Tak jak w temacie przymierzam sie do zakupu pistola i niewiem co wybrac...
Kandydaci w przedziale 400PLN to:
Walcom Slim S HP
EVO-T S-4000 V2 LVLP
Hmm czytam wiele dobrych opini na ich temat i niewiem który wybrac.
Dodam ze chcia³bym lakierowac metalikami jak i akrylami... Na pocz±tek mam Civica V do prysniecia bia³ym akrylem. Gdyby tylko akryle to pewnie bym sie zdecydow±³ na Walcoma jednak wyczyta³êm ze nie bardzo sie on nadaje do metalików a mam zamiar na nich popracowac troszke. Wiec s³ucham was koledzy:)
poniek±d sam sobie odpowiedzia³es. evotem mozna robiæ i to i to a slimem sam napisa³es ¿e lepiej akryl wiêc ja bym najpierw zakupi³ evota a jak by¶ czu³ niedosyt w psikaniu akrylem to z czasem dokup slima
No tak tylko moje finanse s± ograniczone. Gdybym móg³ sobie pozwolic na zakup obu to pewnie juz bym to zrobi³ gdybym nie kupi³ jednego a lepszego za 800zl
Jak EVO-T S-4000 V2 LVLP zachowuje sie przy akrylach i czy naprawde dobrze k³adzie bazy??? Bo z tego co wyczyta³êm to Walcom Slim S HP jest super do akryli i klaru ale do baz odpada://
Mo¿e pomy¶l o Aerometal Victoria 2017. Malujê tym od 4 lat i jest super. Teraz kupi³em sate 3000 hvlp do bazy ale victoria zostaje do klaru i akryli. Mam te¿ evo-t maluje równo ale trwa³o¶ci± nie ma porównania z victori±. 2017 na allegro widzia³em za 500z³. Pozdrawiam.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum