| Autor | Wiadomo¶æ | 

|  | 
  | marc13 | 

|  Wys³any: 2017-04-29, 00:53   wstawka w klapie. zabezpieczenie spawów | 0 |  |  | 

| Posty: 2

| 

| Prosze o pomoc,miejsce na klamke zaspawane . Klamka w znaczku. Moze mi ktos dokladniepowiedziec jak zabezpieczyc spawy i jakiej uzyc szpachli do wyrównania powierzchni zeby to nie siadlo . Z tego co wyczytalem. Daje wash primer pozniej epoxyd na to szpachel cienkie warswy w odpowiednich odstepach, podklad izolujacy?i dopiero akrylowy. Jakiej u¿yc szpachli? 

| CAM00698.jpg 
 |  
		|  |  
		| Plik ¶ci±gniêto 67 raz(y) 1.05 MB |  
 |  | 

|  |  | 

|  | 
  | kalbi   | 

|  Wys³any: 2017-04-29, 10:08 | 0 |  |  | 

| Pomóg³: 32 razy
 Sk±d: Warszawa

| 

| nie mo¿na na wash primer k³a¶æ epoksydu !!!! Najlepiej daj epoksyd i po wyschniêciu szpachlê z w³óknem delikatnie tam gdzie spawy, nastêpnie daj szpachlówkê uniwersaln± lub wykoñczeniow±, potem znowu epoksyd i podk³ad akrylowy. Wa¿ne by spawy by³y szczelne, najlepiej je¶li masz mo¿liwo¶æ to od spodu spawów daj epoksyd i masê na pêdzel w miejscu spawów i taka naprawa wytrzyma bardzo d³ugo
 |  
				| _________________ 

|  | 

|  |  | 

|  | 
  | max2014   | 

|  Wys³any: 2017-04-29, 17:26 | 0 |  |  | 

|  
 Pomóg³: 2 razy

| 

| marc13, witaj najpierw dobrze to oczy¶æ szczotk± na wiertarkê
 na to epoksyd i ja bym da³ szpachle z aluminium dalej wykoñczeniowa ponownie epoksyd i na to akrylowy podk³ad i gotowe
   |  | 

|  |  | 

|  | 
  | hematol   | 

|  Wys³any: 2017-04-29, 23:02 | 0 |  |  | 

|  
 Pomóg³: 11 razy
 Sk±d: ¦l±sk

| 

|  	  | marc13 napisa³/a: |  	  | jak zabezpieczyc spawy i jakiej uzyc szpachli do wyrównania powierzchni zeby to nie siadlo | 
 jak ma byæ porz±dnie to pocynowaæ te spawy i wyprowadziæ pod podk³ad na samej cynie,nic nie posiada.Wyczy¶ciæ spawy,nie wiem jak masz dojscie od wewn±trz ale jak sie da to te¿ wyczy¶æ spawy i pomaluj z obu stron epoksydem.
 |  | 

|  |  |