Zamkniêty przez: DrCruel 2016-10-18, 21:59 |
Autor |
Wiadomo¶æ |
|
POLYKAR.PL [Usuniêty]
|
Wys³any: 2015-12-22, 22:53
|
|
|
|
Przepraszam wszystkich i g³owê popio³em posypujê ...
W trakcie pisania posta pomyli³em siê i zamiast prawid³owej nazwy produktu poda³em nazwê wybitnie nieprawid³ow± mea culpa, mea maxima culpa ...
Pó¼niejsza edycja postów jest niemo¿liwa dlatego korygujê swój b³±d "niezw³ocznie" po jego zauwa¿eniu
Oczywi¶cie ten rewelacyjny wash primer Turbo ( po rebrandingu - HyMax - www.hymax.biz ) ma oznaczenie P97 , nie za¶ jak b³êdnie napisa³em 9700 .
Kupuj±c ten produkt mo¿na otrzymaæ gratisow± pó³maskê 3M serii 6000 wraz kompletem filtrów . Po szczegó³y odsy³am : www.polykar.pl oraz www.polykarshop.pl . |
|
|
|
|
POLYKAR.PL [Usuniêty]
|
Wys³any: 2016-01-22, 20:46
|
|
|
|
|
|
|
|
POLYKAR.PL [Usuniêty]
|
Wys³any: 2016-01-23, 21:32
|
|
|
|
|
|
|
|
POLYKAR.PL [Usuniêty]
|
Wys³any: 2016-04-04, 20:20
|
|
|
|
Informujê, ¿e nast±pi³a zmiana domeny internetowej sklepu, który dotychczas funkcjonowa³ pod adresem polykarshop.pl. Z tego powodu sklep jest chwilowo niedostêpny. Je¶li potrzebujecie materia³ów lakierniczych PolyKar, HyMax ( Turbo ), U-POL, SMART, Indasa, Mipa, Colad i wielu innych - piszcie na polykar/ma³pa/outlook.com lub telefonujcie pod numer podany na FB. Pozdrawiam |
|
|
|
|
POLYKAR.PL [Usuniêty]
|
Wys³any: 2016-04-20, 23:11
|
|
|
|
www.polykar.pl
To nowy adres najlepszego sklepu internetowego na ¶wiecie
Mam nadziejê ¿e odpalê go jeszcze w kwietniu. Jak macie jakie¶ sugestie, pomys³y albo chcecie mnie po prostu waln±æ hejtem - to zapraszam |
|
|
|
|
Czere¶niak
|
Wys³any: 2016-04-21, 10:12
|
|
|
|
POLYKAR.PL napisa³/a: | To nowy adres najlepszego sklepu internetowego na ¶wiecie |
Tam proszê Pana pokazuie taki wiadomosc co ta strona to byc w jakies budowie |
|
|
|
|
POLYKAR.PL [Usuniêty]
|
Wys³any: 2016-04-21, 22:26
|
|
|
|
Starasz siê byæ zabawny czy faktycznie nie grzeszysz inteligencj± ?
Faktycznie - strona w budowie. Ale to ja jestem kierownikiem tej strony i co mi Pan zrobi ? |
|
|
|
|
³ysy73
|
Wys³any: 2016-04-22, 18:08
|
|
|
|
POLYKAR.PL napisa³/a: | Faktycznie - strona w budowie. Ale to ja jestem kierownikiem tej strony i co mi Pan zrobi | No je¶li strona w budowie to nawi±zuj±c do niegrzeszenia inteligencj± podejrzewam ¿e nawet je¶li znajdzie siê na cokolwiek chêtny to raczej bêdzie mia³ problem aby cokolwiek kupiæ z niedzia³aj±cej strony.
Tak sobie strzelam bo tak mi na teraz podpowiada moja inteligencja Mocium Panie Kierowniku Budowy Strony. |
|
|
|
|
POLYKAR.PL [Usuniêty]
|
Wys³any: 2016-04-26, 18:55
|
|
|
|
³ysy73, mocium Panie ³ysy majstrze, Twoja inteligencja podpowiada Ci bardzo dobrze. Szkoda tylko, ¿e sam tego nie wiesz tylko co¶ musi Ci podpowiadaæ
Jakby¶ zechcia³ zapoznaæ siê ze wcze¶niejszymi postami z pewno¶ci± zauwa¿y³by¶, ¿e napisa³em "Mam nadziejê ¿e odpalê go jeszcze w kwietniu" . Ale przyznajê, czego pewnie równie¿ nie przeczyta³e¶, ¿e napisa³em "albo chcecie mnie po prostu waln±æ hejtem - to zapraszam". Traktujê wiêc twoj± wypowied¼ w dozwolonej przeze mnie formie. Pozdrawiam.
A sklep poooowolutku siê buduje. Zapraszam do rejestracji - jak ju¿ bêdzie hula³o to z pewno¶ci± dla zarejestrowanych userów jakie¶ niespodziewanki bêd± |
|
|
|
|
³ysy73
|
Wys³any: 2016-04-26, 20:59
|
|
|
|
Tak nie czyta³em i odnios³em siê tylko do dwóch poprzednich postów.
Spoko. |
|
|
|
|
POLYKAR.PL [Usuniêty]
|
Wys³any: 2016-05-14, 17:57
|
|
|
|
Witam wszystkich
Sklep wci±¿ w budowie - to znaczy w trakcie uzupe³niania asortymentu. Je¶li macie jakie¶ sugestie i propozycje zwi±zane z wygl±dem strony lub oferowanym towarem - proszê o informacjê na info / ma³pka / polykar.pl lub przez formularz kontaktowy na stronie sklepu. Na dzi¶ mogê zaoferowaæ Wam ¶wietne materia³y lakiernicze Hymax (dawniej Turbo) - HyMax oraz na przyk³ad podk³ad akrylowy POLYkar Medium w promocyjnej cenie - POLYkar. Nowo¶ci± w sklepie jest pasta polerska OneStepReady. Zapraszam |
|
|
|
|
POLYKAR.PL [Usuniêty]
|
Wys³any: 2016-05-14, 18:02
|
|
|
|
|
|
|
|
POLYKAR.PL [Usuniêty]
|
Wys³any: 2016-05-25, 19:44
|
|
|
|
|
|
|
|
POLYKAR.PL [Usuniêty]
|
Wys³any: 2016-05-30, 20:50
|
|
|
|
|
|
|
|
POLYKAR.PL [Usuniêty]
|
Wys³any: 2016-06-10, 19:43
|
|
|
|
Pó³maska lakiernicza 3M serii 6200 (M) do zgarniêcia w nowej zabawie zorganizowanej przez POLYKAR.PL .
Facebook i fanpage Polykar na Facebook zapraszaj±
Dla wszystkich chêtnych - nieodzowne jest posiadanie konta na FB
Zapraszam - wystarczy zrobiæ CLICK na tekst w kolorze pomarañczowym |
|
|
|
|
POLYKAR.PL [Usuniêty]
|
Wys³any: 2016-07-15, 23:50
|
|
|
|
Podk³ady akrylowe i inne materia³y lakiernicze w promocyjnych, wakacyjnych cenach
Zapraszam do odwiedzenia strony sklepu gdzie ka¿dy znajdzie co¶ dla siebie. A je¶li nie znajdzie - to www.polykar.pl wci±¿ poszerza ofertê
PS. Pó³maska 3M serii 6200 + szpachlówki POLYkar + ¶ciereczki antystatyczne znalaz³y ju¿ nowego w³a¶ciciela, który wzi±³ udzia³ w zabawie na FB. Nied³ugo kolejna zabawa - zachêcam do polubienia profilu ( fanpage ) POLYkar.PL na FB. Uczestnictwo darmowe - a zawsze mo¿na co¶ za free |
|
|
|
|
POLYKAR.PL [Usuniêty]
|
Wys³any: 2016-08-10, 18:44
|
|
|
|
|
|
|
|
POLYKAR.PL [Usuniêty]
|
Wys³any: 2016-08-17, 20:42
|
|
|
|
Promocje do jutra : COLAD, POLYKAR, INDASA - wystarczy zrobiæ CLICK
Infromujemy, ¿e wci±¿ dostêpne s± podk³ady POLYkar Medium oraz szpachlówki POLYkar w cenie 5 z³ za sztukê. Zapraszamy do odwiedzenia sklepu POLYKAR |
|
|
|
|
POLYKAR.PL [Usuniêty]
|
Wys³any: 2016-08-18, 18:34
|
|
|
|
Rekawiczki COLAD - 40 z³ , pianka maskuj±ca INDASA - 65 z³ , zestaw reperacyjny POLYkar - 8 z³ , podk³ad POLYkar Medium oraz szpachlówka ALU - 5 z³ w zestawie z lakiem bezbarwnym. Zapraszam do odwiedzin na stronie POLYKAR.PL |
|
|
|
|
POLYKAR.PL [Usuniêty]
|
Wys³any: 2016-08-29, 17:37
|
|
|
|
Szybka i bardzo dobra cenowo promocja na lakier bezbarwny U-POL 2080 HS z utwardzaczem 2030 w komplecie 7,5 litra .
Regularna cena w sklepie internetowym POLYKAR.PL to 285 z³ - cena w promocji to 259 z³ ( 34,50 z³ za litr gotowej mieszanki ). Strona producenta to U-POL .
Najni¿sza cena detaliczna w Polsce - dwa dni promocji !
Zapraszam zatem do zapoznania siê z ofert± klikaj±c w link : POLYKAR - lakier bezbarwny U-POL. |
|
|
|
|
POLYKAR.PL [Usuniêty]
|
Wys³any: 2016-09-10, 21:25
|
|
|
|
U-POL Raptor w cenie hurtowej - dla firm oraz osób fizycznych prowadz±cych dzia³alno¶æ gospodarcz± . Wszystkie informacje na zapytanie mailowe info@polykar.pl
Oprócz Raptora - lakiery bezbarwne, podk³ady i inne produkty U-POL. |
|
|
|
|
POLYKAR.PL [Usuniêty]
|
Wys³any: 2016-10-08, 18:52 Lakier bezbarwny U-POL + podk³ad akrylowy POLYkar
|
|
|
|
|
|
|
|
trze¼wy inaczej
|
Wys³any: 2016-10-15, 18:43
|
|
|
|
Cytat: | Lakier bezbarwny U-POL 2080 HS / http://u-pol.co.uk/
Podk³ad akrylowy POLYkar Medium
Cena za zestaw to 285 z³ !
Z okazji promocji przewidziana jest nagroda w postaci materia³ów lakierniczych o warto¶ci 100 z³ dla osoby, która wska¿e korzystniejsz± ofertê. |
U mnie taki zestaw za 280z³. Suuuuper promocja. Dodaj 100z³ nagrody od polykar.pl i masz ten zestaw za 180zl. Najtaniej na ¶wiecie. |
_________________ ¯ycie jest zbyt krótkie ¿eby je¼dziæ Dieslem... |
|
|
|
|
Siekiera
|
Wys³any: 2016-10-15, 19:57
|
|
|
|
|
|
|
|
MAX MAYER
|
Wys³any: 2016-10-16, 00:23
|
|
|
|
Polykar u Ciebie same promocje i praktycznie ca³y czas nic tylko kupowaæ i kupowaæ |
|
|
|
|
DrCruel
|
Wys³any: 2016-10-18, 22:09
|
|
|
|
Jaki¶ czas temu zrobi³em dzia³ dla firm i zaproponowa³em d¿entelmeñsk± umowê funkcjonowania takich w±tków a poniewa¿ tutaj bez zmian na co zwracaj± uwagê inni u¿ytkownicy - zamykam. |
|
|
|