Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomo¶æ
marcin lech
Wys³any: 2015-03-07, 21:27   wyciag do norki
0
UP DOWN

Witam wszystkich :) .Planuje zamontowaæ wyci±g do norki .Mam pewien plan jak to zrobic ,chcia³bym sie od was dowiedziec czy to zda egzamin .Wiadomo nie bedzie tak jak w kabinie ale warunki pracy sie polepsz± wiec do rzeczy planuje zrobic to tak :
-za³ozyc jaki¶ wentylator 5000-6000m2/h + regulator obr
zrobic do niego "pude³eczko" od góry dac filtr kartonowy zeby wy³apa³ czê¶æ lakieru w g³êbi dac filtr pod³ogowy lub paint shop
zrobic kana³ i dac na zewn±trz .
To taki ma³y plan a teraz mam pytanie czy zda to egzamin ,moze macie jakies ciekawe pomys³y jak ugry¶æ ten temat .Dzieki wilekie za pomoc

KK 
Wys³any: 2015-03-08, 02:00   
0
UP DOWN

Pomóg³: 23 razy
Ma³e pude³eczko, mo¿e byæ za ma³e. Do tego musi byæ doj¶cie ¶wie¿ego czystego powietrza przez filtry. Lepiej zrób nawiew.

marcin lech
Wys³any: 2015-03-08, 07:45   
0
UP DOWN

ma³e pude³eczko tylko tak to nazwa³em chce za³ozyc ok 2m2 filtrów . Dolot powietrza bd zrobiony wiem mniej wiecej jak to zrobic planuje dac wentylator o wiekszym przep³ywie powietrza cos ok 6000-8000m2.i tutaj mam pewien problem bo wydaje mi sie ze nawiem powinien byc na wprost wyciagu .W mojim przypadku powstaje problem bo mam garaz i sasiadka ma swoj garaz i sa szczepione ze tak to nazwe moge dac dolot ggdzies w rogu lub ew w suficie?

LAKIEROWANKO Strona G³ówna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Warsztat

Odpowiedz do tematu  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Skocz do: