Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
Asellus5
Wysłany: 2009-04-06, 01:13   Madonna by airbrush
0
UP DOWN

Goldeny na papierze do akryli 33x41 cm

Madonna.jpg
Plik ściągnięto 91 raz(y) 906.28 KB

acidhouse
Wysłany: 2009-04-06, 07:24   
0
UP DOWN
Kustom Kulture

ciê¿kie pod³o¿e ten papier powiedzia³bym nawet ¿e okrutne w obróbce - ale t¹ czerni¹ mocno przesadzi³eœ - no co boku sobie ju¿ nie wyrwiesz, ¿êsy trochê chyba zbyt mocno, farba na pêdzelku odparowywa³a bo wydaj¹ siê byÌ ciagniête na pó³ sucho i dlatego wysz³y groobe, w³osy i odcienie szaroœci dzie³o

dawid
Wysłany: 2009-04-06, 07:37   
0
UP DOWN

Nie no moze troche Acid ma racji ale moim zdaniem artistico szczegolnie wlosy mi sie podobaja

Tadeusz 
Wysłany: 2009-04-07, 09:38   
0
UP DOWN

Portret na pierwszy rzut oka robi bardzo dobre wra¿enie, a o to chodzi. Podoba mi siê jego popartowy styl. Nie ustrzeg³eœ siê b³êdów, ale jest spoko. Mo¿e oszczêdzi³bym jej dekapitacji tym czarnym cieniem pod ¿uchw¹. Mo¿esz poci¹gn¹Ì go do samego do³u i puœciÌ w lewo gradient ;)
Brwi spoko, choĂŚ lewa przesuniĂŞta do Âśrodka i wprowadza na twarzy trochĂŞ chaosu. CieĂą na czole chyba wypeÂłzÂł za daleko.
WÂłosy faktycznie ciekawe, stylowy flow i jakby po solarize ;) .

OgĂłlnie Madonna zajebista, gratuluje :spoko:

LoboLoco 
Wysłany: 2009-04-07, 09:48   
0
UP DOWN

A mi ta madonna przypomina angeline jolie... pewnie przez usta i ÂżuchwĂŞ... wÂłosy wyczesane... ;)

Asellus5
Wysłany: 2009-04-07, 22:09   
0
UP DOWN

Papier ma struktore grobego plotna,mial byc efekt rozmycia w silnym swiatlocieniu,w realu to wyglada o wiele lepiej niz na focie, nie chcialem czekac na dobre swiatlo!Faktycznie za mocno przyczernilem rzesy,eksperymentowalem z pedzelkiem i ponioslo mnie :> teraz juz wiem ze czern prawie nigdy nie wystepuje!! uczymy sie przeciez cale zycie!
Dzieki za uwagi! Pozdrawiam!

No-limit
Wysłany: 2009-04-09, 21:07   
0
UP DOWN

Asellus5 napisał/a:
Papier ma struktore grobego plotna,mial byc efekt rozmycia w silnym swiatlocieniu,w realu to wyglada o wiele lepiej niz na focie, nie chcialem czekac na dobre swiatlo!Faktycznie za mocno przyczernilem rzesy,eksperymentowalem z pedzelkiem i ponioslo mnie :> teraz juz wiem ze czern prawie nigdy nie wystepuje!! uczymy sie przeciez cale zycie!
Dzieki za uwagi! Pozdrawiam!

Nie przejmuj sie.RzeczywiÂście usta jakby od Anjeliny,reszta od Merlin,ale sztuka nie zna granic.KaÂżdy ma prawo mieĂŚ swoje wyobraÂżenie ideaÂłu PiĂŞkna czy Brzydoty? :) .

LAKIEROWANKO Strona Główna » AIRBRUSH » Galeria Airbrush

Odpowiedz do tematu