Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
Tadeusz 
Wysłany: 2009-03-06, 11:48   Renegade Velocity
0
UP DOWN

PowaliÂła mnie jego cena na aerografy.com
850 pln ?! :shock: Ja swojego mam za 412 zyla. ChciaÂłem kupiĂŚ jeszcze jednego ale akurat siĂŞ skoĂączyÂły :/ Ale osiemsetpiĂŞĂŚdziesiÂąt ?!?! chyba nie poÂśpiĂŞ :nie: Jakbym siĂŞ poÂśpieszyÂł miaÂłbym za to dwa :sciana:

dawid
Wysłany: 2009-03-06, 16:13   
0
UP DOWN

Ludzie doba internetu a wy wszystko dzwigadzie z polszy i sie dziwicie ze ceny:))

Tadeusz 
Wysłany: 2009-03-06, 17:11   
0
UP DOWN

Nie piszĂŞ, Âże go tutaj kupiĂŞ, tego co mam nabyÂłem za 412 taniej siĂŞ raczej nie daÂło. Ale jeszcze parĂŞ dni temu na tej stronce kosztowaÂł coÂś koÂło 500, troszkĂŞ mu siĂŞ podroÂżaÂło. Ale widzĂŞ takÂże troszkĂŞ siĂŞ zmieniÂł z wyglÂądu, nie wiem czy coÂś jeszcze. Wie ktoÂś coÂś o tym ? Na stronce Badgera niczego sie nie doszukaÂłem.

LoboLoco 
Wysłany: 2009-03-06, 18:21   
0
UP DOWN

Ceny sÂą zaleÂżne od kursu euro... jak ktoÂś siĂŞ nie boi kupowac zza oceanu to gites... ja przepÂłacam Âświadomie... ;) i zostawiam kase w kapsi ziomali :cool:

Tadeusz 
Wysłany: 2009-03-06, 18:58   
0
UP DOWN

Tak to akurat jasne, ale podwy¿ki zwi¹zane ze zmian¹ kursu dolara ju¿ w³aœciwie nast¹pi³y. Widzê po prostu, ¿e Velocity zmieni³ siê z wygl¹du i cenowo (w USA podro¿a³ o 30-40 $), interesuje mnie co to za zmiany, czy tylko estetyczne ? Jakoœ nie mogê siê doszukaÌ szczegó³ów.

LAKIEROWANKO Strona Główna » AIRBRUSH » Forum Airbrush

Odpowiedz do tematu