Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
dawid
Wysłany: 2009-04-07, 07:48   
0
UP DOWN

a tu cie zaskocze cuda sa a nazywaja sie Automathic 3:) no i jeszcze dokumentcja koloru na danym aucie ( przydatne jesli auta wracaja ponownie)

gola 
Wysłany: 2009-04-07, 09:06   
0
UP DOWN

dawid napisał/a:
a tu cie zaskocze cuda sa a nazywaja sie Automathic 3:) no i jeszcze dokumentcja koloru na danym aucie ( przydatne jesli auta wracaja ponownie)

dokumentacje prowadzimy i w razie ponownej naprawy tego samego samochodu nie mam z tym problemow,chodzi mi o samochody,ktore przyjezdzaja po raz pierwszy do naprawy i na ktorych kolor ma sie nijak do fandekow ktore oferuje DP ;)

dawid
Wysłany: 2009-04-07, 11:57   
0
UP DOWN

no wlasnie do tego jest Automathic robisz zdjcie koloru i on szuka najblizszego z calego banku kolorow i wrazie porzeby go korygoje szczegolnie splowiale akryle robi idealnie met i perly robi w 60% przypadkow co do hujdaja to duzo kolorow z kia lub subaru wchodzi

pitterek 
Wysłany: 2009-04-07, 20:51   
0
UP DOWN

DziÂś autko pojechaÂło. Klient jak w przypadku infinity cenzura, zadowolony odebraÂł swoja bunie. PoniÂżej foto dopieszczonego, nawoskowanego BMW

ZdjĂŞcie0974.jpg
Plik ściągnięto 160 raz(y) 541.2 KB

ZdjĂŞcie0972.jpg
Plik ściągnięto 115 raz(y) 200.72 KB

ZdjĂŞcie0971.jpg
Plik ściągnięto 152 raz(y) 517.16 KB

ZdjĂŞcie0970.jpg
Plik ściągnięto 106 raz(y) 177.38 KB

ZdjĂŞcie0969.jpg
Plik ściągnięto 114 raz(y) 495 KB

gola 
Wysłany: 2009-04-08, 12:38   
0
UP DOWN

@pitterek,czy na 3-cim foto przerwa miedzy maska a blotnikiem (na gorze) nie jest za duza twoim zdaniem?Nie wiem moze to na foto tak wyszlo.
p.s marzylem kiedys o takiej 5-tce,ale jak to w zyciu bywa... ;)

pitterek 
Wysłany: 2009-04-08, 18:44   
0
UP DOWN

gola napisał/a:
@pitterek,czy na 3-cim foto przerwa miedzy maska a blotnikiem (na gorze) nie jest za duza twoim zdaniem?Nie wiem moze to na foto tak wyszlo.

zÂłudzenie optyczne. wszystko gra :spoko: :spoko:
wÂłasciciel biegaÂł po blacharni i wytykaÂł zanim autko trafiÂło do mnie ^^

No-limit
Wysłany: 2009-04-08, 22:41   
0
UP DOWN

gola napisał/a:
dawid napisał/a:

dokumentacje prowadzimy i w razie ponownej naprawy tego samego samochodu nie mam z tym problemow,chodzi mi o samochody,ktore przyjezdzaja po raz pierwszy do naprawy i na ktorych kolor ma sie nijak do fandekow ktore oferuje DP ;)

Co do fandeck-a sÂą kolory z13-ma odcieniami i Âżaden nie pasuje.Dlatego siĂŞ w to bawiĂŞ i nawet to lubiĂŞ :cool:

gola 
Wysłany: 2009-04-08, 22:51   
0
UP DOWN

ostatnio z VW mialem czarny z 16 odcieniami ;)

No-limit
Wysłany: 2009-04-09, 00:12   
0
UP DOWN

gola napisał/a:
ostatnio z VW mialem czarny z 16 odcieniami ;)

Znam to +2 do Seata :D

potrolu 
Wysłany: 2009-04-29, 10:43   
0
UP DOWN

witam
pod³¹czê siê do tematu
zamierzam kupiÌ BMW E60 2005 rok te¿ srebrna i by³aby ca³a do polakierowania ale to dopiero po³owa sukcesu poniewa¿ trzeba tam wstawiÌ Ìwiartkê lew¹ przedni¹ i w zwi¹zku z tym moje pytanie czy nic nie stoi na przeszkodzie bo nie jestem pewien ale chyba nawet na tym forum czyta³em ¿e jest problem ze spawaniem a nie mogê znaleŸÌ tego postu
pozdrawiam
Potrolu

pitterek 
Wysłany: 2009-05-02, 16:11   
0
UP DOWN

potrolu napisał/a:
witam
pod³¹czê siê do tematu
zamierzam kupiÌ BMW E60 2005 rok te¿ srebrna i by³aby ca³a do polakierowania ale to dopiero po³owa sukcesu poniewa¿ trzeba tam wstawiÌ Ìwiartkê lew¹ przedni¹ i w zwi¹zku z tym moje pytanie czy nic nie stoi na przeszkodzie bo nie jestem pewien ale chyba nawet na tym forum czyta³em ¿e jest problem ze spawaniem a nie mogê znaleŸÌ tego postu
pozdrawiam
Potrolu

W tej beemce ktĂłra widzisz na zdjĂŞciach byÂły ciĂŞte i spawane podÂłuÂżnice. Na diagnostyce po naprawie wszystko byÂło ok wiec jak widaĂŚ wszystko mozna. PodÂłuÂżnice spawane TIGiem.
MoÂżna wszystko tylko musisz oddaĂŚ samochĂłd do madrych ludzi a nie tam gdzie taniej.

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Fotorelacje

Odpowiedz do tematu