Przesunięty przez: Tech 2009-04-25, 17:42 |
Autor |
Wiadomość |
 |
raper
|
Wysłany: 2007-08-21, 14:38 Kilka pytan o kwiatki odpryski i lakierowanie samemu
|
0
|
|
|
|
otoz mam tico 3kwiatki po 6-7mm na masce rog maski i 3cm na dzrwiach oczysciÂłem to wszystko naÂłozyÂłem pedzelkim podkÂład antykorozyjny wieksze ubytki poszpachlowaÂłem i jeszcze raz zapodkÂładowaÂłem wszystko akrylowym podkÂładem w sprayu ,brzeg maski na zakole 10cm mam baze metalic 250ml na pistolet i klar spray mam kilka pytqan pistolet mam z allegro jakis tani za 30zÂł z dysza 1,5mm nada sie to do malowania takich rzecxzy caÂłej maski i drzwi nie bede malowaÂł chce to jakos wycieniowac aby byÂło maÂło widoczne prosze o uwagi co do tego jak mam i jak powinienem to robic (jestem maÂłoobeznany w temacie) |
|
|
|
 |
Amiggo
|
Wysłany: 2007-08-21, 22:38
|
0
|
|
|

|
Napisz jaki to kolor (numer farby). Pistolet jak najbardziej siĂŞ nada ale nie wiem po jakie licho ci lakier w spreju. Pod pistolet byÂłby lepszy do wcieniowania i trwalszy. |
|
|
|
 |
raper
|
Wysłany: 2007-08-22, 11:30
|
0
|
|
|
|
72U a spray klarowy wzioÂłem bo nie byÂło akurat na pisto jak mowicie ze da rade to dzieki a zabezpieczenie w postaci podkÂładu antykorozyjnego wystarczy mozna na to malowac?? |
|
|
|
 |
Amiggo
|
Wysłany: 2007-08-22, 21:31
|
0
|
|
|

|
No nie wiem dokÂładnie jaki to podkÂład i czy na niego wolno od rzau z bazÂą. Musisz poczytaĂŚ na opakowaniu albo zapytaĂŚ w sklepie gdzie kupowaÂłeÂś. |
|
|
|