Szukaj FAQ Album

Przesunięty przez: Tech 2009-04-25, 16:42
Autor Wiadomość
monki4444
Wysłany: 2009-04-04, 12:56   malowane karoseri vw passat
0
UP DOWN

Witam mam pyt dotyczace malowanie samej karoseri bez dzwi maski i zderzakow czyli samej golej blachy w vw passacie b5 kombi kolor kaorseri to blekitny metali a ma byc srebrny nie trzeba nigdzie szapchlowac pytam o orientacyny koszt takiego malowanie poniewarz udae sie do lakiernika w poniedzlek i chce zanc wasze opinie zeby ustalic z nim jakas sensowna cene bo lakiernic co mi maluje auta dobrze maluje tylko ceny to czasem ma wyssane z palca i dlatego chce poznac wasza opinie pozdrawiam MONKI

mebArth 
Wysłany: 2009-04-04, 13:52   
0
UP DOWN

Karoseria = 4 bÂłotniki + dach + Âśrodki do dywanikĂłw - 300x5 = 1500, Âśrodki felca po 150x4 = 600. Felca bagaznika i komory silnika to juz gratis w tej cenie bym zrobiÂł. Ceny z materiaÂłem. To samo lakierowanie - sam se rozbierasz i skÂładasz. Woda DPonta, klar Dponta, podkÂład Profix, szpachla profix.

monki4444
Wysłany: 2009-04-04, 14:10   
0
UP DOWN

czyli calosc za 2100 zl bys wzial tak calos?????ok dzieki za odpowiedz wiem przynjamnej jak ksztaltuje sie cena takiej uslugi

mebArth 
Wysłany: 2009-04-04, 14:56   
0
UP DOWN

CaÂłosc z dzrwiami? 4-5 tysiecy. Ponizej nie ma co rÂąk brudziĂŚ. Cena z materiaÂłem.

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Technologia i materiaÂły

Odpowiedz do tematu