Szukaj FAQ Album

Przesuniêty przez: Tech 2009-04-25, 16:42
Autor Wiadomo¶æ
dooku 
Wys³any: 2008-11-23, 16:24   ROBERLO
0
UP DOWN

Pomóg³: 1 raz
Sk±d: £ód¼
czesc wszystkim:)
pracowalem juz na duzej ilosci materialow i ostatnio od kolegi dostalem na probe ROberlo.
szpachla muliextender po 15 min nadaje sie do szlifu ku mojemu zaskoczeniu zero dziorek :spoko:
a i pryskalem tez clarem MS 250
rewelacja :cool: cena lux a moge go smialo porownac z diamonttopem z RM
wylalem go na 1.5 warstwy morka luc i w dodatku idealnie sie rozlal
az sam bylem pod wrazeniem a rzadko tak mam:)
moze juz ktos tego uzywal?
pozD

Homer S. 
Wys³any: 2008-11-23, 18:26   
0
UP DOWN

Pomóg³: 19 razy
Ja u¿ywam materia³y Roberlo .Szpachel multiextender to rewelacja i mistrzostwo ¶wiata zero dziurek mo¿na go k³a¶æ grubo i a podczas wysychania siê nie nagrzewa a ¿e to wersja light to idealnie nadaje siê na drzwi maski dachy i pastiki.Wysycha w ci±gu 15min nawet w zimnym pomieszczeniu.Jest jeszcze szpachel Futura Super Light super na plastiki i mo¿na go po wyschniêcu wiginaæ do 30%. .Lakier MS 250 jest dobry ale HS 350 to rewelacja ja ju¿ robiê na VHS 410 a kosztuje tylko 80z³ za litr.Tak jak poprzednie maluje siê tylko na 1,5 warstwy.Podk³ady te¿ polecam kosztuj± po 45z³ ale to za 1L i jest super wydajny.W ofercie s± jeszcze inne ich produkty -ta¶my do oklejania s± super pasty do polerki na sucho bez wody,baranki itp .Jedno co nie polecam (mo¿e nie polecam tylko nie stosujê) to pasta na spawy w wersji wodnej bo trzeba najpierw spawy zapodk³adowaæ ;P .Mam dobrze bo g³ówny dystrybutor jest w Zielonej Górze a co dwa tygodnie mam ich samochód pod bram± na miejscu z ca³y asortmentem.

bynio1991
Wys³any: 2011-06-09, 10:16   
0
UP DOWN

Homer S. w³a¶nie by³em przed chwil± tym Robelo w ZG (mieszkam na stancji niedaleko niego). Chcia³bym malowaæ ca³e Renault Clio II (s± wgnioty, rysy). Móg³by¶ mi napisaæ jakich produktów u¿yæ ? Samochód jest ocynkowany, miejscami bêdê dar³ do go³ej blachy, a w jednym miejscu mo¿e wyj¶æ nawet 5 mm szpachli. I czy na pewno z Robelo ? Gdzie dobraæ bazê (per³a) ? Ze Standoxa wychodzi mi 108z³ za litr Cirstal Pro.

Pozdrawiam :)

crash 
Wys³any: 2011-06-09, 15:05   
0
UP DOWN
M³ody

Sk±d: Wroc³aw
G³upio to zabrzmi ale potrzebowa³em wypiaskowaæ kawa³ek alu. nie mog³em sobie poradziæ z tym pistoletem z alegro, a dla zabawy chcia³em sprawdziæ co siê stanie je¶li trochê piachu wsypie do puszki i wystrzelam z pistoletu do konserwacji podwozi(baranka) (taki za 17z³)i o dziwo ³adnie zbi³o mi farbe i wygladzi³o dekielki od felg. niewiem ile wytrzyma taki pistolet ale mój po godzinie zabawy nie ma ¿adnych oznak zu¿ycia,w sumie to zaczelem my¶leæ o zakupie du¿ego kompresora i odpu¶cic sobie szlifowanie rêczne ca³kiem.

kuba976
Wys³any: 2011-07-03, 13:09   
0
UP DOWN

Sk±d: Opole lubelskie
witam
panowie zastanawiam sie nad zmian± szpachli nie wiem co wybraæ roberlo czy dupont 749r?
czy naprawdê ta szpachla jest taka super, nie ma z ni± problemów po jakim¶ czasie nie peka?

roberlo
Wys³any: 2011-11-01, 18:05   
0
UP DOWN

Multextender to nadal najlepsza szpachlówka na rynku . Zaloguj siê na str ROBERLO . Ceny które bêdziesz widzieæ to ceny pocz±tkowe. Dostaniesz rabat po wys³aniu zamówienia w zale¿no¶ci od ilo¶ci zamówionych produktów.

LAKIEROWANKO Strona G³ówna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Technologia i materia³y

Odpowiedz do tematu  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Skocz do: