Autor |
Wiadomość |
 |
Rzemo
|
Wysłany: 2018-10-07, 18:49 Zakup pistoletu do +/- 350zÂł
|
0
|
|
|
|
Witam. Szukam pistoletu do kwoty +/- 350z³, który da³by sobie radê ze sprê¿ark¹ 100l dwa t³oki + bufor 60l. Zaczyna³em na sico, pewnie jak ka¿dy, lecz myœla³em nad czymœ ciut lepszym. Jestem hobbyst¹/amatorem w tym temacie, wiêc nie potrzebujê sprzêtu z górnej pó³ki, gdzie czasem do polakierowania mam jeden czy dwa elementy.
Myœla³em nad Devilbissem SLG 620, i prawdopodobnie tylko on celuje w mój bud¿et. Ma ktoœ, u¿ywa³, móg³by siê podzieliÌ spostrze¿eniami ?. Wiem, wiem, ¿e FLG jest niebo lepiej wykonany, ale kas¹ nie szastam, a chcia³bym robiÌ sukcesywn¹ przesiadkê na coœ lepszego w póŸniejszym okresie czasu.
Chyba Âże macie jakieÂś alternatywy w tym przedziale cenowym ?. PozdrĂłwki. |
|
|
|
 |
Robertlodz09
|
Wysłany: 2018-10-09, 08:16
|
0
|
|
|

|
Za 199zÂł masz na znanym portalu aukcyjnym podrĂłbkĂŞ pistoletu ala-Sata 5000 z gÂłowicÂą
powietrza wzorowanÂą na ala-Sata 4000 ....
Nie wiem jak to sie sprawdza "w akcji" ale przynajmniej bĂŞdziesz miaÂł pistolet o
"topowym" wizualnie ksztaÂłcie |
|
|
|
 |
Rzemo
|
Wysłany: 2018-10-13, 16:25
|
0
|
|
|
|
Robertlodz09 napisał/a: | Za 199zÂł masz na znanym portalu aukcyjnym podrĂłbkĂŞ pistoletu ala-Sata 5000 z gÂłowicÂą
powietrza wzorowanÂą na ala-Sata 4000 ....
Nie wiem jak to sie sprawdza "w akcji" ale przynajmniej bĂŞdziesz miaÂł pistolet o
"topowym" wizualnie ksztaÂłcie |
Robercie, przesta³byœ ju¿ z tymi docinkami.. Ja rozumiem, ¿e Sata tu, Sata tam, i ¿e lepiej siê nie braÌ za nic, gdy siê nie ma topowego guna, no ale w tym wszystkim s¹ chyba jakieœ pó³ œrodki nieprawda¿ ?.
Mi na ksztaÂłcie nie zaleÂży, byle kÂładÂł rĂłwno i byÂł w miarĂŞ trwaÂły, moÂżna coÂś dorzuciĂŚ jeszcze do tej kwoty, ale niewiele, gdyÂż robiÂąc to od czasu do czasu guna za 1000zÂł nie potrzebujĂŞ, aby leÂżaÂł i siĂŞ kurzyÂł.. |
|
|
|
 |
kzychu
|
Wysłany: 2018-10-13, 19:05
|
0
|
|
|
|
|
|
|
 |
Robertlodz09
|
Wysłany: 2018-10-16, 22:16
|
0
|
|
|

|
Rzemo napisał/a: | Robercie, przestaÂłbyÂś juÂż z tymi docinkami.. |
PrzecieÂż ja Ci kolego nie "docinam" tylko napisaÂłem co moÂżesz kupiĂŚ za 199zÂł ...
przypuszczam Âże ten pistolet bĂŞdzie lepiej malowaÂł niÂż te no-name za okoÂło 100zÂł
ewentualnie do 350zÂł to poszukaj pistoletĂłw (podrĂłbek markowych) sygnowanych
nazwÂą ITALCO
One juÂż siĂŞ sprawdzajÂą przy malowaniu (jak za te pieniÂądze) |
|
|
|