Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
Stolarnia
Wysłany: 2015-05-10, 22:20   ÂŚciana wodna czy sucha?
0
UP DOWN

Witam

Czy ktoÂś ma doÂświadczenie jeÂśli chodzi o pracĂŞ na Âścianie wodnej? Czy jest to lepsze rozwiÂązanie od Âściany suchej? Czy moÂże nie warto zawracaĂŚ sobie takim rozwiÂązaniem gÂłowy?

Przemek 
Wysłany: 2015-05-11, 21:33   
0
UP DOWN
Przemek

Jak by byÂło lepsze to by nie robili kabin opartych na wentylacji :) Zgadaj do KK zrobi CI fajnÂą sciÂąnĂŞ .

KK 
Wysłany: 2015-05-11, 21:40   
0
UP DOWN

Stolarnia Ty to juÂż coÂś robisz z meblarstwem czy sam nie wiesz czego chcesz i szukasz informacji, aby coÂś samemu ustrugaĂŚ?

Stolarnia
Wysłany: 2015-05-12, 14:02   
0
UP DOWN

Sam nie wiem czego do koĂąca chcĂŞ. Opinie jakieÂś zasÂłyszaÂłem dlatego pytam. Nie chcĂŞ nic samemu skÂładaĂŚ bo siĂŞ na tym nie znam. KK zajmujesz siĂŞ lakierniami zawodowo?

Stolarnia
Wysłany: 2015-05-12, 15:42   
0
UP DOWN

JuÂż nie mogĂŞ edytowaĂŚ wiĂŞc doprecyzujĂŞ. Nie mam wiedzy na temat budowy lakierni oczywiÂście :D

KK 
Wysłany: 2015-05-12, 19:41   
0
UP DOWN

Projekter siĂŞ zajmuje. Skontaktuj siĂŞ z nim. Tylko od razu sobie naszykuj ze 100 tyÂś zÂł, jak ma byĂŚ zawodowo.

Stolarnia
Wysłany: 2015-05-12, 20:10   
0
UP DOWN

Jest kilka polskich firm zajmujÂących siĂŞ wentylacjÂą i lakierniami i tak siĂŞ zastanawiam czy do ktĂłrejÂś z tych firm nie uderzyĂŚ. MiaÂł ktoÂś do czynienia z firmÂą Astherm lub Navara? Zastanawiam siĂŞ czy warto w ogĂłle podejmowaĂŚ rozmowy . Projekter posty czytam ale pomyÂślaÂłem, Âże producenci mogÂą wiedzieĂŚ troszkĂŞ wiĂŞcej?

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Warsztat

Odpowiedz do tematu