Otwarty przez: Tech 2008-07-17, 10:04 |
Autor |
Wiadomo¶æ |
|
sadza
|
Wys³any: 2007-07-14, 11:40 POTRZEBUJÊ SZABLONU DO AEROGRAFU
|
0
|
|
|
|
Witam panowie jestem tutaj nowy, z lakiernictwem nie mam nic wspólnego tylko nie wiecie gdzie mog± mnie zrobiæ taki szablon ?? Potrzebujê szablon z Logiem Wolfsburg EDITION w wymiarach na klapkê paliwa. Wygl±da to tak :
|
|
|
|
|
_tomo_
|
Wys³any: 2007-07-17, 20:03
|
0
|
|
|
m³ody adept
|
wyslij do kolesia ktory robi naklejki z allegro powinien cos zaradzic |
|
|
|
|
TROLL
|
Wys³any: 2007-07-22, 19:14
|
|
|
Go¶æ
|
proponuje skorzystac z corela, na podstawie takiej fotki ja osobiscie jestem w stanie wykonac grafike w technice wektorowej.(mozna powiekszyc do 100000razy bez utraty jakosci) plik niesiesz na ploter klient wycina szablon i gotowe jesli chesz skontaktuj sie ze mna piotrkuchciak@aol.co.uk. Tak apropo posiadam pokazna juz baze log samochodowych, motocyklowych i innych |
|
|
|
|
Troll
|
Wys³any: 2007-07-23, 08:00
|
0
|
|
|
|
na zamowienie wykonam kazdy szablon na dowolnej folii ktora sie nadaje do ciecia ploterem, romiar do 1000/1500mm ceny bardzo atrakcyjne
przyk³adowo ten szablon mozna powiekszyc do rozmiaru 457 metrów d³ugosci bez utraty jakosci (zadnych pixeli, tylko gladkie linie) rozpoznawane przez kazdy ploter
|
|
|
|
|
airpainter.pl
|
Wys³any: 2007-07-26, 19:47 naklejki szablony
|
|
|
Go¶æ
|
mam ploter jak co¶ za parê groszy powycinam szablony bez problemu je zaprojektujê i dodam do wszystkiego instrukcjê naklejania |
|
|
|
|
blady
|
Wys³any: 2007-07-29, 21:20 Re: naklejki szablony
|
|
|
Go¶æ
|
airpainter.pl napisa³/a: | mam ploter jak co¶ za parê groszy powycinam szablony bez problemu je zaprojektujê i dodam do wszystkiego instrukcjê naklejania |
ile za taki szablon:
|
|
|
|