Szukaj FAQ Album

Otwarty przez: Tech 2008-07-17, 11:04
Autor Wiadomość
sadza
Wysłany: 2007-07-14, 12:40   POTRZEBUJÊ SZABLONU DO AEROGRAFU
0
UP DOWN

Witam panowie jestem tutaj nowy, z lakiernictwem nie mam nic wspĂłlnego tylko nie wiecie gdzie mogÂą mnie zrobiĂŚ taki szablon ?? PotrzebujĂŞ szablon z Logiem Wolfsburg EDITION w wymiarach na klapkĂŞ paliwa. WyglÂąda to tak :

_tomo_ 
Wysłany: 2007-07-17, 21:03   
0
UP DOWN
mÂłody adept

wyslij do kolesia ktory robi naklejki z allegro powinien cos zaradzic

TROLL
Wysłany: 2007-07-22, 20:14   
Gość
proponuje skorzystac z corela, na podstawie takiej fotki ja osobiscie jestem w stanie wykonac grafike w technice wektorowej.(mozna powiekszyc do 100000razy bez utraty jakosci) plik niesiesz na ploter klient wycina szablon i gotowe jesli chesz skontaktuj sie ze mna piotrkuchciak@aol.co.uk. Tak apropo posiadam pokazna juz baze log samochodowych, motocyklowych i innych

Troll 
Wysłany: 2007-07-23, 09:00   
0
UP DOWN

na zamowienie wykonam kazdy szablon na dowolnej folii ktora sie nadaje do ciecia ploterem, romiar do 1000/1500mm ceny bardzo atrakcyjne
przykÂładowo ten szablon mozna powiekszyc do rozmiaru 457 metrĂłw dÂługosci bez utraty jakosci (zadnych pixeli, tylko gladkie linie) rozpoznawane przez kazdy ploter

airpainter.pl
Wysłany: 2007-07-26, 20:47   naklejki szablony
Gość
mam ploter jak coÂś za parĂŞ groszy powycinam szablony bez problemu je zaprojektujĂŞ i dodam do wszystkiego instrukcjĂŞ naklejania

blady
Wysłany: 2007-07-29, 22:20   Re: naklejki szablony
Gość
airpainter.pl napisał/a:
mam ploter jak coÂś za parĂŞ groszy powycinam szablony bez problemu je zaprojektujĂŞ i dodam do wszystkiego instrukcjĂŞ naklejania

ile za taki szablon:

LAKIEROWANKO Strona Główna » AIRBRUSH » Forum Airbrush

Odpowiedz do tematu