Autor |
Wiadomość |
 |
gola
|
Wysłany: 2009-04-01, 20:55 moderator
|
0
|
|
|
|
a wiec mamy nowego czlowieka,ktory zaswiecil sie na zielono,pogratulowac |
|
|
|
 |
baqo
|
Wysłany: 2009-04-01, 21:06
|
0
|
|
|
|
gola napisał/a: | a wiec mamy nowego czlowieka,ktory zaswiecil sie na zielono, | no bo u bodzia chyba interneta odcieli |
|
|
|
 |
DrCruel
|
Wysłany: 2009-04-02, 08:18 Re: moderator
|
0
|
|
|

|
gola napisał/a: | a wiec mamy nowego czlowieka,ktory zaswiecil sie na zielono,pogratulowac |
Oby tylko to nie byÂła niedÂźwiedzia przysÂługa, bo czasami jednak moderator musi siĂŞ komuÂś naraziĂŚ... ale porzÂądek najwaÂżniejszy tym bardziej, Âże szykujÂą siĂŞ zmiany na forum i trzeba bĂŞdzie wiĂŞcej rÂąk do pracy.
Mam teÂż jeszcze jeden typ na moda ale to za chwilĂŞ. |
|
|
|
 |
mebArth
|
Wysłany: 2009-04-02, 16:56
|
0
|
|
|
|
Ja tez poproszĂŞ o kolor zielony.... bede dbaÂł o porzadek, obiecuje |
_________________ Bart
 |
|
|
|
 |
gola
|
Wysłany: 2009-04-04, 20:59
|
0
|
|
|
|
|
|
|
 |
mebArth
|
Wysłany: 2009-04-05, 08:06
|
0
|
|
|
|
Z czego rÂżysz gibonie? Ze tobie nie dali zielonego? To mozesz pÂłakac a nie drzeĂŚ pape. i tak nie dostaniesz...najwyÂżej banana z biedronki na promocji He |
_________________ Bart
 |
|
|
|
 |
gola
|
Wysłany: 2009-04-05, 09:31
|
0
|
|
|
|
mebArth napisał/a: | Z czego rÂżysz gibonie?... |
z ciebie chlopcze,z ciebie.
Ty juz pewnego razu byles moderatorem i moderowales posty w taki sposob aby osmieszyc u kogos brak wiedzy,zmieniajac calkowicie tresc postu.
Wiec jezeli ty mialbys zostac moderatorem na tym forum to administracja musiala by upasc na czolo chyba GOSCIU |
|
|
|
 |
baqo
|
Wysłany: 2009-04-05, 12:07
|
0
|
|
|
|
gola napisał/a: | byles moderatorem i moderowales posty w taki sposob aby osmieszyc u kogos brak wiedzy,zmieniajac calkowicie tresc postu. | ops |
|
|
|
 |
mebArth
|
Wysłany: 2009-04-05, 12:42
|
0
|
|
|
|
gola napisał/a: | mebArth napisał/a: | Z czego rÂżysz gibonie?... |
z ciebie chlopcze,z ciebie.
Ty juz pewnego razu byles moderatorem i moderowales posty w taki sposob aby osmieszyc u kogos brak wiedzy,zmieniajac calkowicie tresc postu.
Wiec jezeli ty mialbys zostac moderatorem na tym forum to administracja musiala by upasc na czolo chyba GOSCIU |
OOOO tu sie mylisz panie kolego. Jedyne co robiÂłem na forum RBiego to DOPISKI o gramatyce lub kasowaÂłem smieci. NIGDY nie zmieniÂłem ZADNEGO tekstu kogos, bo najwyczajniej mi sie nie chciaÂło. Wiec Z TYM SIĂ JA NIE ZGODZE CO PISZESZ teraz. Albo kasowaÂłem duble. Tak naprawde to kilka razy uzyÂłem funkcji moda, tam nie byÂło co moderowaĂŚ. GURU rzadziÂł. Zreszta nie tylko ja tam modowaÂłem. Wiec wara z takimi txtami do mnie, misiu kolorowy. |
_________________ Bart
 |
|
|
|
 |
gola
|
Wysłany: 2009-04-05, 21:59
|
0
|
|
|
|
ale tylko ty natamtym pseudo forum (z moderatorow) znales lakiery profix-a i u-pola a post tychze sie tyczyl i zostal zmieniony celowo aby osmieszyc brak wiedzy autora,ktory to w rzeczywistosci posiadal jej duzo duzo wiecej jak ty modziku |
|
|
|
 |
baqo
|
Wysłany: 2009-04-05, 22:25
|
0
|
|
|
|
gola napisał/a: | a post tychze sie tyczyl | chodziÂło o lakiery ms,hs,vhs .kolega pytaÂł co to znaczy. pewien goœÌ klaku napisaÂł Âże ró¿niÂą siĂŞ stĂŞÂżeniem ,zawartoÂściÂą czĂŞÂści staÂłych.widziaÂłem to |
|
|
|