Witam mam pyt dotyczace malowanie samej karoseri bez dzwi maski i zderzakow czyli samej golej blachy w vw passacie b5 kombi kolor kaorseri to blekitny metali a ma byc srebrny nie trzeba nigdzie szapchlowac pytam o orientacyny koszt takiego malowanie poniewarz udae sie do lakiernika w poniedzlek i chce zanc wasze opinie zeby ustalic z nim jakas sensowna cene bo lakiernic co mi maluje auta dobrze maluje tylko ceny to czasem ma wyssane z palca i dlatego chce poznac wasza opinie pozdrawiam MONKI
Karoseria = 4 bÂłotniki + dach + Âśrodki do dywanikĂłw - 300x5 = 1500, Âśrodki felca po 150x4 = 600. Felca bagaznika i komory silnika to juz gratis w tej cenie bym zrobiÂł. Ceny z materiaÂłem. To samo lakierowanie - sam se rozbierasz i skÂładasz. Woda DPonta, klar Dponta, podkÂład Profix, szpachla profix.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum