Autor |
Wiadomo¶æ |
|
gdulus
|
Wys³any: 2017-11-01, 10:08 calosciowka , jaki najpieknieszy czarny kolor ??
|
0
|
|
|
Pomóg³: 1 raz Posty: 227
|
Witam bardzo serdecznie , maluje cale auto na czarno prosze podajcie propozycjie jaki czarny kolor wybrac wiadomo ze kazdy lubi co innego , chcialbym zeby to nie byl zwykly czarny , tylko zeby sie mianil i blyszczal , zeby zawieral w sobie blyszczace grube ziarna , wiec chyba powinien zawierac duzo ksyralitu czy mataliku czy perly czy wszystkiego na raz, niemam pojecie , czy w czarnych lakierach sa jakies lakiery troj warstwe jak endy red , albo biala perla jesli macie jakies kody lakieru albo nazwy farby prosze pomoc musi byc czarny |
|
|
mirusiek
|
Wys³any: 2017-11-02, 15:17
|
0
|
|
|
Pomóg³: 2 razy Posty: 119
|
Sprawdz VW numer koloru: LC9X wybierz opcje ''wiecej ziarna'' i masz piekny kolor : gleboko czarny , z niebiesko- zlotym ziarnem.
Mojego mercedesa malowalem w tym kolorze i kazdy doslownie kazdy sie zachwycal
|
_________________ https://www.flickr.com/photos/51928327@N08/sets/ |
|
|
|
|
Siekiera
|
Wys³any: 2017-11-07, 07:18
|
0
|
|
|
Pomóg³: 10 razy Posty: 988
|
Ziarno bêdzie wyszarza³o czarny i czym wiêcej dasz to bêdziesz traci³ g³êbiê, zw³aszcza grube do tego siê nie nadaj±. Jak ju¿ to per³y ale jak chcesz co¶ eleganckiego z du¿± g³êbi± to zrób to w dwóch warstwach. W pierwszej sama czarna baza, najczarniejsza - w ka¿dym mieszalniku jest taka lub ewentualnie z ma³ym dodatkiem jakiej¶ per³y. A w drugiej warstwie daj sam± ¿ywicê bazow± i do tego xyrallic - na litr ¿ywicy 30-50 gram. Kolory xyralliców to najczê¶ciej: bia³y, czerwony, niebieski, zielony, z³oty, miedziany. Mo¿esz np. pomieszaæ dwa czerwony-miedziany, niebieski-zielony.
Najwa¿niejsze aby tego nie spiepsz.æ jakim¶ badziewnym bezbarwnym który zmatowieje po tygodniu. Klar z du¿± g³êbi± to podstawa. |
|
|
|
|
Szczur[R]
|
Wys³any: 2017-11-19, 14:49
|
0
|
|
|
|
Macie jakie¶ nagranie z lakierowania ? Albo chocia¿ zdjêcia jak wysz³o ? Zainteresowa³ mnie ten temat |
|
|
|
|
max2014
|
Wys³any: 2017-11-20, 20:48
|
0
|
|
|
Pomóg³: 2 razy Posty: 170
|
witaj ja bym po³o¿y³ CZARNY FORTEPIANOWY |
|
|
|
|
misias
|
Wys³any: 2017-11-20, 21:31
|
0
|
|
|
Pomóg³: 2 razy Posty: 245
|
max2014, Podaj nr tego fortepianu,bo na mojego bêdê rzuca³.
Fajny temat bo akurat mi sie szykuje taka robota w niedalekiej przysz³o¶ci |
|
|
|
|
Chino
|
Wys³any: 2017-12-02, 10:41
|
0
|
|
|
LPLCC
Pomóg³: 7 razy Posty: 464 Sk±d: Warszawa
|
Najczarniejszy z czarnych jest HOK S2-25 Jet Black. Czarniejszego ju¿ nie ma .. i czystszego. Na to daæ na dwa razy bezbarwny USC01 i efekt bedzie ¶wietny
Czyli czarny podklad, czarny S2-25, 3 warstwy USC, szlif i kolejne 3 na lusterko Fortepian murowany. |
_________________ CHROME N PAINT CUSTOM SHOP
LAKIERY HOUSE OF KOLOR
BUDOWA I PRZEBUDOWA POJAZDÓW
www.custom-shop.pl
Sodowanie, Szkie³kowanie, Piaskowanie
www.soda-blaster.pl |
|
|
|
|
mirusiek
|