Autor |
Wiadomość |
 |
leh1
|
Wysłany: 2009-03-05, 16:44 moja pierwsza praca
|
0
|
|
|
|
Witam chciaÂłbym dac moja pierwsza prace robiona aero ew770 (chinczyk z allegro) oraz "dulux acrylit w" plus pigment czarny, prosiÂłbym o ocene mojej pracy:)
 |
|
|
|
 |
emil1906
|
Wysłany: 2009-03-05, 17:06
|
0
|
|
|
|
Ilustracja eznadziejna a co do wykonani do strasznie pÂłasko Ci do wyszÂło? |
|
|
|
 |
leh1
|
Wysłany: 2009-03-05, 18:13
|
0
|
|
|
|
no i zapomnialem dodac ze wszystko freehand |
|
|
|
 |
sebsa
|
Wysłany: 2009-03-05, 18:35
|
0
|
|
|

|
|
|
|
 |
leh1
|
Wysłany: 2009-03-05, 18:50
|
0
|
|
|
|
bo nie mialem okazji isc do sklepu po pigmenty ale lubie takie klimaty wiec zrobilem to na black&white |
|
|
|
 |
PrimoOne
|
Wysłany: 2009-03-05, 18:56
|
0
|
|
|

|
Czarno biaÂłe prace, nie skÂładajÂą sie tylko z czarnych i biaÂłych kolorĂłw.
1) Ten kompresor zajedziesz raz dwa.
2) Nie ograniczaj sie tylko do wolnej ³apy tym bardziej ¿e to pierwsza praca..Jak trzeba wykleiÌ to klej.Ci¹Ì szablon, tnij.CiaÌ z krzywika, przy³ó¿ i tnij.
3) Chata w ktĂłrej to robiÂłeÂś na bank caÂła do czyszczenia, bo ograniczyÂłeÂś sie jedynie do taÂśmy.
4) Na takie powierzchnie albo rzutnik, albo lepiej wydziobany szkic.
5) Do tej wielkoÂści prac, aerograf 0,2 to sÂłaby wybĂłr.
6) Koniecznie lakier bezbarwny.
Powodzenia. |
_________________ www.PrimoArt.pl |
|
|
|
 |
acidhouse
|
Wysłany: 2009-03-05, 20:09
|
0
|
|
|
Kustom Kulture

|
praca bardzo dobra nie ograniczona konwencjÂą prac airbrush czekam na nowe wytwory
- Âświetne po prostu Âświetne -
odwazny zabraÂł 1 gÂłos krytyki- sam pokaÂż swojÂą pierwszÂą prace i niech to tez bedzie praca w konwencji czarno biaÂłej z uÂżyciem tylko czarnej jako natryskowej na biaÂły podkÂład
|
_________________ Training all life
 |
|
|
|
|
 |
Vob
|
Wysłany: 2009-03-05, 22:29
|
0
|
|
|
|
Widac brak praktyki, jednak jak na pierwsza prace to na pewno w czasem beda o wiele lepsze rezultaty. Zreszta co ja sie bede wypowiadal za duzo sam nie jestem wtym dobry Pozdrowka i zycze wytrwalosci przy kolejnych malowaniach. |
|
|
|
 |
No-limit
|
Wysłany: 2009-03-05, 23:12
|
0
|
|
|

|
Vob napisał/a: | Widac brak praktyki, jednak jak na pierwsza prace to na pewno w czasem beda o wiele lepsze rezultaty. Zreszta co ja sie bede wypowiadal za duzo sam nie jestem wtym dobry Pozdrowka i zycze wytrwalosci przy kolejnych malowaniach. |
Do odwaÂżnych Âświat naleÂży!Podziwiam chÂłopaka,kttĂłry nie boi sie wystawiĂŚ swojÂą pierwszÂą pracĂŞ na tak prestiÂżowym forum,gdzie moÂże byĂŚ zjechany od najgorszych |
|
|
|
 |
LoboLoco
|
Wysłany: 2009-03-06, 07:40
|
0
|
|
|

|
OgĂłlnie gites, niestety za bardzo przycieniÂłeÂś ten obraz.... proponujĂŞ najpierw zrobiĂŚ dobry projekt z fajnym kontrastem i trzymaĂŚ siĂŞ z wykonaniem jak najbliÂżej niego. Najgorsze co moÂżna zrobiĂŚ w pracy aerografem to przesadziĂŚ z cieniem... potem sÂą tylko poprawki, poprawki, poprawki powodzenia |
|
|
|
 |
leh1
|
Wysłany: 2009-03-06, 11:03
|
0
|
|
|
|
Dzieki za konstruktywna krytykĂŞ:) napewno bede zwracaÂł uwage na to co napisaliscie:) dzieki i pozdrawiam:) |
|
|
|
 |
Tadeusz
|
Wysłany: 2009-03-06, 11:55
|
0
|
|
|
|
Jak dla mnie, twardziel z Ciebie. Ja zÂłapaÂłem siĂŞ Âściany dopiero po tonie papieru To raz.
Dwa, jak TyÂś to takim kompresoruniem zamalowaÂł ?!
Powodzenia, je¿eli widzisz b³êdy to na pewno bêdzie lepiej ! |
|
|
|