Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
raper66
Wysłany: 2009-02-11, 11:31   jak dÂługo moÂżna nie pokrywac podkÂładu akrylowego?
0
UP DOWN

poÂłoÂżyÂłem sobie wczoraj podkÂład i miaÂłem lakierowaĂŚ ale chyba bede musiaÂł poczekaĂŚ do konca miesiÂąca i zmienic pistolet czy mogĂŞ to tak zostawiĂŚ?
czy baze po poÂłozeniu trzeba czyms przecieraĂŚ jak tak to czym?

Grzesiek11 
Wysłany: 2009-02-11, 11:42   
0
UP DOWN

Nic sie nie stanie a baze przecierasz Âściereczka antystatyczna :spoko:

baqo 
Wysłany: 2009-02-11, 12:30   
0
UP DOWN

Cytat:
jak dÂługo moÂżna nie pokrywac podkÂładu akrylowego?
moÂżna dÂługo ,ale oczywiÂście przed lakierem przeszlifuj,zmatuj ten podkÂład ,celem uzyskania przyczepnoÂści :)

raper66
Wysłany: 2009-02-11, 14:44   
0
UP DOWN

dzieki to chcia³êm wiedziec

pitterek 
Wysłany: 2009-02-11, 22:37   
0
UP DOWN

Dzis koĂączyÂłem graty ktĂłre wrzuciÂłem w podkÂład jakieÂś 2 miesiÂące temu. pieknie sie szlifowaÂły :D

raper66
Wysłany: 2009-02-11, 23:21   
0
UP DOWN

pitterek napisał/a:
Dzis koĂączyÂłem graty ktĂłre wrzuciÂłem w podkÂład jakieÂś 2 miesiÂące temu. pieknie sie szlifowaÂły :D

ile warstw kolega kÂładÂł ja poÂłozylem 2 cienkie (sprey app) i dis przeszlifowaÂłem 800tka i sie przetarÂł w 2 miejscach czyzby za cienko?

kalbi 
Wysłany: 2009-02-12, 06:44   
0
UP DOWN

raper66 napisał/a:
pitterek napisał/a:

ile warstw kolega kÂładÂł ja poÂłozylem 2 cienkie (sprey app) i dis przeszlifowaÂłem 800tka i sie przetarÂł w 2 miejscach czyzby za cienko?

kurde czÂłowieku! spray app to nie jest podkÂład!!! a co ci to da jak on teÂż poÂłoÂżyÂł dwie warstwy?? tylko, Âże on poÂłoÂżyÂł dwie warstwy podkÂładu 2k wypeÂłniajÂącego a nie spray-u (_czyt gĂłwna)Ja bym siĂŞ nawet nie przyznawaÂł do kÂładzenia spray-u

No-limit
Wysłany: 2009-02-12, 10:17   
0
UP DOWN

kalbi napisał/a:
raper66 napisał/a:
pitterek napisał/a:

kurde czÂłowieku! spray app to nie jest podkÂład!!! a co ci to da jak on teÂż poÂłoÂżyÂł dwie warstwy?? tylko, Âże on poÂłoÂżyÂł dwie warstwy podkÂładu 2k wypeÂłniajÂącego a nie spray-u (_czyt gĂłwna)Ja bym siĂŞ nawet nie przyznawaÂł do kÂładzenia spray-u

ChÂłopak robi tylko owiewki do motocykla lekko porysowane i nie ma sprzĂŞtu;zerknij na jego poprzedni temat.

raper66
Wysłany: 2009-02-12, 20:04   
0
UP DOWN

ChÂłopak robi tylko owiewki do motocykla lekko porysowane i nie ma sprzĂŞtu;zerknij na jego poprzedni temat.[/quote]

to mam prprawiĂŚ jeszcze ten podkÂład czy malowaĂŚ bazÂą?

No-limit
Wysłany: 2009-02-12, 21:51   
0
UP DOWN

raper66 napisał/a:
ChÂłopak robi tylko owiewki do motocykla lekko porysowane i nie ma sprzĂŞtu;zerknij na jego poprzedni temat.

to mam prprawiĂŚ jeszcze ten podkÂład czy malowaĂŚ bazÂą?[/quote]

Jeszcze raz podkÂład bez szlifowania i baza po 20 min..ale przed podkÂł. odtÂłusĂŚ i obpyl.

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Pomoc dla amatorĂłw

Odpowiedz do tematu