Przesunięty przez: Tech 2009-04-25, 17:42 |
Autor |
Wiadomość |
 |
lolejko
|
Wysłany: 2007-10-07, 13:42 Konserwacja podwozia!!!
|
0
|
|
|
|
Chcia³bym zakonserwowaÌ podwozie w jednym miejscu poniewa¿ zdar³a mi siê ta masa bitumiczna! Czy mam kupiÌ sobie pistolet jakiœ najtaùszy na allegro i do niego t¹ masê, czy jakiœ œrodek nak³adany sprayem, czy pêdzlem wystarczy? Pomó¿cie mi co bêdzie najlepsze i jak¹ masê do tego zalecacie! Pistolet prawdopodobnie u¿yjê raz, ale nie wiadomo co w ¿yciu mo¿e siê przyda¿yÌ! Zalê¿y mi na bardzo dobrym zabezpieczeniu! |
|
 |
maras
|
Wysłany: 2007-10-07, 16:49
|
0
|
|
|
|
Proponuje kupiĂŚ pistolet, teraz moÂżna juÂż dostaĂŚ za 24zÂł, mam podobny i jest jak najbardziej ok,jestem z niego zadowolony. Najlepiej byÂło by daĂŚ jakiegoÂś baranka, a potem masĂŞ bitumicznÂą, jeÂśli masz juÂż masĂŞ bitumicznÂą na podÂłodze, to musisz to dokÂładnie oczyÂściĂŚ, bo baranek nie bĂŞdzie sie trzymaĂŚ. Co do UBSĂłw w sprayu, nie polecam, sÂą zbyt rzadkie, ta warstwa, ktĂłrÂą dajÂą jest zbyt cieĂąka |
|
|
|
 |
lolejko
|
Wysłany: 2007-10-07, 21:57
|
0
|
|
|
|
No tego spraya to wÂłaÂśnie w ostatecznoÂści bym braÂł! MĂłwisz Âżeby jeszcze barankiem przelecieĂŚ? A jakbym potraktowaÂł to miejsce jakimÂś podkÂładem? WÂłaÂśnie szukam najlepszej opcji na zabezpieczenie tego! |
|
 |
maras
|
Wysłany: 2007-10-08, 01:06
|
0
|
|
|
|
A co?? jest zdarte do blachy?? Jeœli tak, to daj epoksyd. Ja daje baranka, Teraz praktycznie wszystkie pod³ogi fabrycznie pokrywane s¹ ró¿nymi masami syntetycznymi i na to najwy¿ej bitumiczna, chocia¿ przewa¿nie spotyka³em siê z samym barankiem(lub coœ barankopodobnego ) |
|
|
|
 |
lolejko
|
Wysłany: 2007-10-08, 18:10
|
0
|
|
|
|
Miejscami przeœwit do blachy i muszê zedrzeÌ to wszystko! Chyba zrobiê jak mówisz na³o¿ê baranka! Dziêki! |
|
 |
maras
|
Wysłany: 2007-10-11, 01:36
|
0
|
|
|
|
Nie ma za co |