Autor |
Wiadomo¶æ |
|
Asellus5
|
Wys³any: 2009-04-06, 00:13 Madonna by airbrush
|
0
|
|
|
Pomóg³: 2 razy Posty: 290
|
Goldeny na papierze do akryli 33x41 cm
Madonna.jpg
|
|
Plik ¶ci±gniêto 89 raz(y) 906.28 KB |
|
|
|
|
|
acidhouse
|
Wys³any: 2009-04-06, 06:24
|
0
|
|
|
Kustom Kulture
Pomóg³: 10 razy Posty: 267
|
ciê¿kie pod³o¿e ten papier powiedzia³bym nawet ¿e okrutne w obróbce - ale t± czerni± mocno przesadzi³e¶ - no co boku sobie ju¿ nie wyrwiesz, ¿êsy trochê chyba zbyt mocno, farba na pêdzelku odparowywa³a bo wydaj± siê byæ ciagniête na pó³ sucho i dlatego wysz³y groobe, w³osy i odcienie szaro¶ci dzie³o |
_________________ Training all life
|
|
|
|
|
dawid
|
Wys³any: 2009-04-06, 06:37
|
0
|
|
|
Pomóg³: 6 razy Posty: 577
|
Nie no moze troche Acid ma racji ale moim zdaniem artistico szczegolnie wlosy mi sie podobaja |
_________________ hmmm |
|
|
|
|
Tadeusz
|
Wys³any: 2009-04-07, 08:38
|
0
|
|
|
|
Portret na pierwszy rzut oka robi bardzo dobre wra¿enie, a o to chodzi. Podoba mi siê jego popartowy styl. Nie ustrzeg³e¶ siê b³êdów, ale jest spoko. Mo¿e oszczêdzi³bym jej dekapitacji tym czarnym cieniem pod ¿uchw±. Mo¿esz poci±gn±æ go do samego do³u i pu¶ciæ w lewo gradient
Brwi spoko, choæ lewa przesuniêta do ¶rodka i wprowadza na twarzy trochê chaosu. Cieñ na czole chyba wype³z³ za daleko.
W³osy faktycznie ciekawe, stylowy flow i jakby po solarize .
Ogólnie Madonna zajebista, gratuluje |
|
|
|
|
LoboLoco
|
Wys³any: 2009-04-07, 08:48
|
0
|
|
|
Pomóg³: 13 razy Posty: 657 Sk±d: Silesia
|
A mi ta madonna przypomina angeline jolie... pewnie przez usta i ¿uchwê... w³osy wyczesane... |
_________________ >>> Airbrush'Lab <<< |
|
|
|
|
Asellus5
|
Wys³any: 2009-04-07, 21:09
|
0
|
|
|
Pomóg³: 2 razy Posty: 290
|
Papier ma struktore grobego plotna,mial byc efekt rozmycia w silnym swiatlocieniu,w realu to wyglada o wiele lepiej niz na focie, nie chcialem czekac na dobre swiatlo!Faktycznie za mocno przyczernilem rzesy,eksperymentowalem z pedzelkiem i ponioslo mnie teraz juz wiem ze czern prawie nigdy nie wystepuje!! uczymy sie przeciez cale zycie!
Dzieki za uwagi! Pozdrawiam! |
|
|
|
|
No-limit
|
Wys³any: 2009-04-09, 20:07
|
0
|
|
|
Pomóg³: 34 razy Posty: 1179
|
Asellus5 napisa³/a: | Papier ma struktore grobego plotna,mial byc efekt rozmycia w silnym swiatlocieniu,w realu to wyglada o wiele lepiej niz na focie, nie chcialem czekac na dobre swiatlo!Faktycznie za mocno przyczernilem rzesy,eksperymentowalem z pedzelkiem i ponioslo mnie teraz juz wiem ze czern prawie nigdy nie wystepuje!! uczymy sie przeciez cale zycie!
Dzieki za uwagi! Pozdrawiam! |
Nie przejmuj sie.Rzeczywi¶cie usta jakby od Anjeliny,reszta od Merlin,ale sztuka nie zna granic.Ka¿dy ma prawo mieæ swoje wyobra¿enie idea³u Piêkna czy Brzydoty? . |
|
|
|