Szukaj FAQ Album

Przesunięty przez: Tech 2009-04-25, 17:41
Autor Wiadomość
anonim
Wysłany: 2007-01-29, 12:19   Malowanie motocykla
Gość
Witam!!
Mam proœbe ile mo¿e kosztowaÌ pomalowanie motocykla I¿. NIe jest on pewnie wam znany,ale jest wielkoœci¹ bardzo zbli¿ony do Jawy Ts350(tej najpopularniejszej). Poszukuje równie¿ zak³adu w ³odzi który by siê podj¹³ lakierowania. By³em pytaÌ siê w mieszalni farb , za 1,5 L farby akrylowej z utwardzaczem i rozcieùczalnikiem chc¹ 190z³. To drogo?? I ile farby orientacyjnie potrzebuje

gcienki
Wysłany: 2007-01-29, 20:55   
0
UP DOWN

myÂśle ze na taki motocykl bedziesz potrzebowaÂł gĂłra 400 ml. Na taki motocykl warto

darXo 
Wysłany: 2007-01-31, 23:02   
0
UP DOWN
darXo

1. Nie obraÂżaj fanĂłw motoryzacji, kto nie wie co to jest IÂŻ?
2. Po co Ci 1,5l akrylu? Malujesz busa czy motocykl?
3. JeÂśli w grĂŞ wchodzi podkÂładowanie, szpachlowanie itd. licz siĂŞ z wydatkiem od kilkuset do ponad 1000zÂł. Wbrew pozorom jest to praca bardziej pracochÂłonna niÂż malowanie samochodu (jeÂśli ma byĂŚ zrobione profesjonalnie)
4. 126zÂł za 1l akrylu, nie podajesz jakiego, wiec nie powiem czy drogo (ale jeÂśli to produkt dobrej firmy to cena OK), powinno ci wystarczyĂŚ 400-600ml
5. Zarejestruj siĂŞ

Pozdrawiam

Bodzio 
Wysłany: 2007-02-01, 22:23   
0
UP DOWN
--B_C_G--

Witam
JeÂśli jest taki temat to nowego nie bĂŞdĂŞ zakÂładaÂł :D Mam pytanie, chciaÂłbym pomalowaĂŚ (podkÂład, szpachlowanie, baza, klar itp) motocykl WFM (moÂże wie ktoÂś jak to wyglÂąda :D heh ) Wszystko zrobiÂłbym sam tylko nie wiem ile by mnie to kosztowaÂłe (jakieÂś dobre komponenty mam na myÂśli ;D) Na pewno wyjdzie taniej, ale jeÂśli nieznacznie to wolaÂłbym oddaĂŚ do lakiernika fachowca (choĂŚ malowaĂŚ malowaÂłem juÂż, ale nie ''super'' lakierami ;D)

johny22
Wysłany: 2007-02-04, 04:02   
Gość
Do Bodzio:

JeÂżeli masz jakiekolwiek pytania napisz do mnie na gg a postaram sie pomĂłc. ZajmowaÂłem sie renowacjÂą i malowaniem motorĂłw i nie tylko. ChĂŞtnie podziele sie swojÂą wiedzÂą i uwagami. Zapraszam

Bodzio 
Wysłany: 2007-02-04, 12:55   
0
UP DOWN
--B_C_G--

Z chĂŞciÂą bym napisaÂł ale nr gg nie podaÂłeÂś :D

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Technologia i materiaÂły

Odpowiedz do tematu