Autor |
Wiadomość |
 |
Michas
|
Wysłany: 2017-07-27, 07:23 Pomoc w wyborze mieszalnika
|
0
|
|
|
|
Witam wszystkich na forum.
Potrzebuje pomocy w wyborze mieszalnika do nowego sklepu.
U mnie w okolicy sÂą juÂż mieszalniki:
Centari 600
ivat
Dyna
Profix
Deber
Glasurit
Zastanawiam siĂŞ nad SH,GeneraÂłem,autocolorem.
Z gĂłry dziĂŞki za pomoc. |
|
|
|
 |
kalbi
|
Wysłany: 2017-07-27, 17:43
|
0
|
|
|
|
musisz mieĂŚ coÂś taniego bo widaĂŚ spora konkurencja, a na SH raczej ciĂŞÂżko byĂŚ konkurencyjnym. Najlepiej braĂŚ dwa mieszlaniki aby w razie co ratowaĂŚ siĂŞ. |
|
 |
tofik
|
Wysłany: 2017-07-27, 17:44
|
0
|
|
|
|
Jak chcesz wiedzieĂŚ wiĂŞcej na temat nexy to pisz na pw. Rzadko zaglÂądam, ale jak coÂś to pomogĂŞ i postaram siĂŞ odpowiedzieĂŚ na pytania. |
|
 |
barkley3434
|
Wysłany: 2017-07-27, 22:16
|
0
|
|
|
|
kalbi napisał/a: | musisz mieĂŚ coÂś taniego bo widaĂŚ spora konkurencja, a na SH raczej ciĂŞÂżko byĂŚ konkurencyjnym. Najlepiej braĂŚ dwa mieszlaniki aby w razie co ratowaĂŚ siĂŞ. |
Ja kupujĂŞ taniej pigmenty z SH niÂż z dynym czy miÂśka i APP . Faktycznie konkurencja jest z autocolorem to nie gÂłupi pomysÂł plus challenger do tego i rynek jes twĂłj |
|
|
|
 |
Michas
|
Wysłany: 2017-07-27, 22:23
|
0
|
|
|
|
To fajnie by byÂło jak byÂś napisaÂł coÂś wiĂŞcej o SH pasowalnoÂśc kolorĂłw itp. |
|
|
|
 |
No-limit
|
Wysłany: 2017-07-28, 12:14
|
0
|
|
|

|
Michas, OdpuœÌ sobie ten interes |
|
|
|
 |
lakierok
|
Wysłany: 2017-07-28, 13:31
|
0
|
|
|
|
Michas napisał/a: | To fajnie by byÂło jak byÂś napisaÂł coÂś wiĂŞcej o SH pasowalnoÂśc kolorĂłw itp. |
Autocolor i Mipa ja tak mam
dodatkami Mipy moÂżna pohandlowaĂŚ u mnie np podkÂłady compactfiler chodzÂą jak ciepÂłe buÂłeczki , a musisz mieĂŚ towar co nie ma nikt inny w okolicy . |
|
|
|
 |
Michas
|
Wysłany: 2017-07-28, 13:47
|
0
|
|
|
|
No-limit napisał/a: | Michas, OdpuœÌ sobie ten interes |
Czemu tak mi radzisz? |
|
|
|
 |
No-limit
|
Wysłany: 2017-07-28, 14:50
|
0
|
|
|

|
Jest tak du¿a konkurencja (nie chodzi mi o marki/brandy mieszalników),¿e jeœli nie masz docelowych odbiorców,nie op³aca siê ten interes.Nie wiem jakie masz doœwiadczenie,bo nawet z nim jest trudno,a bez niego?Có¿,m³odoœÌ góry przenosi |
|
|
|
 |
Michas
|
Wysłany: 2017-07-28, 15:30
|
0
|
|
|
|
No-limit napisał/a: | Jest tak duÂża konkurencja (nie chodzi mi o marki/brandy mieszalnikĂłw),Âże jeÂśli nie masz docelowych odbiorcĂłw,nie opÂłaca siĂŞ ten interes.Nie wiem jakie masz doÂświadczenie,bo nawet z nim jest trudno,a bez niego?Có¿,mÂłodoœÌ gĂłry przenosi |
DoÂświadczenie w branÂży mam 4 letnie mĂłj wspĂłlnik 10 letnie.
KlientĂłw znamy bardzo dobrze. |
|
|
|
 |
kalbi
|
Wysłany: 2017-07-28, 17:47
|
0
|
|
|
|
barkley3434 napisał/a: | Ja kupujĂŞ taniej pigmenty z SH niÂż z dynym czy miÂśka i APP | czy mĂłgÂłbyÂś siĂŞ pochwaliĂŚ gdzie kupiujesz |
|
 |
glover
|
Wysłany: 2017-07-29, 12:49
|
0
|
|
|
|
Michas napisał/a: | jak byÂś napisaÂł coÂś wiĂŞcej o SH pasowalnoÂśc kolorĂłw itp. |
Jak dostaniesz gdzieÂś na allegro stary wzornik to moÂżna siĂŞ pokusiĂŚ ale z nowym dawanym do montaÂżu to lepiej nie pakowaĂŚ siĂŞ w ten system, widziaÂłem u znajomego. Nie chce tutaj obraÂżaĂŚ Axalty ale nie popisali siĂŞ |
|
|
|
 |
Michas
|
Wysłany: 2017-08-21, 20:48
|
0
|
|
|
|
Na placu boju zostaÂł Helios i GeneraÂł.Czy ma ktoÂś doÂświadczenie bezpoÂśrednie z tymi mieszalnikami?
Na heliosa mam ofertê na pierwszy wsad za 1z³ ale genera³ póŸniej bêdzie ok 20% taùszy w nalaniu.
A moÂże braĂŚ dwa? |
|
|
|
 |
POLYKAR.PL [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-08-21, 21:18
|
|
|
|
Michas, zapytaj o Hymaxa - bĂŞdzie dla Ciebie korzystniej |
|
|
|
 |
Siekiera
|
Wysłany: 2017-08-21, 21:51
|
0
|
|
|

|
POLYKAR.PL, czy ty na pewno wiesz co mĂłwisz? Hymax taniej? A moÂże powiesz jakie obroty trzeba robiĂŚ
[ Dodano: 2017-08-21, 21:58 ]
Michas napisał/a: | A moÂże braĂŚ dwa? |
Jak Helios za z³otówkê to bra³bym dwa, zawsze bêdziesz mia³ wiêcej fiszek przy szukaniu kolorów. No chyba ¿e ta "z³otówka" w umowie jest obwarowana jakimiœ karami za obrót czy coœ, lepiej poczytaj drobne druczki bo juz takich by³o trochê w Polsce co pobrali wodê Cromaxa za z³otówkê a póŸniej siê okaza³o ¿e musz¹ zap³aciÌ dwadzieœcia kilka tysia bo nie wyrabiali obrotów. |
|
|
|