Autor |
Wiadomo¶æ |
|
Neonis
|
Wys³any: 2016-02-27, 12:20 Podk³ad zwiêkszaj±cy przyczepno¶æ do plastiku - najlepszy?
|
0
|
|
|
aerografit.pl
|
Potrzebujê mo¿liwie jak najlepszego podk³adu, który ma na celu zwiêkszenie przyczepno¶ci do ró¿nego rodzaju tworzyw - w tym g³ównie plastiku. W obecnej mieszalni lej± mi taki przezroczysty ze srebrnymi opi³kami, którym to siê lekko spryskuje plastiki przed malowaniem. I prawdê mówi±c potrzebujê co¶ lepszego, bo elementy które mam zamiar malowaæ bêd± u¿ywane i farba nie mo¿e od nich odchodziæ (co¶ takiego jak w³±czniki).
Niegdy¶ stary znajomy wspomina³ i poleca³ mi jaki¶ preparat APP HR600 (czy jako¶ tak). By³ to rzekomo podk³ad, który zwiêksza przyczepno¶æ do wszystkiego - nawet do szk³a ponoæ. Niestety ¿adnych informacji o tego typu specyfiku w katalogu APP nie mogê znale¼æ.
Czy znacie i polecacie jaki¶ tego typu preparat? |
_________________ Artystyczne malowanie aerografem tirów, motocykli, kasków, samochodów - Aerografit Studio |
|
|
|
|
kkazik40
|
Wys³any: 2016-02-27, 16:29
|
0
|
|
|
Pomóg³: 1 raz Posty: 23 Sk±d: G³ubczyce
|
Ten co lej± tobie w mieszalni przezroczysty ze srebrnymi opi³kami, jest to podk³ad gruntuj±cy, super sprawa, ale nie na wszystkie tworzywa on jest potrzebny np. ABS,itp.
Przede wszystkim musisz wiedzieæ z jakimi tworzywami bêdziesz pracowa³, dopiero wtedy dobierzesz grunt czy podk³ad. |
|
|
|
|
trze¼wy inaczej
|
Wys³any: 2016-02-28, 00:06
|
0
|
|
|
Pomóg³: 10 razy Posty: 950
|
http://spectral.pl/#1701
Zadzwoñ do technika, opisz co chcesz zrobiæ i kup tenprodukt. |
_________________ ¯ycie jest zbyt krótkie ¿eby je¼dziæ Dieslem... |
|
|
|
|
natium
|
Wys³any: 2016-02-28, 12:43
|
0
|
|
|
Pomóg³: 4 razy Posty: 323
|
z PPG kup sobie izolator D820 jest zajebisty on nie gruntuje ale wrecz otwiera plastik i wszystko sie ladnie go czepia czasami jak szpachluje plastiki to najpierw sobie tym smaruje wtedy szpachla sie nie zarywa i ladnie sie przeciera |
|
|
|