłany: 2013-06-02, 20:51   
0
UP DOWN

:piwo: dla @trzeÂźwego inaczej za list do @Polykara
Cytat z wÂątku o Polykarze.

POLYKAR.PL napisał/a:
" Panie Sikora.
OczywiÂście szanuje Pana zdanie aczkolwiek siĂŞ z nim nie zgadzam. SÂądzĂŞ, Âże jest to wystarczajÂący powĂłd do tego aby wytoczyÂł mi Pan proces sÂądowy w ktĂłrym udowodni mi Pan bycie "[...]" i skieruje na dÂługi odpoczynek w odosobnieniu. Inaczej, bĂŞdĂŞ twierdziÂł uparcie, Âże nie jestem [...] i nie przekona mnie Pan, Âże jest inaczej, a PaĂąskie twierdzenia traktuje jako niczym nieudowodnione.
Przypominam te¿, ¿e firma GOOGLE jest narzêdziem s³u¿¹cym propagacji i szerzenia przeze mnie odmiennego ni¿ Paùskie zdania. S¹dzê, ¿e p³yn¹c nurtem pomaraùczowej rewolucji powinien Pan pozwaÌ firmê GOOGLE, jako poœrednika w propagacji opinii sprzecznych z Paùskimi a wiêc niew³aœciwych i wysoce szkodliwych spo³ecznie.
Taki proces byÂłby dla Pana ogromnÂą reklamÂą na miarĂŞ czoÂłowego wydarzenia w serwisach informacyjnych. Wtedy w krĂłtkim wywiadzie przed salÂą rozpraw, mĂłgÂłby Pan oznajmiĂŚ Âświatu czym jest pomaraĂączowa rewolucja.
OtworzyÂłoby to dla Pana nowe, dotÂąd nieznane horyzonty.
Oczami wyobraÂźni widzĂŞ nowy program w TVN Turbo a potem w National Geographic i BBC "PomaraĂączowe owulacje - orange ovulation", gdzie przebrany za przekrojonÂą w poÂłowie pomaraĂącze, wchodzi Pan do warsztatĂłw lakierniczych, rzuca puszkami po zakÂładzie, to Âźle, tamto Âźle, a tu tragicznie. Syf, wszĂŞdzie syf!!! Musimy to zmieniĂŚ!!!! Tak nie moÂżna pracowaĂŚ!!!!
Rewolucja w gara¿ach sprawia, ¿e terminy doœÌ szybko wyd³u¿aj¹ siê do 6 miesiêcy a stawka za element wzrasta ze 130z³ do 500. Sata umieszcza te warsztaty na liœcie strategicznych klientów, przydzielaj¹c im opiekunów. Z zazdroœci¹ ogl¹dam wywiad z Panem w Top Gear gdzie Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May, ze zdumieniem s³uchaj¹ o Paùskim sukcesie, a Clarkson z charakterystyczn¹ dla siebie ironi¹, zadaje pytanie - nie gor¹co Panu w tej pomaraùczy?
ProszĂŞ siĂŞ zastanowiĂŚ Panie Sikora. W tym szaleĂąstwie jest metoda!
Pozdrawiam "

grzechoo2008 
Wysłany: 2013-06-03, 22:59   
0
UP DOWN

MĂŞskie rozmowy: :fiu:

Cytat:
MARKOPOLOVW napisał/a:
Szczerze mĂłwiÂąc to nie mierzyÂłem ale z odlegÂłoÂści okoÂło 20 cm to ma okoÂło 30-40 cm. StrumieĂą ma naprawdĂŞ bardzo szeroki

quote="Morfeusz"]MARKOPOLOVW, temat strumienia jest bardzo interesujÂący... ja np. dzisiaj w toalecie zauwaÂżyÂłem Âże ...
no wiesz...
u mnie strumieĂą nie jest aÂż tak bardzo szeroki :paw:
no :mrgreen:

Dementor
Wysłany: 2013-06-04, 23:56   
0
UP DOWN

:jachce:
SÂądzĂŞ, Âże kaÂżda mieszalnia ma klienta:
-kosmitĂŞ,
-zatwardziaÂłego debila,
-debila skÂłonnego do transformacji,
-debila podczas transformacji w malarza samochodowego
-malarza samochodowego podczas transformacji w lakiernika samochodowego
-lakiernikĂłw samochodowych.

CzêœÌ daje pracê i pozwala ¿yÌ, a czeœÌ dostarcza emocji od gniewu po drwi¹cy œmiech, czyni¹c pracê mniej nudn¹:)

hamir 
Wysłany: 2013-06-21, 16:16   
0
UP DOWN

Trochê odœwie¿ê temat; ^^

Czasami gĂłwnozjad wpadnie na "pomysÂła" Âżeby do wozy z dech doÂłoÂżyĂŚ opony od traktora bo akurat siĂŞ trafiÂły na Âśmieciach ... albo dokrĂŞciĂŚ skrzynkĂŞ z kwiatami ... Po co ? Tego nikt nie wie ale siĂŞ trefiÂła jak gĂłwnozjad ÂżerowaÂł w Âśmieciach wiĂŞc jak dokrĂŞciÂł. Potem taki koleÂś dojeÂżdÂża tym "deskochodem" na zjazd durnych gĂłwnozjadĂłw i tam pÂławi siĂŞ w swoich inÂżynieryjnych osiÂągniĂŞciach, bo inne gĂłwnozjady maja gorsze deskochody.

tekst PROJEKTERA ^^

Bombel
Wysłany: 2013-06-21, 22:43   
0
UP DOWN

Fajny temat, dobry do wieczornego piwka :piwo: :D

grzechoo2008 
Wysłany: 2014-01-24, 10:02   
0
UP DOWN

Vesto43 napisał/a:
TyÂż mom dmuchowe do siana. Ino sie boja i uÂżywaĂŚ bo pies loto luzem po podwĂłrku. Jak by go tak wciogÂło w to dmuchowe, to bym mioÂł duÂże wtrÂącenia na lakierze. A mocno ona je pieron. Ja jo podpioÂł pod motĂłr 7,5kW to siano razem z widÂły porywaÂła.

^^ ^^ ^^

Vesto43
Wysłany: 2014-01-24, 15:24   
0
UP DOWN

Ma byĂŚ wesoÂło :cool:

hamir 
Wysłany: 2014-01-25, 19:45   
0
UP DOWN

Miki napisaÂł..JedÂź do herkuleas, przeszkolÂą CiĂŞ, dostaniesz papier i bĂŞdzie bez problemu, a co najlepsze coÂś nowego do gÂłowy wpadnie. Innej moÂżliwoÂści nie widzĂŞ bo nikt prywatny Ci takiego papieru nie wystawi.

Sloniu85 odpisal...a kto to jest herkules?

Miki odpisal... rzymskiej ubĂłstwiony heros. ^^

KK napisaÂł...Nie wiedziaÂłem, Âże on blacharkĂŞ robiÂł

na to Sloniu85 skwitowaÂł....nikt powaÂżny tu nie siedzi same dzieci.... Âżenada

grzechoo2008 
Wysłany: 2014-02-08, 21:13   
0
UP DOWN

GMC napisał/a:
Nawet baby wiedz± ¿e ¶rednica i d³ugo¶æ WʯA ma znaczenie

:cool: :spoko: :spoko: :spoko:

Dementor
Wysłany: 2014-04-05, 20:39   
0
UP DOWN

GMC napisał/a:
" Nie ma systemu idealnego. Technologia zaleca cieniowanie"

he he, dobre hasÂło ale lepiej byÂłoby jak by napisali

"Nie ma systemu idealnego. Klient Spectrala w krawacie jest mniej awanturujÂący siĂŞ!"

:tancze:

juny 
Wysłany: 2014-04-21, 21:36   
0
UP DOWN

A lepsze sÂą z metalowym czy plastikowym zbiornikiem??

Do zderzakĂłw z plastikowymi,do blachy z blaszanymi,a do szyb ze szklanymi. :spoko:

KK 
Wysłany: 2014-04-22, 02:34   
0
UP DOWN

Dementor:
Cytat:
Wam te¿ nie otwiera siê ta reklama na g³ównej stronie?
Klikam, klikam i nic :/

KK:
Cytat:

A co znaczy coming soon?

Bombel:
Cytat:
wkrĂłtce...

KK:
Cytat:
To ja wiem, ale myÂślaÂłem, Âże zaÂłoÂżyciel tematu mi odpowie

Dementor:
Cytat:
He he, siĂŞ dogadaliÂście :D

Mi chodziÂło o tÂą reklamĂŞ czy co to jest co siĂŞ pojawia w prawym gĂłrnym rogu strony bo mi nie dziaÂła zalinkowanie i pytaÂłem czy wam coÂś siĂŞ pojawia jak siĂŞ kliknie w to:

"Wordwide automotive refinish provider - coming soon"

KK:
Cytat:
WedÂług mnie tam nic siĂŞ nie pojawi bo jest coming soon. Jak nie bĂŞdzie coming soon to pojawi siĂŞ tam reklama.

Dementor:
Cytat:
OK, w sumie racja ale myÂślaÂłem Âże moÂże jakiejÂś wtyczki nie mam czy coÂś.

KK:
Cytat:
Czasem tak jest przy ÂświĂŞtach, Âże na mĂłzg coÂś padnie, delirka czy coÂś.
KiedyÂś tak mnie dopadÂło, nie wiedziaÂłem czy jeszcze kiedyÂś zagram na skrzypcach.

:roll:

Dementor
Wysłany: 2014-05-05, 23:51   
0
UP DOWN

Komentarz kolegi odnoÂśnie wejÂścia na rynek nowego systemu GENERAL :D

I tu zza szczytu marketingowego chaosu, pewnym krokiem wyÂłania siĂŞ GeneraÂł!
W rêkach niesie kube³ zimnej wody dla przekonanych o swojej zajebistoœci, ró¿nej maœci - specjalistów od sprzeda¿y.

juny 
Wysłany: 2014-05-08, 21:40   
0
UP DOWN

Temat o polerkach :spoko:

gugun napisaÂł/a:
Cytat:
tylko ze mi spadla po pijaku i sie...

jacenty 741,
Ach te polerki...
Zawsze nawalone...

Dementor
Wysłany: 2014-09-02, 22:37   
0
UP DOWN

Na postrzeganie jakoœÌ produktu, czêsto maja wp³yw inne czynniki , ni¿ jego rzeczywiste zalety. Przyk³adem jest firma Profix, gdzie maj¹c ca³kiem przyzwoite materia³y, lakiernicy s³ysz¹c Profix, krzywi¹ siê niemi³osiernie. Ale Profix ma s³aby PR na forach i s³abych sprzedawców. Natomiast lakiernicy znaj¹ Profixa z innych opakowaù o nazwie TransClearcoat , HomoFuller, PedoGravit itp. , i s¹ nimi zachwyceni, mimo, ¿e p³ac¹ dro¿ej.

TransClearcoat , HomoFuller, PedoGravit - Wielka trĂłjka refinishu :spoko:

Dementor
Wysłany: 2015-02-05, 22:09   
0
UP DOWN

Siekiera napisał/a:
Ciekawe kiedy Axalta wyciÂągnie swojego asa... cisnĂŞÂło mi siĂŞ na usta (z rozporka) ale napiszĂŞ z rĂŞkawa ^^

Dementor
Wysłany: 2015-02-05, 22:11   
0
UP DOWN

W tym systemie pasownoœÌ nielakierowanych samochodów do fiszek jest incydentalna!.... Czasami pracuj¹c na tym kolorboxie, zastanawia³em siê czy ludzie którzy go tworzyli, byli trzeŸwi.

Dementor
Wysłany: 2015-02-16, 22:34   
0
UP DOWN

ZIKKI napisał/a:
Aby srebra nie chmurzyÂły stosuj rozcieĂączalnik stabilizujÂący, taki trochĂŞ mleczny. I po problemie
:tak:

Syfa siĂŞ wyciska a nie pudruje.

Trze¿wy chyba musi dostaÌ jak¹œ nagrodê za te teksty ;)

trzeÂźwy inaczej
Wysłany: 2015-02-17, 10:45   
0
UP DOWN

G³êboko wierzê, ¿e kiedyœ IPN przyzna mi status pokrzywdzonego przez mieszalnik Spectrala, i na staroœÌ bêdê móg³ kupiÌ leki bez stania w kolejce.

natium
Wysłany: 2015-02-19, 07:35   
0
UP DOWN

Najszybsze wytÂłumaczenie dla klienta jak pracujemy ,,MOZE NIE NAJTANIEJ ALE JAKO Tako"

Lackdoctor 
Wysłany: 2015-02-19, 14:41   
0
UP DOWN

natium napisał/a:
JAKO Tako"

JakoÂś(ĂŚ) to bĂŞdzie...

grzechoo2008 
Wysłany: 2015-03-25, 22:34   
0
UP DOWN

KK napisał/a:
Nie wiem co ty myÂślaÂłeÂś, Âże tam haribo znajdziesz? Japa po borsuku jak siĂŞ patrzy...

^^ ^^ ^^ :rotfl: :rotfl:

tom cio
Wysłany: 2015-05-13, 11:56   
0
UP DOWN

Cytat:
Zacznij siê ze mn¹ k³óciÌ, ¿e Spectral jest najlepszym systemem, a ja jestem baranem, i za miesi¹c dostaniesz czapeczkê i smycz:)

Post "trzeÂźwego inaczej" ^^ ^^ ^^

Dementor
Wysłany: 2016-06-13, 22:13   
0
UP DOWN

Zaraz bêdziemy rozwa¿aÌ kto opisze prawid³owy sposób picia wódki i zak¹szania. Czy opieraÌ kieliszek na dolnej wardze, czy na zêbach. A mo¿e lepiej wlaÌ wódkê o japy bez dotykania ust. Hmmm, a mo¿e oprzeÌ kieliszek na górnych zêbach? Co do ogórka, to te¿ trzeba uwa¿aÌ. Jak bêdzie za du¿y, to ca³y do ust siê nie zmieœci. Jak w³o¿ysz do ust ¿eby ugryŸÌ, to koledzy bêd¹ siê œmiali czyni¹c homofobiczne uwagi. Hmmm. A mo¿e pokroiÌ go no¿em i zjeœÌ widelcem. Eeee, wtedy powiedz¹, ¿e hrabia z nimi pije.

LAKIEROWANKO Strona Główna » POZOSTAÂŁE » Off Topic

Odpowiedz do tematu