Szukaj FAQ Album

Przesunięty przez: Tech 2009-04-25, 16:42
Autor Wiadomość
kpopis
Wysłany: 2008-10-01, 22:24   Srodki do mycia silnikow
0
UP DOWN

Ktore srodki do mycia silnikow uznajecie za godne polecenia?

Osobiscie zetknalem sie z dwoma: K2 Akra i mojeauto i zdecydowanie wygrywa ten drugi.

mebArth 
Wysłany: 2008-10-02, 17:14   
0
UP DOWN

My mamy K2...tylko tzreba dÂłuzej poczekac zeby sie pÂłyn wzarÂł w brud. DÂłuzej niz pisze na opakowaniu.

kpopis
Wysłany: 2008-10-03, 00:12   
0
UP DOWN

Zawsze dlugo czekam i jest jak jest. Akra owszem zmywa troche brudu ale to nie jest to. Mojeauto bez porownania lepiej rozpuszcza. Zamowilem teraz duze opakowanie koncentratu do rozcienczania - to powinno byc o wiele skuteczniejsze.

zed
Wysłany: 2008-10-03, 06:26   
0
UP DOWN

ja kupuje na gieldzie w slomczynie taki towar w butli 1l wyglada jakby sie ten plyn rozwarstwil na pol.jest to koncentrat ale naprawde ma moc(jak znajde butle to podam nazwe)

tomekgrula 
Wysłany: 2008-10-04, 14:48   
0
UP DOWN

zed napisał/a:
ja kupuje na gieldzie w slomczynie taki towar w butli 1l wyglada jakby sie ten plyn rozwarstwil na pol.jest to koncentrat ale naprawde ma moc(jak znajde butle to podam nazwe)

zdaje sie ze chodzi o dimera, tez go uzywam, jego ''moc'' zalezy od stopnia rozcienczena. jak dla mnie jest super :cool:

domagalka 
Wysłany: 2008-10-16, 13:01   
0
UP DOWN

Witam. Tez uÂżywam dimmera i jest bardzo dobry ale czsem potrafi przedobrzyĂŚ jak sie go za mocno doleje :blee: ^^

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Technologia i materiaÂły

Odpowiedz do tematu