Wys³any: 2018-06-28, 13:41 Pistolet a wydajno¶æ agregatu
0
Witam
Przegl±dam od jakiego¶ czasu forum jednak nie uda³o mi siê wybraæ do tej pory pistoletu pod mój agregat który nie grzeszy wydajno¶ci± a mianowicie wyliczona wydajno¶æ to 240l/min pojemno¶æ 100l. Planuje malowanie/odnawianie (baza+klar) na moje potrzeby niewielkich rzeczy typu b³otniki,zderzaki czasami renowacja frontów mebli z lat kiedy by³y robione na wysoki po³ysk tutaj to robi³em nabijanymi sprayami
W zwi±zku z tym mam pytanie do Was profesjonalistów czy pistolet SATA minijet® 4400 B HVLP P 1.4 SR bêdzie odpowiedni czy mo¿e jaki¶ inny pistolet liczê na wasz± pomoc ?
Mini pistolet przy tej wydajno¶ci kompresora spokojnie da sobie radê
a przy tym modelu i z t± dysz± spokojnie bêdziesz lakierowa³ mniejsze rzeczy
Mini pistolet przy tej wydajno¶ci kompresora spokojnie da sobie radê
a przy tym modelu i z t± dysz± spokojnie bêdziesz lakierowa³ mniejsze rzeczy
Przepraszam ¿e nie odpowiada³em ale wyjazd siê trafi³ w ka¿dym razie dziêkujê za informacjê
W³asnie wczoraj jeszcze ¯onka zarysowa³a zderzak do go³ego plastiku czyli bêdê mia³ pole do popisu zobaczymy co z tego wyjdzie
Rozumiem ¿e ten pistolet to najlepsza opcja do mojego agregatu ?
Mam jeszcze pytanie dotycz±ce bloku oczyszczanie powietrza jaki by³by dobry na moje potrzeby np. firmy CKD czy to jest przerost formy nad tre¶ci± ?
A mo¿e Panowie co¶ z mini guna IWATY z ich technologi± podwójnej atomizacji np. W300 WB mini
HIGH T.E.C. lub LPH 300 nie mogê siê zdecydowaæ a wiêkszo¶æ opisów to tylko pistolety "pe³nowymiarowe"
Spodoba³a mi siê IWATA W400 WBX 1.4 ale jak tym bêdzie siê pracowa³o na 240l/min pewnie s³abo choæ przy lakierowaniu typu b³otnik, zderzak gun da³ by radê co Panowie ?
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum