Autor |
Wiadomo¶æ |
|
elakiery.pl
|
Wys³any: 2008-08-01, 13:04 Zapraszam do oceny strony z akcesoriami dla lakiernika
|
0
|
|
|
|
Witam serdecznie.
Chcia³bym Was prosiæ o subiektywne spojrzenie na moj± stronê, dok³adniej sklep internetowy z lakierami samochodowymi oraz wszelkimi rodzajami narzêdzi niezbêdnych do wyposa¿enia lakierni czy warsztatów samochodowych.
Link do strony www.elakiery.pl
Proszê o wyra¿enie opinii czego jeszcze brakuje, co poprawiæ, aby kto¶ zainteresowany tematem móg³ jednorazowo zaopatrzyæ siê we wszystko czego potrzebuje.
Pewnie pojawi± siê posty co do cen towarów, proszê równie¿ o podawanie co jest wed³ug was za drogie, bo konkurencja ma tañsze...
Od razu mówiê ¿e ceny to rzecz wzglêdna i jest mo¿liwo¶æ negocjacji czy te¿ zmiany...
Wszystkim z góry dziêkuje.. |
_________________ Lakiery samochodowe, Stojaki lakiernicze oraz materia³y lakiernicze pe³na gama us³ug i towarów.
www.elakiery.pl Sklep internetowy
|
|
|
|
|
mebArth
|
Wys³any: 2008-08-02, 19:51
|
0
|
|
|
Pomóg³: 42 razy Posty: 1794 Sk±d: Kraków
|
Drogie g±bki do polerki. U mnie w Wieliczce g±bka farecli kosztuje 15 z³ bia³a. Boll podobnie ale co druga ma bicia i trza reklamowac. Juz NIGDY BOLLa nie kupie po tym jak dwie odda³em. |
_________________ Bart
|
|
|
|
|
elakiery.pl
|
Wys³any: 2008-08-05, 09:14
|
0
|
|
|
|
Witam
Niewiem mo¿e ma Pan z³± maszyne sprzedajê od 10 lat te g±bki w swoich punktach i w internecie, niemia³em do tej pory reklamacji, czy u Pana w mieszalni
ceny na lakiery samochodowe i na pozosta³e artyku³y
jak np papier scierny indasa po 60 gr s± podobne ??
pozdrawiam |
_________________ Lakiery samochodowe, Stojaki lakiernicze oraz materia³y lakiernicze pe³na gama us³ug i towarów.
www.elakiery.pl Sklep internetowy
|
|
|
|
|
mebArth
|
Wys³any: 2008-08-05, 18:19
|
0
|
|
|
|
Kolego..w internecie nie ma PANów. Co do gabek... mia³em stycznosc z gabkami BOLLA z kilku ¿róde³ bo czesto zmienam prace (raz na 2 lata srednio) to i wiadomo sklep inny i naprawde...by³y nieraz przypadki ze g±bka mia³a bicia ze chcia³o rece po³amac. z Farecla NIGDY nie mia³em problemów. A co do cen papierów to Ci nie odpowiem bo ja tego nie kupuje wiec nie znam cen. |
_________________ Bart
|
|
|
|
|
elakiery.pl
|
Wys³any: 2008-08-06, 11:49
|
0
|
|
|
|
|
|
|
|
mebArth
|
Wys³any: 2008-08-06, 18:28
|
0
|
|
|
|
Mam w 2 robocie 3M bia³y kurek i niebieski kurek wiec wiem z czym to sie je. Dodaj do sklepu paste na sucho MIRKA w tubkach 250gram. wg mnie lepsza od 3M. Szybciej wyciaga po³ysk a cen nie znam bo tez dosta³em na próbe, musia³bym sie dowiedziec w sklepie ile kosztuje. |
_________________ Bart
|
|
|
|