Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
adolfone
Wysłany: 2016-03-21, 10:01   Zamiennik maski i zderzaka Bmw E90 po lifcie. Jakiej firmy?
0
UP DOWN

Witam. Jak w temacie, orientujecie siĂŞ jakich uÂżyĂŚ zamiennikĂłw Âżeby pasowaÂły jak oryginaÂł? Pozdrawiam

adolfone
Wysłany: 2016-03-21, 19:56   
0
UP DOWN

MoÂże tak, takie zamienniki sÂą dostĂŞpne, ktĂłrego producenta byÂście wybrali?PRASCO,DIEDERICHS,VAN WEZEL,BLIC,POLCAR

hematol 
Wysłany: 2016-03-21, 20:08   
0
UP DOWN

Powiem Ci tak,ze wszystkie zamienniki sÂą sÂłabego wykonania w porĂłwnaniu z orginaÂłem i nie sÂą powtarzalne,dlaczego nie chcesz kupiĂŚ uÂżywki orginaÂłu i pomalowaĂŚ?
Ja robi³em na polcarze,Klokercholmie,jakiœ polski ne pamiêtam nazwy,niekiedy musia³em je spawaÌ bo by³y jakby je ktoœ naci¹³ u do³u.

kalbi 
Wysłany: 2016-03-21, 20:10   
0
UP DOWN

BraÂłem zderzak do e90 z Polcaru - koszt jakiÂś Âśmieszny bo chyba 190 zÂł po rabacie i kurka blaszka pasowaÂł bardzo Âładnie o dziwo, maski nie miaÂłem okazji jeszcze kupowaĂŚ do tego auta w zamienniku.

adolfone
Wysłany: 2016-03-21, 20:11   
0
UP DOWN

W pobliÂżu mojej miejscowoÂści nie idzie takiej dostaĂŚ, a kurierem trochĂŞ siĂŞ obawiam Âże w transporcie zostanie zniszczona maska.

kalbi 
Wysłany: 2016-03-21, 20:12   
0
UP DOWN

ps ja mam o tyle dobrze, ¿e mi przywo¿¹ z Polcaru, BHMD i Intercarsu za free i pasuje przy nich - jeœli jest skucha to oddajê i przywo¿¹ raz jeszcze, zdarza siê, ¿e 1 rzecz przywo¿¹ 3 razy bo zawsze coœ nie tak i przewa¿nie s¹ to oczywiœcie zderzaki.

hematol 
Wysłany: 2016-03-21, 20:20   
0
UP DOWN

adolfone napisał/a:
W pobliÂżu mojej miejscowoÂści nie idzie takiej dostaĂŚ, a kurierem trochĂŞ siĂŞ obawiam Âże w transporcie zostanie zniszczona maska.

Tak bywa,nawet jak zamawiasz nowe w sklepie to kurier teÂż przywozi i bywa ,ze majÂą wgniotki.Tak jak pisze Kalbi,musialbyÂś sprawdziĂŚ przy kurierze a najlepiej wybraĂŚ sie samemu po uÂżywkĂŞ orginaÂł :D

adolfone
Wysłany: 2016-03-21, 20:31   
0
UP DOWN

Trzeba niestety bêdzie siê wybraÌ w dalsz¹ podró¿. Dziêki za odp. Pozdrawiam

kalbi 
Wysłany: 2016-03-21, 21:05   
0
UP DOWN

mi nie przywo¿¹ kurierem tylko bezpoœrednio kierowcy z danych Firm (Polcar, Inter, BHMD) . Niestety do kurierów zaufania nie mamy i do handlowców tzw "z allegro" te¿ nie. Jeœli coœ mam kupiÌ poprzez internet (chodzi o czêœci oczywiœcie) to tylko w pobli¿u (wsiadam w auto i jadê bo inaczej to nie ma sensu) Zdarza siê ¿e nic nie ma w pobli¿u i jestem zmuszony coœ zamówiÌ z "daleka" to wszystko na odpowiedzialnoœÌ klienta, a jeœli nie pasuje to klientowi to albo serwis albo niech sam siê buja z czêsciami.

Robertlodz09 
Wysłany: 2016-03-22, 10:08   
0
UP DOWN

kalbi napisał/a:
Niestety do kurierĂłw zaufania nie mamy i do handlowcĂłw tzw "z allegro" teÂż nie.

Witam w "klubie" mam to samo ... :tak:
Ostatnio przekrĂŞcili mnie na tym znanym portalu na ... 800zÂł
przysyÂłajÂąc kompletny zÂłom reflektora .... oczywiÂście sprzedawca wysÂłaÂł "przedmiot jak nowy" tylko traf chciaÂł Âże uszkodziÂł siĂŞ w transporcie :D
I nadawaÂł siĂŞ tylko do Âśmietnika.
Szkoda gadaĂŚ ,mam nauczkĂŞ Âże lamp do auta tak siĂŞ nie kupuje

Robertlodz09 
Wysłany: 2016-03-22, 10:20   
0
UP DOWN

adolfone napisał/a:
Trzeba niestety bêdzie siê wybraÌ w dalsz¹ podró¿.

Nie wiem sk¹d jesteœ kolego ale jak s¹ jakieœ wiêksze zakupy to wiêkszoœÌ ludzi jedzie na gie³dê do Poznania

adolfone
Wysłany: 2016-03-22, 21:48   
0
UP DOWN

Witaj, jestem z Krakowa, dok³adnie jest tak jak mówisz z portalami. Zderzak jest akurat potrzebny w wersji M-Pakiet tak¿e z tym ciê¿sza sprawa - nie jest taki popularny i obawiam siê ¿e mo¿e byÌ ciê¿ko znaleŸÌ go na gie³dzie, ale bardzo dziêkuje za radê:). Pozdrawiam

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Blacharstwo i inne naprawy

Odpowiedz do tematu