Wys³any: 2015-08-04, 20:24 Zestaw do polerowania BOLL
0
Witam. Ciêzko znale¼æ opinie na temat linii produktów do polerowania i nab³yszczania BOLL. Chodzi mi dok³adnie o produkty Boll: B100, B200 i B300. Aktualnie mam ju¿ pomalowany b³otnik, jeszcze muszê pomalowaæ zderzak i maskê. Potrzebujê zestawu, którym wypoleruje pomalowane elementy usuwaj±c delikatny zaciek czy syfki z lakieru. Oprócz ¶wierzo malowanych elementów chcia³bym równie¿ przepolerowaæ ca³y samochód.
Czy przedstawione pasty/mleczka bêd± dobre do tej operacji? U¿ywa³ kto¶ tych produktów?
Ewentualnie poradzicie co¶ sprawdzonego do 100/120 z³ komplet?
Polerowaæ bêdê maszynowo szlifierk± LEX 2200 WAT z 6 stopniow± regulacj± obrotów 600-3500.
Ja u¿ywa³em i wszystko by³o ok , ale stawia³bym bardziej na co¶ ze sprawdzonej firmy np -piana aktywna= ValetPRO Snow Foam Combo 2 5L =81zl sprawdz sam i sie przekonaj, pozdrawiam
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum