Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
kalbi 
Wysłany: 2017-12-28, 18:20   Standox U7540 oraz Standox K9560 zvoc 2025
0
UP DOWN

Witam,
znajomy mi poleci³ podk³ad i lakier jw ze Standoxa, czy ktoœ robi³ na tym podk³adzie u7540 - jakieœ uwagi? tak samo czy jakieœ uwagi do lakieru bezbarwnego k9560 z voc2025? jak schnêcie, rozlewnoœÌ, czy œciemnia srebra??

sawmaster 
Wysłany: 2017-12-28, 18:36   
0
UP DOWN

chyba robisz naprawy ze szkĂłd oc/ac bo nikogo by nie byÂło staĂŚ na takie materiaÂły

kalbi 
Wysłany: 2017-12-28, 19:08   
0
UP DOWN

sawmaster napisał/a:
chyba robisz naprawy ze szkĂłd oc/ac bo nikogo by nie byÂło staĂŚ na takie materiaÂły
nie przesadzaj, trzeba siĂŞ ceniĂŚ, gdyÂż jak siĂŞ cenisz to robisz na lepszych materiaÂłach, a i robota przyjemniejsza. Niestety szkody z OC i AC sÂą u mnie mniejszoÂściowe, chociaÂż ostatnio mamy ich coraz wiĂŞcej...

sawmaster 
Wysłany: 2017-12-28, 20:06   
0
UP DOWN

ponad 800zÂł za 3.5litra podkÂładu to chyba nie tanio?

kalbi 
Wysłany: 2017-12-28, 20:10   
0
UP DOWN

coÂś duÂżo piszesz na ebay jest za 570 zÂł z przesyÂłkÂą, a ja bĂŞdĂŞ miaÂł prawdopodobnie jeszcze taniej trochĂŞ tylko ceny jeszcze nie znam, chcĂŞ siĂŞ rozeznaĂŚ najpierw czy godne polecenia materiaÂły.

krzyhu555 
Wysłany: 2017-12-29, 06:51   
0
UP DOWN

WÂłaÂśnie przeszedÂłem na standoxa, wczoraj pierwszy raz podkÂładowaÂłem tym u7540 wiĂŞc moge narazie powiedzieĂŚ tyle Âże sie piĂŞknie rozlewa, co do klaru to uÂżywam xtreme i to jest petarda :spoko:

kalbi 
Wysłany: 2017-12-29, 11:22   
0
UP DOWN

dziĂŞki za info, sÂłyszaÂłem, Âże podkÂład dobry, a tego Xtreme teÂż mi zachwalano ale ponoĂŚ posiada maÂłe wypeÂłnienie

krzyhu555 
Wysłany: 2017-12-29, 13:12   
0
UP DOWN

kalbi, ten podkÂład jest super, fajnie siĂŞ obrabia, nie zapycha papieru po prostu bajka, jedyny minus jest taki Âże ma tylko jeden kolor jasnoszary ale bazy standoxa dobrze kryjÂą i nie ma z tym problemu. Xtreme faktycznie moÂże mieĂŚ maÂłe wypeÂłnienie bo jest rzadki jak woda, w karcie jest napisane Âże idzie na 1,5 warstwy, ja leje tak na 70 % pierwszÂą, po 3 min drugÂą wylanÂą, i co waÂżne Âże mimo iÂż jest to bÂłyskawiczny klar to idzie poprawiĂŚ strukture lakieru bez obawy o kasze, bo dosyĂŚ dÂługo jest otwarty, naleÂży teÂż pamiĂŞtaĂŚ Âżeby do bazy dodaĂŚ utwardzacza, a utwardzacz xtreme nie moÂże leÂżeĂŚ po otwarciu dÂłuÂżej jak miesiÂąc bo moÂże straciĂŚ swoje wÂłaÂściwoÂści.

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Technologia i materiaÂły

Odpowiedz do tematu