Szukaj FAQ Album

Przesunięty przez: Robertlodz09 2015-06-23, 18:07
Autor Wiadomość
Cybant
Wysłany: 2015-06-23, 12:41   Rada dla tych ktorz zamierzaja dokona zakupu dozera lub ramy
0
UP DOWN

Witam wszystkich
Jakis czas temu pisale o zamiarze kupna ramy lub dozera na tym forum.
Jako ze nikt nie doradzil mi jesli chodzi o ten dozer 4 szczekowy z linku ponizej postanowilem go zakupic jako ze duza rama nie jest mi potrzebna. Wiec zadzwonilem do Firmy TECH-WAR z Poznania i zaczalem dopytywac o ten dozer pani bardzo go zachwalala podkreslajac ze sprzedaja go juz po nad 10 lat i sa wszedzie w Niemczech, Irlandi, Turcji, Rosji itp same superlatywy zadnych wad poprostu najlepszy za male pieniadze. Oczywiscie dalem sie przekonac, osobiscie nie moglem sprawdzic bo zamawialem to do Angli. I jakie bylo moje zdziwienie gdy go otrzymale to sie nie da opisac (pomijajac transport prawie polowa wartosci dozera) jest to chyba najwiekszy bubel jaki w zyciu widziale pewnie gdy bym go zrobil sam wygladal by duzo lepie. I tak jest tak pospawany (a raczej posmarkany) ze przy probie pierwszego ciagniecia podluznicy i to nie do przodu tylko w bok bo koncowka odeszla o 3cm zaczely puszczac spawy ktor klad ponoc pan z uprawnieniami. Rozpierak dlugosc wypychu jakies 13-15 cm z czego gdy zaczyna pracowac 8-10 cm to kasowanie luzow dozera a gdy juz cos zaczyna ciagnac to konczy sie tlok. Grzebien na wiezy to wyglada tak ja by ktos nacial boszem plaskownikow i przyspawal be ladu i skladu a odstepy miedzy to takie jakie spawaczowi wyszly. Lancuch stary pordzewialy bez atestu w raz z pompa ktora byla regenerowana lub odnawiana bo pomalowano ja bezposrednio na rdze, szczeki mocujace trzeba dokrecac dluga przedluzka bo nie sa w stanie utrzymac auta za progi. Tak po krotce troche informacji dla tych ktorzy nosza sie zamiarem dozera lub ramy z Firmy TECH-WAR z Poznania stanowczo odradzam a przede wszystkim tym ktorzy chcieli by kupic z zagranicy bez ogladania a strona to www: techwar.eu a na allegro to jest to cudo:
http://allegro.pl/mini-ra...5394012380.html

KK 
Wysłany: 2015-06-23, 21:53   
0
UP DOWN

DziĂŞki za cenne rady. :) Niestety kupujÂąc tanie zawsze kupuje siĂŞ dwa razy.

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Warsztat

Odpowiedz do tematu