Autor |
Wiadomość |
 |
adolfone
|
Wysłany: 2016-03-21, 10:01 Zamiennik maski i zderzaka Bmw E90 po lifcie. Jakiej firmy?
|
0
|
|
|
|
Witam. Jak w temacie, orientujecie siĂŞ jakich uÂżyĂŚ zamiennikĂłw Âżeby pasowaÂły jak oryginaÂł? Pozdrawiam |
|
|
|
 |
adolfone
|
Wysłany: 2016-03-21, 19:56
|
0
|
|
|
|
MoÂże tak, takie zamienniki sÂą dostĂŞpne, ktĂłrego producenta byÂście wybrali?PRASCO,DIEDERICHS,VAN WEZEL,BLIC,POLCAR |
|
|
|
 |
hematol
|
Wysłany: 2016-03-21, 20:08
|
0
|
|
|

|
Powiem Ci tak,ze wszystkie zamienniki sÂą sÂłabego wykonania w porĂłwnaniu z orginaÂłem i nie sÂą powtarzalne,dlaczego nie chcesz kupiĂŚ uÂżywki orginaÂłu i pomalowaĂŚ?
Ja robi³em na polcarze,Klokercholmie,jakiœ polski ne pamiêtam nazwy,niekiedy musia³em je spawaÌ bo by³y jakby je ktoœ naci¹³ u do³u. |
|
|
|
 |
kalbi
|
Wysłany: 2016-03-21, 20:10
|
0
|
|
|
|
BraÂłem zderzak do e90 z Polcaru - koszt jakiÂś Âśmieszny bo chyba 190 zÂł po rabacie i kurka blaszka pasowaÂł bardzo Âładnie o dziwo, maski nie miaÂłem okazji jeszcze kupowaĂŚ do tego auta w zamienniku. |
|
 |
adolfone
|
Wysłany: 2016-03-21, 20:11
|
0
|
|
|
|
W pobliÂżu mojej miejscowoÂści nie idzie takiej dostaĂŚ, a kurierem trochĂŞ siĂŞ obawiam Âże w transporcie zostanie zniszczona maska. |
|
|
|
 |
kalbi
|
Wysłany: 2016-03-21, 20:12
|
0
|
|
|
|
ps ja mam o tyle dobrze, ¿e mi przywo¿¹ z Polcaru, BHMD i Intercarsu za free i pasuje przy nich - jeœli jest skucha to oddajê i przywo¿¹ raz jeszcze, zdarza siê, ¿e 1 rzecz przywo¿¹ 3 razy bo zawsze coœ nie tak i przewa¿nie s¹ to oczywiœcie zderzaki. |
|
 |
hematol
|
Wysłany: 2016-03-21, 20:20
|
0
|
|
|

|
adolfone napisał/a: | W pobliÂżu mojej miejscowoÂści nie idzie takiej dostaĂŚ, a kurierem trochĂŞ siĂŞ obawiam Âże w transporcie zostanie zniszczona maska. |
Tak bywa,nawet jak zamawiasz nowe w sklepie to kurier teÂż przywozi i bywa ,ze majÂą wgniotki.Tak jak pisze Kalbi,musialbyÂś sprawdziĂŚ przy kurierze a najlepiej wybraĂŚ sie samemu po uÂżywkĂŞ orginaÂł |
|
|
|
 |
adolfone
|
Wysłany: 2016-03-21, 20:31
|
0
|
|
|
|
Trzeba niestety bêdzie siê wybraÌ w dalsz¹ podró¿. Dziêki za odp. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
kalbi
|
Wysłany: 2016-03-21, 21:05
|
0
|
|
|
|
mi nie przywo¿¹ kurierem tylko bezpoœrednio kierowcy z danych Firm (Polcar, Inter, BHMD) . Niestety do kurierów zaufania nie mamy i do handlowców tzw "z allegro" te¿ nie. Jeœli coœ mam kupiÌ poprzez internet (chodzi o czêœci oczywiœcie) to tylko w pobli¿u (wsiadam w auto i jadê bo inaczej to nie ma sensu) Zdarza siê ¿e nic nie ma w pobli¿u i jestem zmuszony coœ zamówiÌ z "daleka" to wszystko na odpowiedzialnoœÌ klienta, a jeœli nie pasuje to klientowi to albo serwis albo niech sam siê buja z czêsciami. |
|
 |
Robertlodz09
|
Wysłany: 2016-03-22, 10:08
|
0
|
|
|

|
kalbi napisał/a: | Niestety do kurierĂłw zaufania nie mamy i do handlowcĂłw tzw "z allegro" teÂż nie. |
Witam w "klubie" mam to samo ...
Ostatnio przekrĂŞcili mnie na tym znanym portalu na ... 800zÂł
przysyÂłajÂąc kompletny zÂłom reflektora .... oczywiÂście sprzedawca wysÂłaÂł "przedmiot jak nowy" tylko traf chciaÂł Âże uszkodziÂł siĂŞ w transporcie
I nadawaÂł siĂŞ tylko do Âśmietnika.
Szkoda gadaĂŚ ,mam nauczkĂŞ Âże lamp do auta tak siĂŞ nie kupuje |
|
|
|
 |
Robertlodz09
|
Wysłany: 2016-03-22, 10:20
|
0
|
|
|

|
adolfone napisał/a: | Trzeba niestety bĂŞdzie siĂŞ wybraĂŚ w dalszÂą podró¿. |
Nie wiem sk¹d jesteœ kolego ale jak s¹ jakieœ wiêksze zakupy to wiêkszoœÌ ludzi jedzie na gie³dê do Poznania |
|
|
|
 |
adolfone
|
Wysłany: 2016-03-22, 21:48
|
0
|
|
|
|
Witaj, jestem z Krakowa, dok³adnie jest tak jak mówisz z portalami. Zderzak jest akurat potrzebny w wersji M-Pakiet tak¿e z tym ciê¿sza sprawa - nie jest taki popularny i obawiam siê ¿e mo¿e byÌ ciê¿ko znaleŸÌ go na gie³dzie, ale bardzo dziêkuje za radê:). Pozdrawiam |
|
|
|