Szukaj FAQ Album

Przesunięty przez: Tech 2009-04-25, 17:42
Autor Wiadomość
raper
Wysłany: 2007-08-21, 14:38   Kilka pytan o kwiatki odpryski i lakierowanie samemu
0
UP DOWN

otoz mam tico 3kwiatki po 6-7mm na masce rog maski i 3cm na dzrwiach oczysciÂłem to wszystko naÂłozyÂłem pedzelkim podkÂład antykorozyjny wieksze ubytki poszpachlowaÂłem i jeszcze raz zapodkÂładowaÂłem wszystko akrylowym podkÂładem w sprayu ,brzeg maski na zakole 10cm mam baze metalic 250ml na pistolet i klar spray mam kilka pytqan pistolet mam z allegro jakis tani za 30zÂł z dysza 1,5mm nada sie to do malowania takich rzecxzy caÂłej maski i drzwi nie bede malowaÂł chce to jakos wycieniowac aby byÂło maÂło widoczne prosze o uwagi co do tego jak mam i jak powinienem to robic (jestem maÂłoobeznany w temacie)

Amiggo 
Wysłany: 2007-08-21, 22:38   
0
UP DOWN

Napisz jaki to kolor (numer farby). Pistolet jak najbardziej siĂŞ nada ale nie wiem po jakie licho ci lakier w spreju. Pod pistolet byÂłby lepszy do wcieniowania i trwalszy. :wink:

raper
Wysłany: 2007-08-22, 11:30   
0
UP DOWN

72U a spray klarowy wzioÂłem bo nie byÂło akurat na pisto jak mowicie ze da rade to dzieki a zabezpieczenie w postaci podkÂładu antykorozyjnego wystarczy mozna na to malowac??

Amiggo 
Wysłany: 2007-08-22, 21:31   
0
UP DOWN

No nie wiem dokÂładnie jaki to podkÂład i czy na niego wolno od rzau z bazÂą. Musisz poczytaĂŚ na opakowaniu albo zapytaĂŚ w sklepie gdzie kupowaÂłeÂś. :wink:

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Technologia i materiaÂły

Odpowiedz do tematu