Autor |
Wiadomość |
 |
trzeÂźwy inaczej
|
Wysłany: 2016-05-21, 20:09 KrakĂłw MOTO SHOW 2016
|
0
|
|
|

|
Dzisiaj by³em z kumplem na MOTO SHOW w Krakowie. Trochê lipna impreza, bo poza samochodami nic innego zobaczyÌ siê nie da³o. Stoisko Lare, regeneracja foteli, cermika i tyle. Natomiast by³o kupe fur zbajerzonych i sporo zabytków. Dupy te¿ by³y dobre. Obszed³em ca³e hale i znalaz³em osiem samochodów poprawianych po fabryce, gdzie trzeba by³o zdj¹Ì czapkê z g³owy. Oczywiœcie wszystkie siê b³yszcza³y jak psie jajca ale na ka¿dym lakiernicza tragedia. le wyciête syfy, mapy konturowe, zmatowienia, p³yn¹ca linia karoserii, oczka silikonowe. Masakra. Widz¹c ile ludzie pieniêdzy w³o¿yli w te samochody, zastanawiam siê, czy faktycznie siê nie da, czy faktycznie siê nie chce.
ByÂła teÂż nowa Syrena - bez komentarza. |
_________________ ÂŻycie jest zbyt krĂłtkie Âżeby jeÂździĂŚ Dieslem... |
|
|
|
 |
GMC
|
Wysłany: 2016-05-21, 23:42
|
0
|
|
|

|
Nie wywalili ciê za to wyszukiwanie b³êdów lakierniczych |
|
|
|
 |
trzeÂźwy inaczej
|
Wysłany: 2016-05-22, 11:54
|
0
|
|
|

|
Ja ich nie szukaÂłem. ByÂły na tyle widoczne, Âże nie musiaÂłem pochodziĂŚ zbyt blisko. |
_________________ ÂŻycie jest zbyt krĂłtkie Âżeby jeÂździĂŚ Dieslem... |
|
|
|
 |
GMC
|
Wysłany: 2016-05-22, 14:21
|
0
|
|
|

|
To dziwne ¿e ludzie daj¹ siê tak nabieraÌ "fachofcom". Jedyne wyt³umaczenie to chyba tylko to ¿e na pocz¹tku szukaj¹ taniej us³ugi licz¹c ¿e mo¿e bêdzie dobrze zrobione. Najczêœciej maj¹ póŸniej temat do obsmarowywania na forach tego, czy tamtego magika z gunem za 150 i sprê¿ark¹ 50L |
|
|
|
 |
Âłysy73
|
Wysłany: 2016-05-25, 20:42
|
0
|
|
|
|
GMC nie koniecznie TANIEJ.
Bardzo czêsto jest wrêcz odwrotnie bo stawiaj¹ tam gdzie du¿y, ³adny, i drogie auta bo z za³o¿enia wychodz¹ ¿e TAM MUSZ¥ dobrze robiÌ i masa ludzi po pierwsze nie ogl¹da, a po drugie nawet jeœli to na ogó³ co z tego jeœli g....wno siê znaj¹.
Nie wiem czy zauwaÂżyÂłeÂś jak ludzie odbierajÂą auta:
- najbardziej s¹ ogl¹dane te taùsze za wyciu³ane ostatnie pieni¹¿ki
- a najmniej flotĂłwki, czy droÂższe dla ktĂłrych auto to TYLKO Âśrodek lokomocji
Nie ma reguÂły. |
|
|
|
 |
Robertlodz09
|
Wysłany: 2016-05-26, 10:38
|
0
|
|
|

|
Ja odwiedziÂłem juÂż kolejny raz wystawĂŞ aut zabytkowych w Warszawie Auto Nostalgia
i tam teÂż jest podobnie
ByÂło auto opisane w miesiĂŞczniku Automobilista na zdjĂŞciach cudo a w realu to dosÂłowna masakra blacharska
podczas rozmowy wÂłaÂściciel przyznaÂł Âże szuka dobrego blacharza ktĂłry odbuduje poprawnie ten egzemplarz .... |
|
|
|
 |
Robertlodz09
|
Wysłany: 2016-05-26, 10:43
|
0
|
|
|

|
Âłysy73 napisał/a: | Nie wiem czy zauwaÂżyÂłeÂś jak ludzie odbierajÂą auta:
- najbardziej s¹ ogl¹dane te taùsze za wyciu³ane ostatnie pieni¹¿ki
- a najmniej flotĂłwki, czy droÂższe dla ktĂłrych auto to TYLKO Âśrodek lokomocji |
Z zabytkami jest inaczej ....
Im wiêksza wartoœÌ tym wiêksze "jazdy" z odbiorem |
|
|
|
 |
goocha
|
Wysłany: 2016-07-12, 22:57
|
0
|
|
|
|
Macie jakieÂś zdjĂŞcia z tej imprezy ?:) ChĂŞtnie zobaczyÂłabym jak to wyglÂąda DuÂżo ludzi pewnie siĂŞ przewinĂŞÂło. |
|
|
|
 |
Robertlodz09
|
Wysłany: 2016-07-12, 23:16
|
0
|
|
|

|
goocha napisał/a: | ChĂŞtnie zobaczyÂłabym jak to wyglÂąda |
Tutaj masz adres do strony z galeriÂą zdjĂŞĂŚ z Auto Nostalgii
takÂże moÂżesz zobaczyĂŚ jak taka impreza wyglÂąda "od Âśrodka"
http://superauto24.se.pl/...kow_835375.html |
|
|
|
 |
natium
|
Wysłany: 2016-08-04, 10:32
|
0
|
|
|

|
GDZIE MOZNA ZNALEZC JAKIES IMPREZY POKAZY SAMOCHODOWE MOTO SHOW, TARGI CZY COS TAKIEGO GDZIE SIE ODBYWA W TYM ROKU ? |
|
|
|