Autor |
Wiadomo¶æ |
|
Kirgeron
|
Wys³any: 2015-06-05, 22:33 Naklejka spod bezbarwnego - usuniêcie
|
0
|
|
|
|
Witam.
Z lakiernikiem zrobili¶my tak:
Baza -> Bezbarwny -> Matowienie -> Klejenie naklejki -> Bezbarwny
Wszystko by³o ok dopóki element nie by³ za³o¿ony. Jak za³o¿y³em na motocykl i okaza³o siê, ¿e jest nieco krzywo naklejone, na motocyklu owiewka jest pod innym k±tem.
Teraz pytanie: czy da radê "wygrzebaæ" t± naklejkê spod bezbarwnego i nakleiæ now± w poprawnym miejscu? Naklejka jest pod bezbarwnym i czuæ j± do¶æ pod palcem (cienka warstwa).
Pytam, bo nie wiem czy jest sens udawaæ siê znowu do lakiernika i to naprawiaæ. |
|
|
|
|
KK
|
Wys³any: 2015-06-05, 23:35
|
0
|
|
|
Pomóg³: 23 razy Posty: 3347
|
Nie wygrzebiesz tego i na pewno nie nakleisz tego ponownie. Wszystko do zdarcia i od nowa lakierowanie + nowe naklejki. |
|
|
Kirgeron
|
Wys³any: 2015-06-06, 10:05
|
0
|
|
|
|
Wiem, ¿e naklejka nowa, to nie problem. My¶la³em, ¿e da radê to jako¶ zedrzeæ, bo przecie¿ pod sam± naklejk± jest grubo bezbarwnego i dopiero baza. |
|
|
|
|
KK
|
Wys³any: 2015-06-06, 12:54
|
0
|
|
|
Pomóg³: 23 razy Posty: 3347
|
No nie wiem, próbuj... |
|
|
bilinek27
|
Wys³any: 2015-06-07, 22:20
|
0
|
|
|
|
Je¿eli jest gruba naklejka i czuæ j± pod palcem, to drzyj do poprzedniego klaru, d³uga droga, ale innej rady nie ma raczej. Swoj± drog± zainteresuj siê aerografem, mo¿e kto¶ w pobli¿u móg³by Ci to zrobiæ od jednego szablonu, je¶li jest to niezbyt skomplikowana naklejka. Pod palcem nie czuæ a efekt gwarantowany. Pozdrawiam |
|
|
|