Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
shalashaska 
Wysłany: 2009-04-08, 17:17   KrakĂłw - sklep z lakierami
0
UP DOWN

Czy ktoÂś moÂże mi poleciĂŚ jakiÂś dobry i tani sklep w Krakowie a najlepiej w okolicach N.Huty.Pzdr

mebArth 
Wysłany: 2009-04-08, 20:24   
0
UP DOWN

Moge ci w wieliczce polecic i na PrÂądniku i na Biezanowie.. Ale jak TANI? CaÂła maÂłopolska ma jedne ceny tylko zalezy od dystrybutora i od rabatĂłw Co chcesz kupic?

shalashaska 
Wysłany: 2009-04-08, 20:44   
0
UP DOWN

BieaÂżanĂłw i Wieliczka mogÂą byĂŚ.Natomiast jezeli masz na myÂśli sklep w Wieliczce kolo starego kina/przejazd PKP to podobno nie dorabiajÂą zbyt dobrze, tak sÂłyszaÂłem.Bede chcial kupc KH3 i podklad na maske.Szukam sklepu w ktorym sprzedawca bedzie umial mi konkretnie pomoc a nie wciskac kitu.BieÂżanĂłw....tam sie wychowaÂłem :D

stek
Wysłany: 2009-04-08, 20:53   
0
UP DOWN

Ja widziaÂłem sklep i tam rĂłwnieÂż dorabiajÂą farby, na alejach pokoju przed rondem czyÂżyĂąskim jakieÂś 500 metrĂłw po lewj stronie jadÂąc od M1. jakiej firmy tam majÂą lakiery niewiem.

mebArth 
Wysłany: 2009-04-09, 17:21   
0
UP DOWN

shalashaska napisał/a:
BieaÂżanĂłw i Wieliczka mogÂą byĂŚ.Natomiast jezeli masz na myÂśli sklep w Wieliczce kolo starego kina/przejazd PKP to podobno nie dorabiajÂą zbyt dobrze, tak sÂłyszaÂłem.Bede chcial kupc KH3 i podklad na maske.Szukam sklepu w ktorym sprzedawca bedzie umial mi konkretnie pomoc a nie wciskac kitu.BieÂżanĂłw....tam sie wychowaÂłem :D

Wieliczka ul. Sienkiewicza STANDOX konwencja, zó³ty budynek w osiedlu przy drodze z pacho³kami. robi¹ 2 dni farbe ale zrobi¹ a i jescze jest jeden na ul. GDowskiej, To wyjazd na Gdów od wieliczki. Po lewej strony od ochronki. ³adnie farby robi¹ bo robi¹ natryski. Tylko nie w dzien a w 3 dni.

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Pomoc dla amatorĂłw

Odpowiedz do tematu