Wys³any: 2016-08-29, 09:26 lakier samochodowy na ¶cianê
0
katb
Witam mam pytanie. Czy lakierem samochodowym mo¿na pomalowaæ ¶ciany w mieszkaniu?
Je¿eli tak to proszê o podpowied¼ jaka baza musi byæ na ¶cianie i czy mo¿e byæ zagipsowana.
Bardzo proszê o szybk± odpowied¼ pozdrawiam
Piszê bo chcê odpowiedz od fachowców mam sporo lakieru palinal a nie chce wydawac kasy na drogie lakiery rustykalne na ¶cianê i dlatego moje pytanie czy mo¿na pomalowaæ lakierem samochodowym scianê?
Nie maluj tego lakierem z samochodówki bo tylko siê nabawisz problemów ze zdrowiem. Nie do¶æ, ¿e bêdzie ¶mierdzieæ d³ugo, to jeszcze nie wiadomo co w tych lakierach siedzi. Zdrowie ma siê tylko jedno.
Olejne sam dawniej mia³em na ¶cianach i nic nie ¶mierdzia³o po czasie, ale do jako¶ci materia³ów obecnie mam zastrze¿enia tak¿e lepiej u¿yæ czego¶ dopuszczonego do u¿ytku w domu i dla alergików.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum