Autor |
Wiadomość |
 |
Neonis
|
Wysłany: 2016-02-27, 12:20 PodkÂład zwiĂŞkszajÂący przyczepnoœÌ do plastiku - najlepszy?
|
0
|
|
|
aerografit.pl

|
Potrzebujê mo¿liwie jak najlepszego podk³adu, który ma na celu zwiêkszenie przyczepnoœci do ró¿nego rodzaju tworzyw - w tym g³ównie plastiku. W obecnej mieszalni lej¹ mi taki przezroczysty ze srebrnymi opi³kami, którym to siê lekko spryskuje plastiki przed malowaniem. I prawdê mówi¹c potrzebujê coœ lepszego, bo elementy które mam zamiar malowaÌ bêd¹ u¿ywane i farba nie mo¿e od nich odchodziÌ (coœ takiego jak w³¹czniki).
Niegdyœ stary znajomy wspomina³ i poleca³ mi jakiœ preparat APP HR600 (czy jakoœ tak). By³ to rzekomo podk³ad, który zwiêksza przyczepnoœÌ do wszystkiego - nawet do szk³a ponoÌ. Niestety ¿adnych informacji o tego typu specyfiku w katalogu APP nie mogê znaleŸÌ.
Czy znacie i polecacie jakiÂś tego typu preparat? |
_________________ Artystyczne malowanie aerografem tirĂłw, motocykli, kaskĂłw, samochodĂłw - Aerografit Studio |
|
|
|
 |
kkazik40
|
Wysłany: 2016-02-27, 16:29
|
0
|
|
|
|
Ten co lejÂą tobie w mieszalni przezroczysty ze srebrnymi opiÂłkami, jest to podkÂład gruntujÂący, super sprawa, ale nie na wszystkie tworzywa on jest potrzebny np. ABS,itp.
Przede wszystkim musisz wiedzieĂŚ z jakimi tworzywami bĂŞdziesz pracowaÂł, dopiero wtedy dobierzesz grunt czy podkÂład. |
|
|
|
 |
trzeÂźwy inaczej
|
Wysłany: 2016-02-28, 00:06
|
0
|
|
|

|
http://spectral.pl/#1701
ZadzwoĂą do technika, opisz co chcesz zrobiĂŚ i kup tenprodukt. |
_________________ ÂŻycie jest zbyt krĂłtkie Âżeby jeÂździĂŚ Dieslem... |
|
|
|
 |
natium
|
Wysłany: 2016-02-28, 12:43
|
0
|
|
|

|
z PPG kup sobie izolator D820 jest zajebisty on nie gruntuje ale wrecz otwiera plastik i wszystko sie ladnie go czepia czasami jak szpachluje plastiki to najpierw sobie tym smaruje wtedy szpachla sie nie zarywa i ladnie sie przeciera |
|
|
|