Niestety mam skasowany zderzak w swoim Fiacie Uno i na moje nieszczê¶cie by³ on w kolorze srebrnym i za nic nie moge znale¼æ takiego samego. Jedynym rozwi±zaniem wydaje siê kupno czarnego zderzaka i pomalowanie go. I tu pytanie jaka farba i podk³ad ¿eby ów zderzak by³ tak jak mój poprzedni ? http://i44.tinypic.com/2zi21e1.jpg
I nie znajdziesz bo na tworzywie zawsze jest inny odcien nawet jak na budzie wyjdzie taki sam. A tym bardziej silver to porazka. Jedziesz autem na mieslanik, oni robi± z przyk³adek kolor, malujesz zderzak i tak bedzie ciemniejszy.
Podk³ad w zaleznosci w jakim stanie jest zderzak który kupisz. Moze byæ IG£A a moze byæ podrapany. To juz zalezy co kupisz...to bedziemy dalej radziæ. Ale jak znam zycie to bedzie ca³y do szlifu, na przedarcia do tworzywa kontakt na plastik i po przeschniêciu z 15 minut na to podk³ad akrylowy. Jesli to fiat to napewno postawi w³osa na przedarciach wiec trza dolaæ albo na 2x robiæ podk³ad.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum