Autor |
Wiadomość |
 |
raper66
|
Wysłany: 2009-02-11, 11:31 jak dÂługo moÂżna nie pokrywac podkÂładu akrylowego?
|
0
|
|
|
|
poÂłoÂżyÂłem sobie wczoraj podkÂład i miaÂłem lakierowaĂŚ ale chyba bede musiaÂł poczekaĂŚ do konca miesiÂąca i zmienic pistolet czy mogĂŞ to tak zostawiĂŚ?
czy baze po poÂłozeniu trzeba czyms przecieraĂŚ jak tak to czym? |
|
|
|
 |
Grzesiek11
|
Wysłany: 2009-02-11, 11:42
|
0
|
|
|
|
Nic sie nie stanie a baze przecierasz Âściereczka antystatyczna |
|
 |
baqo
|
Wysłany: 2009-02-11, 12:30
|
0
|
|
|
|
Cytat: | jak dÂługo moÂżna nie pokrywac podkÂładu akrylowego? | moÂżna dÂługo ,ale oczywiÂście przed lakierem przeszlifuj,zmatuj ten podkÂład ,celem uzyskania przyczepnoÂści |
|
|
|
 |
raper66
|
Wysłany: 2009-02-11, 14:44
|
0
|
|
|
|
dzieki to chcia³êm wiedziec |
|
|
|
 |
pitterek
|
Wysłany: 2009-02-11, 22:37
|
0
|
|
|

|
Dzis koĂączyÂłem graty ktĂłre wrzuciÂłem w podkÂład jakieÂś 2 miesiÂące temu. pieknie sie szlifowaÂły |
_________________ Pit
 |
|
|
|
 |
raper66
|
Wysłany: 2009-02-11, 23:21
|
0
|
|
|
|
pitterek napisał/a: | Dzis koĂączyÂłem graty ktĂłre wrzuciÂłem w podkÂład jakieÂś 2 miesiÂące temu. pieknie sie szlifowaÂły |
ile warstw kolega kÂładÂł ja poÂłozylem 2 cienkie (sprey app) i dis przeszlifowaÂłem 800tka i sie przetarÂł w 2 miejscach czyzby za cienko? |
|
|
|
 |
kalbi
|
Wysłany: 2009-02-12, 06:44
|
0
|
|
|
|
raper66 napisał/a: | pitterek napisał/a: | Dzis koĂączyÂłem graty ktĂłre wrzuciÂłem w podkÂład jakieÂś 2 miesiÂące temu. pieknie sie szlifowaÂły |
ile warstw kolega kÂładÂł ja poÂłozylem 2 cienkie (sprey app) i dis przeszlifowaÂłem 800tka i sie przetarÂł w 2 miejscach czyzby za cienko? |
kurde czÂłowieku! spray app to nie jest podkÂład!!! a co ci to da jak on teÂż poÂłoÂżyÂł dwie warstwy?? tylko, Âże on poÂłoÂżyÂł dwie warstwy podkÂładu 2k wypeÂłniajÂącego a nie spray-u (_czyt gĂłwna)Ja bym siĂŞ nawet nie przyznawaÂł do kÂładzenia spray-u |
|
 |
No-limit
|
Wysłany: 2009-02-12, 10:17
|
0
|
|
|

|
kalbi napisał/a: | raper66 napisał/a: | pitterek napisał/a: | Dzis koĂączyÂłem graty ktĂłre wrzuciÂłem w podkÂład jakieÂś 2 miesiÂące temu. pieknie sie szlifowaÂły |
kurde czÂłowieku! spray app to nie jest podkÂład!!! a co ci to da jak on teÂż poÂłoÂżyÂł dwie warstwy?? tylko, Âże on poÂłoÂżyÂł dwie warstwy podkÂładu 2k wypeÂłniajÂącego a nie spray-u (_czyt gĂłwna)Ja bym siĂŞ nawet nie przyznawaÂł do kÂładzenia spray-u |
ChÂłopak robi tylko owiewki do motocykla lekko porysowane i nie ma sprzĂŞtu;zerknij na jego poprzedni temat. |
|
|
|
 |
raper66
|
Wysłany: 2009-02-12, 20:04
|
0
|
|
|
|
ChÂłopak robi tylko owiewki do motocykla lekko porysowane i nie ma sprzĂŞtu;zerknij na jego poprzedni temat.[/quote]
to mam prprawiĂŚ jeszcze ten podkÂład czy malowaĂŚ bazÂą? |
|
|
|
 |
No-limit
|
Wysłany: 2009-02-12, 21:51
|
0
|
|
|

|
raper66 napisał/a: | ChÂłopak robi tylko owiewki do motocykla lekko porysowane i nie ma sprzĂŞtu;zerknij na jego poprzedni temat. |
to mam prprawiĂŚ jeszcze ten podkÂład czy malowaĂŚ bazÂą?[/quote]
Jeszcze raz podkÂład bez szlifowania i baza po 20 min..ale przed podkÂł. odtÂłusĂŚ i obpyl. |
|
|
|