Autor |
Wiadomo¶æ |
|
Kanabeer
|
Wys³any: 2009-04-07, 18:49 Dwie moje
|
0
|
|
|
|
Aero maluje je¶li mo¿na tak powiedzieæ od kilku miesiecy ,w tym czasi zniszczy³em dwa chiñczyki które dosta³em z moim niezniszczalnym mini kompresorem który o dziwy pracuje do dzi¶.
Tu mamy panowie i panie kask od podcziwego wujka który ju¿ go nie potrzebowa³ wiec wpad³em na pomys³ ¿eby na nim troche poæwiczyæ ,poæwiczy³em...i nie zamierzam go sk³adaæ wiec nie miejcie za z³e ¿e w takim "surowym" stanie.
Drugi obrazek wykonany dzi¶, na "¶wie¿o" zauwa¿y³em ¿e jednak ¿e jeszcze du¿o pracy mnie czeka ale poprawiac nie zamierzam bo to i tak moja obudowa .
Aero H&S Ultra i mini zwany kompresor. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
dawid
|
Wys³any: 2009-04-07, 19:03
|
0
|
|
|
Pomóg³: 6 razy Posty: 577
|
no wujek jak na pare miesiecy to calkiem niezly ten kaszczek szczegolnie ten sTaLiN, ale nad drugim to popracoj bo w krzywym zwierciadle siakas taka:) bez urazy |
_________________ hmmm |
|
|
|
|
Kanabeer
|
Wys³any: 2009-04-07, 19:26
|
0
|
|
|
|
Spoko po tu umie¶ci³em prace ¿eby wypowiedzieli siê o nich ludzie w temacie ,t± pani± rzeczywi¶cie jeszcze trzeba sporo popie¶ciæ tyle ¿e to taka krótka praca w oczekiwaniu na wymarzony zestaw createxów i jak tylko przyjd± (mam nadzieje jutro) to zabieram siê za prace na konkurs . |
|
|
|
|
dawid
|
Wys³any: 2009-04-07, 19:32
|
0
|
|
|
Pomóg³: 6 razy Posty: 577
|
czekam z niecierpliwoscia:) |
_________________ hmmm |
|
|
|
|
Asellus5
|
Wys³any: 2009-04-07, 20:56
|
0
|
|
|
Pomóg³: 2 razy Posty: 290
|
Czaszki------klassa!! Nie pokazuj kasku wujkowi,bo go stracisz trzymaj tak dalej! |
|
|
|
|
LoboLoco
|
Wys³any: 2009-04-08, 06:49
|
0
|
|
|
Pomóg³: 13 razy Posty: 657 Sk±d: Silesia
|
Kachol konkretny.... jakich szablonów u¿y³e¶? szykuje sie ostra rozgrywka na konkursie... |
_________________ >>> Airbrush'Lab <<< |
|
|
|
|
Kanabeer
|
Wys³any: 2009-04-08, 08:55
|
0
|
|
|
|
Cytat: | Kachol konkretny.... jakich szablonów u¿y³e¶? szykuje sie ostra rozgrywka na konkursie... |
O ile pamiêtam by³y to BoneHeadz ze strony iwaty |
|
|
|